Juo Gt Rgb Gaming Notebook Soğutucu

695 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Juo Gt Rgb Gaming Notebook Soğutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknostore Satıcı Ünvanı: TEKNOSTORE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045845700011 Vergi Kimlik Numarası: 8360458457
    Bu ürün Teknostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Juo GT RGB Gaming notebook soğutucu, notebookların uzun süreli kullanılmasıyla oluşan ısı artışı, işlemcilerin aşırı ısınmasına ve sistemin yavaşlamasına sebep olur. Bu durum, oyuncularda oyun performansı düşüklüğü yarattığından, oyuncuların en büyük problemi haline gelir. Juo GT RGB gaming notebook soğutucu, oyuncuların yaşadığı bu problemi ortadan kaldırmak için tasarlandı. Juo GT RGB gaming notebook soğutucu üzerinde bulunan 2 adet büyük ve güçlü fan sayesinde notebooklar uzun süreli kullanımlarda bile hala serin kalacak. 7 RGB modlu LED ışıklar, fanlara şık bir görünüm kazandırırken, ayarlanabilir standı notebooklar için konforlu kullanım sağlayacak. Sessiz Çalışma Juo GT RGB gaming notebook soğutucu sadece 17 ila 20 dBA aralığında ses çıkarır. Oldukça sessiz çalışma özelliği ile kullanıcıya rahatsızlık vermez. 6 kademeli fan hızına göre sessiz veya performanslı kullanım özelliğine sahiptir. LED Aydınlatmalı RGB Fanlar Juo GT RGB gaming notebook soğutucu 7 RGB modlu LED ışıklı fanlarıyla görsel şıklık sunar. Modu seçmek için ışık tuşuna basılması yeterlidir. LED ışıkları açmak veya kapamak için ışık tuşuna 3 saniye basılmalıdır. ? Yavaş gökkuşağı modu ? Hızlı gökkuşağı modu ? Sabit kırmızı ışık ? Sabit yeşil ışık ? Sabit mavi ışık ? 7 renkli darbe modu ? 7 renkli çalışma modu Alüminyum Üst Plaka Juo GT RGB gaming notebook soğutucu alüminyum üst plakası plastik plakalara göre daha sağlamdır ve yine plastik plakalara göre daha iyi bir soğutma performansı gösterir. Ayarlanabilir Stand Juo GT RGB gaming notebook soğutucu ayarlanabilir standı sayesinde notebook pozisyonu, 6.5 ila 45 derece arasında ayarlanabilir ve bu stand notebooklar için konforlu bir kullanım sağlar. Özellikler - Boyut: 415*285*28mm - Fan boyutu: 2 adet 140*140*15mm - Gürültü: 17-20 dBA - Hava akışı: 72 CFM - Fan hızı: 1200-1500 RPM - Malzeme: Alüminyum + Plastik - 10” - 18” dizüstü bilgisayara kadar uyumlu - Güç: 5W - USB bağlantı noktası: 2 adet USB 1.1 - Çalışma gerilimi: DC 5V - Ayarlanabilir açı: 6.5 ila 45 derece - 10 RGB modu + 6 derece fan hızı + LCD Paket İçeriği 1 x Juo GT RGB Gaming Notebook soğutucu 1 x USB Güç Kablosu JUO GT RGB Gaming Notebook Soğutucu Ne İşe Yarar? Juo GT RGB gaming notebook soğutucu ile tüm dizüstü bilgisayarların ısınma sorununa çözüm getirecektir. JUO GT RGB Gaming Notebook Soğutucu Hangi Bilgisayarlarla Uyumludur? Juo GT RGB gaming notebook soğutucu 10” ve 18” arasındaki tüm dizüstü bilgisayarlar ve Macbook modelleriyle uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Fan Sayısı 2
  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver