kagito Marker 144’lü Set

1.150 TL
(6,85 TL / adet)

Ürün Bilgileri

kagito Marker 144’lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kagito Satıcı Ünvanı: KAGİTO KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203034986300001 Vergi Kimlik Numarası: 2030349863
    Bu ürün Kagito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kagito Marker 144’lü Set 144 Renk Mevcuttur. Bir ucu kesik bir ucu fırça uçludur. Alkol Bazlıdır Boyası zehirsizdir Marker kalem setimiz çift uçlu olup illüstrasyondan kaligrafiye geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kapakları açık bırakılmaması, ısıya maruz bırakılmaması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Kagito 8682333700806 168’li Marker Set

Kagito 168 renk marker kalem seti, kapsamlı içeriği ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarır. Set içerisinde 168 adet kalem yer alır. Çeşitli sanatsal projelerde kullanılmak üzere geliştirilen bu set, içinde pek çok farklı renk ve ton barındırır. Kalemlerin dış kısımları beyaz renktedir. Kapak kısımlarında ise sahip oldukları renk ve tona yer verilmiştir. Böylece kalemlerin kapaklarını açmadan hangi renkte olduklarını anlamak mümkündür. Ayrıca kapak kısmında rengin sahip olduğu kod da yer alır. Kullanıcılar aynı renklerin farklı tonlarını bu kod yardımı ile kolayca bulabilir. Bu set, kullanıcılara özel çantası ile gönderilir. Kalemler bu çanta içerisinde kolayca taşınabilir.

  • 168 adet kalem
  • Geniş renk yelpazesi
  • 2 yıl raf ömrü

Kagito Marker 168’li Setin Özellikleri

Kagito Marker 168’li Setin Özellikleri

Kagito 168 renk marker kalem seti boyama işleri için sıklıkla tercih edilir. Set içerisindeki kalemler çift yönlü kullanıma sahiptir. Kalemlerin bir tarafı kesik uçlu tasarıma sahiptir. Bu kısım ile farklı kalınlıkta çizgiler elde etmek mümkündür. Diğer uç ise fırça şeklindedir. Fırça uç, giderek kalınlaşan bir tasarıma sahiptir. Bu kısım ile hem dar ve detaylı alanlarda hem de geniş yüzeylerde boyama yapmak mümkündür. Kagito 168 renk marker çantalı kalem seti alkol bazlıdır. İçerisinde sağlık için zararlı olabilecek sentetik ve kimyasal maddeler bulunmaz. Kullanımı ise sağlık açısından güvenlidir. Ürün, uygulandığı yüzeye hızlı bir şekilde sabitlenir. Boyama sonrasında ise dağılma gibi sorunlara yol açmaz. Kalemler, kaliteli tasarımları sayesinde akma gibi problemlere de neden olmaz.

Kagito Marker 168’li Set Dayanıklı mıdır?

Kagito Marker 168’li Set Dayanıklı mıdır?

Kagito 168 renk marker kalem seti, 1.sınıf malzemeler kullanılarak üretilir. Kalemler oldukça dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürünlerin dış kısmında kullanılan plastik malzeme, oldukça dirençli ve esnektir. Kullanım sırasında oluşabilecek düşme gibi kazalardan minimum seviyede etkilenen bu malzeme, kalemi korur. Plastik malzeme, aynı zamanda kalemin kullanımını çok daha konforlu bir hâle getirir. Ürünün pürüzsüz dış yüzeyi, kullanım sırasında el ve parmakları rahatsız etmez. Kalemler, hafif tasarımlarıyla boyama sırasında herhangi bir ağrıya da neden olmaz. Uzun süreli çalışmalarda bile konforlu kullanım sağlar. Kagito 168 renk marker kalem seti, yüksek pigmentli bir mürekkebe sahiptir. Ürün, kapsamlı içeriği ile kullanıcılara bir rengin pek çok tonunu sunar. Bu durum, çok daha ayrıntılı çalışmaların yapılabilmesini sağlar.

Kagito Marker 168’li Set Kimler İçindir?

Kagito Marker 168’li Set Kimler İçindir?

Kagito 168 renk çantalı marker kalem seti oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Ürün, resim sanatı ile ilgilenen hemen herkes tarafından tercih edilebilir. Kalemleri satın almak isteyebilecek kişiler arasında mesleği çizim ve boyama ile ilgili olanlar ilk sırada yer alır. Mimar, ressam, moda tasarımcısı ya da mühendis gibi meslek dallarında çalışan kişiler, geniş bir renk yelpazesine sahip olmak için Kagito Marker kalemleri tercih edebilir. Ürünü satın almak isteyebilecek bir diğer grup ise hobi olarak resim sanatı ile ilgilenenlerdir. Tüm bunların yanı sıra ürünün tasarımı ve içeriği, bu kalemleri ilkokul çağındaki çocukların kullanımına da uygun hâle getirir. Ancak okul öncesi çocuklar için bu kalemlerin kullanımı tavsiye edilmez. Dilerseniz Kagito 168 renk çantalı marker kalem seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.