KanvasSepeti Caffe Gelati Ikea Mutfak Tablosu Orjinal Tasarım

Boyut/Ebat: 50 x 30
50 x 30
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL256,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
401,35 TL256,52 TL

Ürün Bilgileri

KanvasSepeti Caffe Gelati Ikea Mutfak Tablosu Orjinal Tasarım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KanvasSepeti Satıcı Ünvanı: NAZIM YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630418524
    Bu ürün KanvasSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50x30cm Tek Parça Ölçüsü 2 Adet 50x30cm Tablo gönderilir Tablo Kalınlığı 3cm Ucuz ince kağıt mdf gibi ürünler gibi değildir. Orijinal tasarım Caffe Gelati Tablosu. Orijinal Yüksek kalitede Kanvas Tablodur 3cm Kalınlığı vardır. Piyasadaki ucuz mdf polyester tarzı ürünlerden değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Siyah
  • Çerçeve Tipi Çerçevesiz
  • Çeşit Kanvas Tablo
Geri Bildirim Ver

Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu orijinal

Mutfaklara farklı bir hava katan Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA mutfak tablosu orijinal dijital baskılar için özel olarak üretilen kanvas kumaş ile yapılır. Bu kanvas kumaşın önemli özellikleri arasında 400 gr açık beyaz renge ve %100 pamuk astarlı bir yapıya sahip olması bulunur. Ürünün renkleri gerçekçi ve başarılı bir şekilde yansıtılır. IKEA mutfak tablosu ikili set halinde satışa sunulur. Ürünün bir parçasında Caffe, diğer parçasında ise Gelati yazısı yer alır. Kahve köşelerinde şıklığı ile öne çıkan bu ürünün tek parçasının yüksekliği 50 cm’dir. Tabloların kalınlığı 3 cm, genişliği ise 30 cm olacak şekilde dizayn edilir. İkili setin kapladığı alan ise 50x60 cm yüksekliğe ve genişliğe sahiptir.

  • Kanvas kumaş ile tasarım
  • 2’li set halinde
  • 3 cm kalınlık

Beğenilen Kanvassepeti IKEA Mutfak Tablosu Özellikleri

Beğenilen Kanvassepeti IKEA Mutfak Tablosu Özellikleri

Kanvassepeti Caffe Gelati tablo pek çok özelliğe sahip bir üründür. Sevdikleriniz ile tatlı zamanlar geçirdiğiniz ve keyifli sohbetler ettiğiniz köşenize farklı bir hava katan ürünün rengi siyahtır. Sette bulunan tablolarda siyah eskitme zemin üzerinde beyaz renk ile yazılmış farklı yazılar bulunur. Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA mutfak tablosu orijinal kullananlar tarafından büyük beğeni toplayan bir üründür. IKEA markası tarafından üretilen tablonun materyali kanvastır. Kanvas kumaştan üretilen bu tablonun renkleri canlı ve gerçekçidir. %100 pamuk astarlı yapıya sahip olan tablo, uzun ömürlü bir kullanım için üretilir ve materyali sayesinde bükülmelere ve kırılmalara karşı direnç gösterir. Ürünü duvara sağlam bir şekilde monte etmek için setin içerisinde çivi de bulunur. Kanvas tablonun dikey boyutu 50 cm, yatay boyutu ise 60 cm ebatlara sahiptir.

Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu Avantajları

Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu Avantajları

Evlere farklı bir hava katmak amacıyla tasarlanan tablo; kalitesi, dizaynı ve renkleri ile dikkatleri üzerinde toplar. Kanvassepeti Caffe ve Gelati seti, IKEA markası tarafından mutfakta kullanılmak üzere dizayn edilir. Mutfağınızdaki kahve köşenizin şıklığını ve samimiyetini artırmak amacıyla üretimi yapılan bu tablo, müşteriler tarafından beğenilir. İkili set halinde satılan bu ürün, ayrı ayrı ya da birlikte kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanır. Tablo, ortamın şıklığının ve içilen kahvelerin keyfinin artmasına yardımcı olur. Orijinal yüksek kalitede kanvas tablo, 3 cm kalınlığa sahiptir. Tabloların ayrı kullanımında her parçanın yüksekliği 50 cm, genişliği ise 30 cm ölçülerde olur. Kanvas tabloyu birlikte kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu orijinal yorumları ile müşteri deneyimlerine göz atabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cazip Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu Fiyatı

Cazip Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu Fiyatı

Kanvassepeti Caffe Gelati IKEA Mutfak Tablosu orijinal fiyatları belirlenirken ürünün materyali, genişliği, kalınlığı, yüksekliği, rengi, tasarımı, kalitesi, parça sayısı gibi pek çok faktör etkilidir. İkili set halinde satışa sunulan bu model, kanvas materyalden üretilir. Bu sayede tablonun kalitesi artırılır ve renklerin net bir şekilde görünmesi sağlanır. 2’li set halinde satışa sunulan bu ürün müşteriye hem birlikte hem de ayrı ayrı kullanım imkanı verir. Siyah eskitme zemin üzerine beyaz renk ile yazılar sunan set halindeki tablo, şıklığı ile kahve köşelerinizde dikkatleri üzerine çeker. Başlığında Caffe yazan parçanın altında kahve türleri, Gelati yazan parçanın altında ise dondurma türleri sıralı şekilde yazılır. Bu sayede mutfakların yanı sıra kafelerde de kullanılabilir. Bu mutfak tablosu için Trendyol’dan uygun ve güvenilir bir şekilde satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.