Jumbo Ground Midi Steel Çaydanlık

3.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo Ground Midi Steel Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İndüksiyonlu ocaklar için uygun olan Jumbo Ground midi steel çaydanlık şık tasarımı ile birçok kullanıcının gözdesi olmayı başarıyor. Jumbo kalitesini her anlamda yansıtan bu çaydanlık mutfak ve sofraların sevilen parçaları arasında. Midi bir model olan Jumbo Ground çaydanlık çekirdek aileler ya da bireysel yaşayan kullanıcılar için oldukça işlevsel. Paslanmaz çelikten üretilen bu çaydanlık, bakalitten üretilen kulplara sahip olup sıcaklığa karşı dayanıklı bir özelliğe sahip. Aynı zamanda avuç içine oturan tutuşu sayesinde de rahat ve güvenli bir kullanım alanı da oluşturuyor. Modern tasarımı ile her zevke hitap edebilen Jumbo midi çaydanlık, başta olmak üzere her öğünde eşlik edebilen bu çaydanlığa siz de sahip olmak istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Şık Ve Dayanıklı Çaydanlık Modeli: Jumbo Ground Steel Çelikten üretilen Jumbo Ground midi çaydanlık ergonomik tasarımı ile kolay kullanım şekline sahip. Pratik bir şekilde ikramlar yapabileceğiniz bu model geniş tutma alanı sayesinde çayı rahatlıkla servis edebilmenize yardımcı oluyor. Isı yalıtımını hızlıca yapabilen tabanı sayesinde suyun kısa süre içinde ısınmasına yardımcı oluyor. Böylece çay demlenirken saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Tabanı kalın bir yapıya sahip olan bu çaydanlıkta güçlü bir ısı yalıtımı olup dışarıya yayılan ısı minimum düzeyde olup çayınızı soğutmuyor. Orta boyutlu Jumbo Ground çaydanlık ideal kapasitesi ile minik gruplara rahatlıkla eşlik edebiliyor. Şık ve modern tasarımı mutfaklarınızda da eşsiz bir görünüm oluşturarak her zevke ve ortama uyum sağlayabiliyor. Siz de Jumbo kalitesindeki bu çaydanlığı kaçırmadan sipariş oluşturabilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Siyah Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Bakalit Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Hacmi Demlik: 0,65 lt Su Kapasitesi: 1,35 lt 8/10 cr/Ni paslanmaz gövdesiyle Jumbo Ground Midi Steel Çaydanlık kahvaltı ve diğer öğünlerinizde sofranıza eşlik edecek.
  • Ayrıca ısı transferi ile hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenizi sağlayan kapsül tabanı sayesinde diğer çaydanlıklardan farklı bir tasarımla, Jumbo'nun zamansızlığını kanıtlıyor.
  • İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver