Kadir Alkan Temel Saç Bakım Seti

799,90 TL

Ürün Bilgileri

Kadir Alkan Temel Saç Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENHANE Satıcı Ünvanı: UNİCOSM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892046467900001 Vergi Kimlik Numarası: 8920464679
    Bu ürün MENHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temel Saç Bakım Seti (Kadir Alkan Sülfatsız ve Parabensiz Şampuan, Kadir Alkan Argan Yağı Keratin Saç Serumu) Argan Yağı: 100 Ml Şampuan: 300Ml Saçı beslerken aynı zamanda şekillendirme ve dolgun görünüm avantajları da sunan Temel Saç Bakım Seti (Şampuan, Argan Yağı) ürünlerimize firmamızın sanal mağazası üzerinden sadece tek tıkla sahip olabilirsiniz. Özel formülü sayesinde saçın ideal nem derecesini koruyan, saç köklerini ve yapısını güçlendirip besleyen bu ürünlerimizin her biri, uluslararası standartlara uygun bir şekilde imal edilmektedir. Formülü test edilip onaylanmış temel saç bakım setimizi kullanarak siz de istediğiniz dolgun, parlak ve bakımlı saçlara en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Neden Temel Saç Bakım Seti Kullanılmalı? Yağlı, kuru veya boyalı fark etmeksizin tüm saç tiplerinde ideal bakımın yapılmaması halinde, saç olması gerekenden daha çabuk yıpranıp sağlıklı görüntüsünü kaybetmektedir. Uzun yıllar boyunca saçlarınızın canlı, parlak ve dolgun görünmesini istiyorsanız, düzenli olarak temel saç bakım setimiz içinde yer alan ürünleri kullanmanız tavsiye edilmektedir. Bütün saç tiplerine uyumlu olan bu ürünlerimiz, içeriğinde bulunan birinci sınıf kalitedeki argan yağlı formülü sayesinde saçlarınızın derinlemesine beslenmesini ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını desteklemektedir. Her zaman dolgun ve bakımlı görünen saçlara sahip olmak sanıldığı kadar zor değildir. Kimler Temel Saç Bakım Seti Kullanmalı? Özellikle işlem görsün veya görmesin, saçının yıpranmış ve dolgun görünümünü kaybetmiş olmasından şikayetçi olan herkes şirketimizin geniş ürün yelpazesi içinde yoğun ilgi gören Temel Saç Bakım Seti ( Şampuan, Argan Yağı) ürünlerimizi kullanmalıdır. Saç derisini ve yüzeyini besleyen bu bakım ürünlerimiz, uluslararası testleri başarıyla geçip gerekli sertifikaları almıştır. Dolayısıyla bakımlı ve sağlıklı görünen saçlara sahip olabilmek için özel formüle sahip bu ürünlerimizin kullanılması tavsiye edilmektedir. Kullanım Talimatı Avucunuza yeterli miktarda aldığınız KA şampuan ile saçınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. Yağ ve kirden arındırmış olduğunuz saçlarınıza saçı besleyici argan yağı bulunan ürünümüzden saç uzunluğunuza göre ideal miktarda avucunuza alıp nemli saçlarınıza uygulayınız. Bir süre bu şekilde bekledikten sonra saçınızı ılık suyla durulayıp kullanımı tamamlayabilirsiniz. Temel Saç Bakım Seti Kullanım Sıklığı Nasıl Olmalı? Saç temizliğinde ve bakımında etkili sonuçlar üreten Temel Saç Bakım Seti ürünlerimizi saçınızı her yıkama ihtiyacı duyduğunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Yıkanabilir
  • Etki Parlaklık Verici
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver