ACUVUE Revitalens Dezenfektan Lens Solüsyon 360 ml 3 Adet

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ACUVUE Revitalens Dezenfektan Lens Solüsyon 360 ml 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELERA Satıcı Ünvanı: SELEN SAYGI YURTSEVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7540772406
    Bu ürün SELERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ACUVUE RevitaLens (Çok amaçlı dezenfektan solüsyon) Lens Solüsyonu by Johson & Johnson Son Kullanma Tarihi: Acuvue için 08 / 2021 Teknolojik gelişmeler gözlerimizi her geçen gün daha çok yıpratıyor, daha az uyku, daha çok televizyon, daha çok bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar derken, artık gözlerimizi çok yoruyoruz. Gözlerinizin nemli ve rahat kalması eskisi kadar kolay değil. Hele lens kullanıcıları için bu durum daha da fazla. Bu durum göz önüne alınarak J&J tarafından geliştirilen farklı bir kontakt lens solüsyonu: ACUVUE Acuvue, farklı bir formülasyon ile Johson & Johson tarafından geliştirilen özel çalışmalarla son kullanıcı için tasarlanmıştır. *Yumuşak Lensleri temizler, yıkar, *Dezenfekte eder, saklar, yeniden ıslatır, *Lipid ve protein gibi yüzey birikintilerini çıkarır. Çok amaçlı bir dezenfeksiyon çözeltisidir. Kontakt lenslerinizin temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı bir solüsyondur. Ayrıca yumuşak kontakt lenslerin günlük bakımı için ihtiyacınız olan nemlendirmeyi de sağlar. Gün boyu süren rahatlık sağlar. İçeriği: Aleksidin %0,00016, Polikuaternium -1 %0,0003, Borik asit, Sodyum borat dekahidrat, TETRONIC 904, Edetat disodyum (EDTA), Trisodyum sitrat dihidrat, Sodyum klorür ve Saflaştırılmış sulu solüsyondur. Bütün ürünlerimiz JOHNSON & JOHNSON firmasından temin edilmektedir. Açılmamış kutusunda adınıza kesilmiş faturayla birlikte, ekstra koli ile güvenli paketleme yapılarak, ücretsiz kargo edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Johnson & Johnson Acuvue 360 Ml Lens Solüsyonu X 3 Adet

Lens kullananların vazgeçilmezi olan solüsyonlar, farklı özelliklere sahiptir. Lens solüsyonu Acuvue, eşsiz bir deneyim yaşamanızı mümkün kılan özelliklerle donatılır. Gün içerisinde yoğun miktarda elektronik ekrana bakma ve uykusuzluk sonucu oluşan göz kuruluğu, batma ya da yanma gibi hislerin ortadan kalkmasına olanak tanır. İnsan sağlığına zarar vermeyen içerikler kullanılarak özenle üretilir ve yapımında hakiki göz suyundan esinlenilir. Alerjik reaksiyonlara ya da göz rahatsızlıklarına neden olmayan 360 ml lens solüsyonu, üstün bir koruma sağlar. Sağlık, kalite, işlevsellik ve konfor açısından tüm beklentileri karşılamayı başaran bu solüsyon, 3’lü olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Özel formülüyle öne çıkan benzersiz solüsyon sayesinde göz sağlığınızı ve konforunuzu güvenle koruyabilirsiniz.

  • Gözleri nemli tutan formül
  • İşlevsel şişe tasarımıyla kolay kullanım avantajı
  • Dezenfekte etme özelliği

Lens Solüsyonu Acuvue Özellikleri

Lens Solüsyonu Acuvue Özellikleri

Acuvue 360 ml lens solüsyonu x 3 adet 3050474106050, özel olarak geliştirilen tasarımı sayesinde göz sağlığınızı korurken üstün bir konfor elde etmenize fırsat tanır. Yumuşak ve kaygan yapısı, gün içerisinde biriken toz, tüy, kir, bakterilerden temizler ve yıkar. Lensinizi gece boyu dezenfekte eden bu eşsiz sıvı, aynı zamanda kurumaya engel olur. Çok yönlü kullanım sunan ürün, yüzeyde biriken lipidleri ve proteinleri söker. İlk günkü nemli haline döndürmeye yardımcı olan ürün, günlük rahatlık için ihtiyaç duyduğunuz neme de ulaşmanızı mümkün kılar. Acuvue 360 ml lens solüsyonu x 3 adet olarak beğeninize sunulur. Bu sayede uzun süreli bir kullanıma elverişli hale gelir. Lensinizin kullanım ömrünü uzatan ve gün boyu süren benzersiz bir rahatlık sağlayan bu solüsyonu güvenle tercih edebilirsiniz.

Konforlu bir Deneyim Sunan 360 Ml Lens Solüsyonu

Konforlu bir Deneyim Sunan 360 Ml Lens Solüsyonu

Acuvue 360 ml lens solüsyonu x 3 adet kullananlar, eşsiz bir kullanım deneyimi elde eder. Günlük yaşantı sırasında çeşitli nedenlerden dolayı kontakt lensin yüzeyinde bulunan tüm zararlı organizmaları temizleyerek suya aktarır. Lensin yumuşak ve pürüzsüz hale gelmesini sağlayan sıvı, gözün nem oranını dengeler. Aktif kullanımın neden olduğu kuruluğu ortadan kaldırır. Buna ek olarak lenslerin kaygan olmasını ve kolay takılmasını sağlarken göze yapışmasını da engeller. Bu özel formüllü sıvı aleksidin, sodyum klorür, saflaştırılmış su, edeatat disodyum, polikuaternium, borik asit, sodyum borat dekahidrat içerir. Son derece sağlıklı ve güvenli içeriklere sahip olan ürün, konfordan ödün vermenize neden olmaz. İster gece ister gündüz kullanabileceğiniz sıvıyı kullanım sonrasında ovalamaya ihtiyaç duymadan dökerek temizleyebilirsiniz. Her gün yeterli miktarda kullanarak lensinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Cazip Acuvue 360 ml Lens Solüsyonu x 3 Fiyatları

Cazip Acuvue 360 ml Lens Solüsyonu x 3 Fiyatları

Acuvue 360 ml lens solüsyonu x 3 adet fiyatları, her kesimden müşterinin rahatlıkla erişebileceği bütçe dostu aralıktadır. Ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenen fiyatı, hesaplı bir alışveriş deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Kontakt lensinizi derinlemesine temizleyerek ertesi gün için hazırlayan sıvı, son derece sağlıklı ve güvenli içeriklere sahiptir. Bunun yanı sıra acil durumlarda hızlı ve zahmetsiz bir temizleme süreci geçirmenizi sağlar. Her türlü toz, kir ve bakteriyi ortadan kaldırmaya yardımcı olan eşsiz sıvı, kullananların neme ve rahatlığa kavuşmasına imkan tanır. Yumuşak, konforlu ve hijyenik bir kullanım süreci geçirmenize fırsat tanıyan ürün hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için Trendyol’da deneyimli müşteriler tarafından yapılan Acuvue 360 ml lens solüsyonu x 3 adet yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. 3 adet ürüne hızlı ve pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.