JBL T460BT Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Bluetooth Siyah

2.831,26 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL

Ürün Bilgileri

JBL T460BT Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Bluetooth Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fırsatsepetimde Satıcı Ünvanı: ALPER ADAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070703329
    Bu ürün fırsatsepetimde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • T460BT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL T460BT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık ile Müzik Seyahati

Kulaklıklar dinlenmek istenilen sesin diğer insanları rahatsız etmemesi için imal edilen ürünlerdir. Kulağa yerleştirilen kulaklık ile ses yalnızca kulaklıktan kulağa ulaşır ve çevreden duyulmaz. Bu sayede oldukça rahat bir şekilde müzik dinlenebilir veya bir şeyler izlenebilir. Bunları yaparken herhangi bir şekilde çevreye rahatsızlık verilmez. JBL t460bt kulak üstü kablosuz kulaklık ile kaliteli bir ses deneyimi kullanıcılara sunulur. t460bt koduna sahip ürün siyah renktedir. JBL t460bt kulak üstü kablosuz kulaklık, siyah kabloya sahip olmadan kullanışlı bir biçimde çalışır. Bu da kullanıcılara kullanım kolaylığı sunar. Aynı zamanda mikrofon özelliği de olan bu kulaklık ile müzik dinleme ya da bir şeyler izleme esnasında arama cevaplanabilir. Kolay bir şekilde telefon konuşması gerçekleştirilebilir. Ürüne bluetooth ile bağlantı sağlanır.

  • Kullanışlı
  • Ergonomik
  • Fonksiyonel

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Özellikleri

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Özellikleri

T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık – siyah özellikleri oldukça gelişmiş bir üründür. Ürünün rengi siyahtır. Kablosuz bir ürün olup bağlantıyı bluetooth ile sağlamaktadır. Ayrıca ürünün USB girişi bulunmaktadır. T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık – siyah genişliği 18,5 cm, yüksekliği 15 cm, derinliği 7,6 cm dir. Ürünün çevre ölçüsü 37 cm dir. Üretim yeri Çin’dir. Ürünün USB girişi sayesinde şarj edilebilir. Pil ömrü yaklaşık olarak 11 saat olarak belirtilmektedir. Kulaklık üzerinde birtakım tuşlar bulunmaktadır. Bu tuşlar sayesinde müzik dinlendiği esnada bir çağrı gelmesi durumunda kolay bir biçimde çağrı cevaplanabilir. Ürünün üzerinde bulunan mikrofon sayesinde kulaklıktan konuşma gerçekleştirilebilir. Kulak üstü bir model olması nedeniyle oldukça estetik bir görünüm elde edilmesine yardımcı olacak bir üründür. Katlanır özelliği sayesinde taşımak ve muhafaza etmek de oldukça kolaydır.

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Kullananlar

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Kullananlar

T460bT kulaküstü kablosuz kulaklık - siyah kullananlar genel olarak ürüne karşı olan memnuniyetlerinden bahsetmişlerdir. Kablosuz olması nedeniyle oldukça kullanışlı bir ürün olduğu ifade edilen t460bt kulak üstü kablosuz kulaklık kullanıcılara oldukça geniş bir hareket kabiliyeti sunar. Kulaklığın sunduğu ses kalitesi kullanıcılar tarafından oldukça iyi karşılanmaktadır. Bir kulaklıkta aranan en büyük özellik ses kalitesinin iyi olmasıdır. JBL T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık bu ses kalitesini müşterilere sonuna kadar sunmaktadır. Bu gibi özellikleri bakımından oldukça kullanışlı bir ürün olan T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık, kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Katlanabilir özelliğe sahip olması da kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir özelliktir. Bu özelliği sayesinde hem fazlaca yer tutmaz hem de ürünü taşımak kolay hale gelir. Bu sayede hem yer tasarrufu sağlanmış olur hem de kullanım kolaylığı meydana gelmiş olur. Tt460bT kulak üstü kablosuz kulaklık siyah renginin ürün yorumları genel olarak bu şekildedir.

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Fiyatı

JBL T460bT Kulaküstü Kablosuz Kulaklık - Siyah Fiyatı

T460bT kulaküstü kablosuz kulaklık - siyah fiyatı açısından düşünüldüğünde fonksiyonları ile birlikte değerlendirildiğinde aslında oldukça uygundur. Katlanır yapıda olması kullanım ve taşıma kolaylığı sağlamaktadır. Bu sayede kulaklık için ayrıca bir taşıma kılıfı kullanmak zorunda kalmaz, katlayarak kullanabilirsiniz. Bunun yanında siyah rengi ile oldukça şık ve alımlı durmaktadır. Klasik bir renk olması dolayısıyla diğer eşyalarınıza kolaylıkla uyum sağlar. Mikrofon özelliğini de içinde barındırması sebebiyle ayrıca bir mikrofona gerek duyulmamaktadır. Bu da yarıca bir mikrofona para verilmesi gerekmediği anlamına gelmektedir. Bu sebeple T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık – siyah fiyat açısından değerlendirildiğinde oldukça uyguna geldiği ve özellikleri ile birlikte değerlendirildiği takdirde, özelliklerinin fiyatını karşıladığı görülmektedir. T460bT kulak üstü kablosuz kulaklık siyah, uygun fiyatlı bir üründür.