Kadir Alkan Saç Bakım Seti

1.099,90 TL

Ürün Bilgileri

Kadir Alkan Saç Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENHANE Satıcı Ünvanı: UNİCOSM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892046467900001 Vergi Kimlik Numarası: 8920464679
    Bu ürün MENHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadir Alkan Saç Bakım Seti Argan Yağı:100 Ml Şampuan:300 Ml Expres Bakım:100 Ml Daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak için siz de Kadir Alkan Saç Bakım Seti içinde yer alan özel ürünlerimizden faydalanabilirsiniz. Her saç tipine uygun olarak geliştirilen besleyici formülü sayesinde saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı düzenli olarak verebilmenizi sağlamaktadır. Oldukça pratik bir şekilde kullanabileceğiniz ürünlerimiz set halinde tüm saç bakım ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır. Daha parlak ve dikkat çekici, dolgun saçlara sahip olmak için siz de saç bakımınızı bu setteki ürünlerle tamamlayabilirsiniz. Neden Kadir Alkan Saç Bakım Seti Kullanılmalı? Eğer saçlarınızın güçsüz olduğunu ve yeterince sağlıklı görünmediğini düşünüyorsanız Kadir Alkan Saç Bakım Seti içinde yer alan argan yağlı bakım ürünlerimizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Soya proteini, buğday proteini, aloevera ekstraktı ve argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile bu ürünlerimiz sayesinde saçlarınıza sağlıklı ve ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yoğun ilgi gören bu set sayesinde düzenli olarak saç bakımınızı yapabilir, herhangi bir ekstra ürüne ihtiyaç duymadan bakım işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kimler Kadir Alkan Saç Bakım Seti Kullanmalı? Saçın ihtiyacı olan bakımı yapmak için tercih edilen Kadir Alkan Saç Bakım Seti ürünlerimiz sayesinde daha dolgun ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Saçlara hacimli bir görünüm kazandırdığı için özellikle zayıf ve ince telli saç tipine sahip müşterilerimiz tarafından büyük bir memnuniyetle kullanılmaktadır. Haftada bir kez kullanılması yeterli olan bu ürünlerimiz, saçların daha yumuşak, güzel ve canlı görünmesine yardımcı olmaktadır. Kullanım Talimatı Nemli ve temiz saçlarınıza uygulama yapabilmek için yeteri kadar miktardaki ürünü avuç içinize alın. Daha sonra saçlarınıza eşit olacak şekilde uygulayın. Saç uçlarına yoğunlaşırken kafa derinize uygulama yapmamanız tavsiye edilir. Kadir Alkan Saç Bakım Seti Sonrasında Saça Fön Yapılır mı? Doğal içeriğe sahip olan ürünlerimizi kullandıktan sonra saçınıza fön ve maşa gibi ekipmanlar ile ısıl işlem uygulayabilirsiniz. Kadir Alkan Saç Bakım Seti ile Saç Şekillendirici Kullanılır mı? En kaliteli formüle sahip olan Kadir Alkan Saç Bakım Seti ürünümüz ile yine firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan wax ve saç şekillendirici spreyleri birlikte kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Kırılma Karşıt
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver