JPN CENTER Diz Sıvı Su Toplaması Için Patella Destekli Menisküs Dizlik Diz Bandajı Bandı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JPN CENTER Diz Sıvı Su Toplaması Için Patella Destekli Menisküs Dizlik Diz Bandajı Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Diz Sıvı Su Toplaması Için Patella Destekli Menisküs Dizlik Diz Bandajı Bandı 2- Malzeme koton, polyester, naylon benzeri malzeme içerdiğinden yüksek sıcaklıklarda yanıcı özelliği vardır .Ilık Suda Elde Yıkayınız. 3- Doktor tavsiyesi olmadan başka ürünlerle birlikte ( Kombine) kullanmayınız. 4- Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuz, yetkili satıcı veya üreticiden bilgi alınız. 5- Ürün Geceleri Kullanılmaz .Doktorunuzun tavsiye ettiği krem veya devamlı kullandığınız krem sürdükten 20 dakika sonra dizinize takınız. Dizinize takmadan önce dizinizi 180 derece uzatıp patella yani yuvarlak kısmını diz kapağınızın ortasına gelecek sekilde ayarlayıp önce yukarı kısmını ne çok sıkı nede gevşek olacak şekilde sıkınız. Sonra aşağı ve ortadaki parçaları sıra ile takınız .Ürünün sıkılığı tamamen isteğinize bağlıdır. 6- Lateks vb. malzemelere karşı alerjisi olan ve hassas ciltlerde bir giysi üzerinde kullanınız. 7- Dizliğin sıkılığı kan dolaşımına engel olmayacak derecede olmalıdır. Ürün dizinizi sıcak tutar. .yaşlılarda eklem sıvısı ,sürtünme sızı gibi durumlarda , patella problemlerinde ,hareket kısıtlamalarında kullanılır. 8- Ürünler neoprenden yapılmıştır. Neopren, zarar görmüş dokulara baskı ve kopmresyon desteği sağlar.Diğer elastik kumaşlara nazaran neopren bütün açılardan dokulara destek sağlarken fazla kasılma olmasını önler. Neopren, vücut ısısını etkilenmiş bölgede tutarak kan dolaşımını sağlayan ve hızlı iyileşmeye yardımcı olan mükemmel bir yalıtkandır. Ürünler vücuda rahat uyması için özel dizayn edilmiştir. Ürünleri tek boydur.Cırt Yapışma Özelliği Sayesinde İstenilen Sıkılıkta Ayarlayabilirsiniz. Kumaş yapısı ve dizaynı sayesinde vücut üzerinde basınç ayarı yapılabilir. Diz kapağı rahatsızlıklarında, iç ve dış bağları desteklemede kullanılır. Her türlü spor aktivitelerinde koruyucu ve destekleyici olarak kullanılır
Geri Bildirim Ver