Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı 25 Kg Gri

600 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı 25 Kg Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYSAL KARDEŞLER YAPI Satıcı Ünvanı: UYSAL KARDEŞLER YAPI ÖZEL SAĞLIK TURİZM GIDA ÖZEL EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0900049151100001 Vergi Kimlik Numarası: 9000491511
    Bu ürün UYSAL KARDEŞLER YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 kg torba halındedır.. Fayans Seramık Yapıstırıcıdır Grı Renklıdır

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Süper Güçlü Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı 25 kg Gri 86055892

Kalekim 1051 25 kg, seramik, fayans, doğal taşlar vb. yapısındaki bağlayıcı sayesinde kaplama malzemesi ile kaplanmış yüzey arasında bir bağ oluşturur ve kuvvetli bir yapışma sağlar. Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg yüksek performanslı, kaymaz, uzun ömürlü, çimento esaslı yapıştırma harcıdır. Granit, geniş ebatlı seramik, porselen seramik, manşon, klinker gibi kaplamaları beton, sıva, şap gibi yüzeylere hem iç hem de dış mekanlarda yatay ve dikey olarak uygulanabilir. Eski seramik ve mermer seramik uygulamalarında kullanılabilir. Alışveriş merkezleri, iş merkezleri, hastaneler ve okullar gibi yaya ve yük trafiğinin yoğun olduğu yerlerde kullanılır. Yüksek yapışma gücüne sahiptir. Tepeden tırnağa seramik zeminler için uygundur. Hiçbir şekilde kaymaz. Ayrıca kolay taraklanabilir.

  • Kuvvetli Yapışma Özelliği
  • Kolayca Harç Haline Gelen Yapı
  • Farklı Alanlarda Kullanım

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Uygulama Alanları

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg yorumları noktası söz konusu olduğunda her daim olumlu geri bildirimler almayı başaran bu yapıştırıcı pek çok fonksiyonel özellik sunmaktadır. Bu ürün epoksi, çimento veya güçlü bir dispersiyon bazlı yapıştırıcıdan oluşur. Seramik, mermer, granit, antiasit seramik, cam mozaik, cam tuğla ve doğal taş gibi yapıştırıcı malzemelerde kullanılır. Bu model aynı zamanda sıkma, ahşap, duvarlar, yalıtım levhaları, sıkma ve seramik yüzeyler, çimentolu yüzeyler, ıslak zeminler, yerden ısıtmalı zeminler, frigorifik depolar, bina dış duvarları için kullanılabilir. Seramik, mermer, granit, asitle yapıştırılmış seramikler, cam mozaikler ve cam blokları yapıştırmak için de kullanılan seramik antibakteriyel yapıştırıcı. Sıhhi ortamlarda, havuz ve kaplıcalarda, alışveriş merkezlerinde, kanalizasyon arıtma tesislerinde ve çeşitli endüstriyel alanlarda da kullanılmaktadır. Su ile yıkanabilir ve kolayca uygulanabilir. Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg fiyatı ile de beklentilerinizi karşılayarak dilediğiniz alanda dilediğiniz miktarda kullanabilmenize olanak tanır.

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Özellikleri

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg özellikleri ile tüm beklentileri ideal seviyede karşılarken aynı zamanda kolay bir şekilde harç haline gelerek de sizlere kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu ürünü harç haline getirmek için toz ürüne ambalaj üzerinde belirtilen miktarda su ilave edilir. Daha sonra düşük devirli elektrikli harç karıştırıcı ile karıştırarak karıştırdığınız harcı 5 dakika bir kovaya koymanız gerekir. Dinlenen harcı, içerdiği kimyasalların tam olarak etkili olması ve homojen bir kıvam alması için 1-2 dakika tekrar karıştırmanız gereklidir. Ardından harcı kullanmaya hazırsınız. Kovadaki harç yaklaşık 4-5 saat kullanılabilir. Kovadaki harcın kuruluğu görülürse harç mala ile tekrar tekrar karıştırılmalıdır. Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg satın al seçeneği üzerinden bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Fiyatı

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırıcı Gri 25 kg indirimleri ile çok daha uygun fiyat bantlarında sahip olabileceğiniz bu seramik yapıştırıcı, seramik kaplamasının daha sağlıklı ve daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Bu noktada ihtiyacınız olan kadar yapıştırıcıyı harç haline getirmeniz ve uygun koşullarda uygulama gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu seramik yapıştırıcının çok soğuk ve çok sıcak havalarda muhafaza edilmemesi her ihtimale karşı yapısını koruyacaktır. Granit, geniş ebatlı seramik, porselen seramik, manşon ve klinker gibi kaplamalar, iç ve dış mekân beton, sıva ve şap gibi yüzeylere yatay ve düşey olarak uygulanabilir. Antik çömlek ve mermer çömlek için kullanılabilen bu ürün tüm beklentilerinizi gerçekleştirerek uygulama alanlarının kullanım ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca bu ürün yoğun insan ve yük trafiği olan yerlerde de pek çok etki sağlamaktadır. Bu çok kullanışlı ürünü Trendyol'dan hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.