Jumbo Glory 8 Woody French Press 350 ml

1.078,80 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory 8 Woody French Press 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DizaynShop Satıcı Ünvanı: VİLDAN NUR BİLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Vergi Kimlik Numarası: 1550764973
    Bu ürün DizaynShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık ve lüks tasarımı ile karşınıza çıkan Jumbo Glory 8 Woody french press 350 ml'lik geniş hacmi ile ihtiyacınız kadar kahve veya bitki çayı demleyebilirsiniz. Kahve tutkunlarına özel olarak tasarlanmış olan bu french press şıklığı ve işlevselliği bir araya getiriyor. Günlük kahve ritüelinizi ideal bir şekilde karşılayabilmeniz için tasarlanıyor. Kaliteli malzemeleri sayesinde uzun yıllar boyunca size eşlik edebilecek özelliğe sahip. Tutma kulpu ahşap detaya sahip olup french presse farklı bir hava katıyor. Gövde kısmı cam olup çelikten figürleri ile klasik french presslerden ayrılıyor. Kaliteli bu yapısı paslanmaz çelikten oluşuyor. İdeal kompakt boyutlarıyla bulunduğu her ortamda kolay bir şekilde saklanabilen Jumbo Glory, ev veya iş yeri fark etmeksizin pek çok alanda kullanıma uygun özelliğe sahip. İçecek sunum ürünleri arasında yer alan bu french presse siz de sahip olmak istiyorsanız hemen sipariş oluşturabilirsiniz. İyi Demlenmiş Kahve İçin Jumbo Glory 8 Woody Beğenilen tasarımıyla sizlere sunulan Jumbo Glory 8 Woody french press, 350 ml'lik hacmi ile ideal bir kullanıma sahip. İster kahve isterseniz de bitki çayı demleyebileceğiniz bu french press çok yönlü bir kullanım alanı oluşturuyor. Hızlı ve basit bir şekilde içeceğinizi hazırlayabileceğiniz bu ürün ile zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Özenle tasarlanan tuta sapı sayesinde de içeceklerinizi servis ederken zorlanmaz ve rahat bir şekilde bardaklayabilirsiniz. Kahve deneyiminizi zenginleştiren bu ürün sayesinde iyi demlenmiş kahvenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Jumbo Glory 8'e sahip olmak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 1 Adet Glory French Press 1 Adet French Press Kapak Ürün Ölçüleri: Hacim: 350 ml Uzunluk:7 - 17,6 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 350 - 599 ml
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver