Jumbo 5100 5 Parça Mat Servis Seti

2.250 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 5100 5 Parça Mat Servis Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CINCIK Satıcı Ünvanı: SIDDIKA TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660141493
    Bu ürün CINCIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 5100 5 parça mat servis seti, zarif tasarımıyla birçok kullanıcının ilgisini çekiyor. Mat yapısı modern bir duruşa sahip olup birçok ortama ayak uydurabiliyor. Yüksek kaliteye sahip malzeme kullanımıyla sofra deneyiminizi bir adım öteye taşımanıza da yardımcı oluyor. Benzersiz bir tasarıma sahip olan bu servis seti, özel davetlerden günlük kullanıma kadar her türlü masa düzenini tamamlayabiliyor. Fonksiyonelliği ile de ilgi gören bu servis takımı her öğünde kullanıma uygun olup yiyecek servislerinizi şık bir şekilde yapılabilmesine yardımcı oluyor. Her mutfakta olması gereken mutfak gereçleri arasında olan servis setleri, Jumbo 5100 servis seti ile diğer mutfak eşyalarıyla da uyumlu bir görünüm sağlıyor. Gri renge sahip olan bu mat servis seti özellikle çelik rengi çatal, kaşık ve bıçak takımlarıyla tam bir uyum içiresinde yer alıyor. Adeta tüm parçalar takımın bir parçasıymış gibi görünebiliyor. Siz de bu servis seti ile mutfak ve sofralarınızda bir bütünlük yaratabilmek için Jumbo 5100 mat servis takımına sahip olabilirsiniz. Modern Duruşuyla Jumbo 5100 Mat Servis Seti Şıklığın ve fonksiyonelliğin buluştuğu bu servis seti, yemek servisiniz sırasında modern bir hava katıyor. 5 parçadan oluşan bu setin içerisinde
  • servis çatalı, servis kaşığı yemek kevgiri, pasta küreği ve çorba kepçesi yer alıyor. Her türlü yemeğin ikram edilmesine yardımcı olan bu servis seti ile zorlanmadan rahat bir şekilde servis yapabilirsiniz. Dayanıklı yapısı uzun yıllar boyunca size eşlik edebilecek bir potansiyele sahip. Bunun yanında temizlik açısından da kolay olan Jumbo 5100 servis setini elde rahatlık yıkayabilirsiniz. Mat yüzeyler leke veya izlerin görünümünü azalttığı için birçok kullanıcının tercihini de azaltıyor. Siz de evde yemeklerinizi servis ederken profesyonel bir şekilde sunumlarınızı gerçekleştirmek istiyorsanız Jumbo 5100 5 parçadan oluşan mat servis seti tam size göre.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 5-8
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik BPA Free
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver