Jumbo 6500 Sarı Çaydanlık

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.780 TL3.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.009 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.340 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 6500 Sarı Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Andokya Satıcı Ünvanı: EMRE ÇİFCİBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540709461
    Bu ürün Andokya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 6500 Sarı Çaydanlık Mutfağınızın baş köşesine yerleşecek Jumbo 6500 sarı çaydanlık ile çay içmenin keyfine varacaksınız. Hem yüksek kalite hem de konforlu kullanımı bir araya getiren bu model kullananları kendine hayran bırakmayı başarıyor. Paslanmaz çelikten üretilen parçaları ise çaydanlığınızı uzun yıllar güvenle kullanabilmenize imkan tanıyor. Siz de lezzetli yemeklerin ardından keyifle içeceğiniz ve kahvaltı sofralarınıza eşlik edecek çayları Jumbo 6500 sarı çaydanlıkta demleyebilirsiniz. Kusursuz bir tasarıma sahip olan bu ürünü incelemek içinse hemen sayfamıza göz atabilirsiniz. Yıllara Meydan Okuyan Tasarım Kültürümüzde yer etmiş olan çay sevgisi, demleme işlemi için kullanılan ürünleri de önemli hale getiriyor. Çaydanlıklarda kullanılan materyaller, lezzetli bir çay için dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında yer alıyor. Gün içerisinde sıkça kullanılan çaydanlıkların materyallerinin de dayanıklı olması önemli. Jumbo 6500 sarı çaydanlık, paslanmaz çelikten üretilen parçaları sayesinde sağlığınızı tehdit edecek durumların önüne geçiyor. Modelde yer alan suluk, demlik ve süzgeçte 304 paslanmaz çelik kullanılıyor. Ürünün taban bölümünde ise 430 paslanmaz çelikten faydalanılıyor. Modele dayanıklılık katan bu özellikler çaydanlığınızı uzun yıllar güvenle kullanabilmenize de imkan tanıyor. Siz de indüksiyon dahil tüm ocak çeşitlerinde bu çaydanlığı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 2 yıl garantili Jumbo 6500 sayesinde sevdiklerinizle lezzetli çaylar eşliğinde güzel anlar paylaşabilirsiniz. Jumbo 6500 Çaydanlıkla Konforu Yaşayın Jumbo sarı çaydanlık modelini öne çıkaran özelliklerden biri de rengi. Son derece eğlenceli bir görünüme sahip olan bu ürün aynı zamanda çok da zarif. Çeliğin güçlü duruşuyla sarı rengin uyumu mutfağınıza çok yakışacak. Görünüşü kadar işlevselliğiyle de beğeni toplayan bu model, günün her saati kolayca çay demleyebilmek için bire bir. Demlik bölümünde yer alan paslanmaz çelik süzgeç, berrak çaylar içebilmenize yardımcı oluyor. Sizi harici olarak süzgeç kullanımından kurtaran ürün aynı zamanda güvenliğinizi artıran bir ara kapak sistemine de sahip. Alt taraftaki suluk bölümünde kullanılan bu kapak, belli bir eğime kadar devrilmiyor. Bu da sıcak su buharının yüzünüze gelmesini ve demlik bölümünün altında damlaların oluşmasını engelliyor. demlik bölümünde kullanılan kapakta ise özel bir kilit mekanizması mevcut. Böylece son deme kadar kapak düşmeden rahatlıkla çay doldurabilmeniz mümkün oluyor. Bu sistem sayesinde kapağı tutmanız gerekmediği için demliği tek elle rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca modelde yer alan kapsül taban ile hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Bakalit Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 1,05 lt Su Kapasitesi: 2,25 lt İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 0 - 1,99 L
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver