KAREL Tm902 Siyah Duvar Telefonu

649,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KAREL Tm902 Siyah Duvar Telefonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerimoğlu Elektronik Satıcı Ünvanı: İDRİS KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730011634
    Bu ürün Kerimoğlu Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karel Tm-902 Siyah Duvar Tipi Telefon Ürün Bilgisi Yeni çağrı göstergesi 1 adet hızlı arama tuşu 10 adet iki aşamalı hızlı arama özelliği Yeniden arama tuşu Aktarma tuşu 2 seviyeli zil sesi Flash süresi ayarı (3 seviyeli) Sessize alma özelliği (Mute)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karel TM902 Siyah Duvar Tipi Analog Telefon

Telefonlar, iletişim amacıyla evlerde kullanılmaya devam eder. Karel TM902 siyah duvar tipi analog telefon, ev tipi kullanıma özel olarak tasarlanır. Masaüstü telefon çeşitlerinden biridir. Mobilyalar ve ev içerisindeki tüm eşyalarla uyum sağlaması için ideal boyuttadır. Siyah rengi ile dikkatleri üzerine çeker. Sadece evlerde değil iş yerlerinde, işletmelerde de tercih edilir. Markanın öne çıkan cihazlarından biridir. Birinci sınıf kaliteye sahiptir. Üst düzey teknoloji ile üretilir. Model ergonomik boyutları ile kolay kullanım ve tutuş rahatlığı sağlar. Uzun kullanım ömrü sayesinde de evlerde ve iş yerlerinde kendine yer açar. Masaüstü kullanımının yanı sıra duvara sabitlenerek de kullanılır. Hareket halindeyken de kullanma şansı tanır. İş verimliliğini düşürmeden sürecin kesintisiz iletişimle sürdürülmesine önemli bir katkı sağlar. Zaman, iş gücü ve enerji tasarrufu konusunda avantajlıdır.

  • Modern tasarım
  • Üst düzey teknoloji
  • Uzun ömürlü kullanım

Dikkat Çeken Karel Duvar Tipi Analog Telefon Özellikleri

Dikkat Çeken Karel Duvar Tipi Analog Telefon Özellikleri

Yüksek santral teknolojisine sahip olan Karel TM902 duvar telefonu, ev tipi telefon olarak bilinir. Bununla birlikte iş dünyasında da kullanımına sıkça rastlanır. Net ve kesintisiz iletişim kurma fırsatı sunar. İş temposunun yoğunluğu içerisinde iletişimi devam ettirme olanağı tanır. Kesintisiz ve kaliteli bir iletişim için tercih edilir. Farklı kişi sayısına uygun bir kapasiteye sahiptir. Karel teknolojisi sayesinde kesintisiz sistem iletişim kurmaya imkan verir. Telefon başında değilken mesaj bırakma olanağı sunar. Böylece zaman kayıplarının önüne geçer. Yüksek memnuniyet sağlamak adına kullanılır. Yer aldığı pazar içerisinde yoğun ilgi görür. Güçlü ve dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Yüksek kalitede performans sergiler. Hızlı ve üst düzey kalite sergilemesi ile pratik bir kullanım sağlar. İletişim sürekliliğini sağlar. Siz de bu ürüne sahip olarak keyifli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanışlı Karel Duvar Tipi Analog Telefon Avantajları

Kullanışlı Karel Duvar Tipi Analog Telefon Avantajları

Telefona yeni çağrı düşünce gösterge kısmından kontrol edilebilir. 1 adet hızlı arama tuşuna sahiptir. Bu sayede acil durumlarda kısa sürede arama gerçekleştirilebilir. Karel TM902 duvar telefonu siyah rengiyle dikkatleri üzerine çeker. 10 adete kadar çıkılabilecek iki aşamalı hızlı arama özelliği sayesinde zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra yeniden arama tuşu da bulunur. Son konuşulan kişi böylelikle pratik bir şekilde tekrar aranabilir. Gelen aramayı farklı bir cihaza yönlendirme konusunda da başarılıdır. Buna özel aktarma tuşu bulunur. 2 seviyeli zil sesi ile çalma özelliği vardır. Flash süresi 3 seviyeli bir şekilde ayarlanabilir. Tüm bunlarla birlikte sessize alma özelliği ile öne çıkar. Karel TM902 siyah duvar tipi analog telefon yorumları, ürünün teknolojik anlamda gelişmişliğini göz önüne serer. Evinize veya iş yerinize uygun olabilecek profesyonel bir sisteme sahiptir.

Bütçe Dostu Karel Duvar Tipi Analog Telefon Fiyatları

Bütçe Dostu Karel Duvar Tipi Analog Telefon Fiyatları

Sesli duyuru veya sesli mesaj bırakma özelliğine sahiptir. Evde olmadığınız zamanlarda sonradan bırakılan mesajı dinleyebilirsiniz. Tek tuşa basarak bırakılan sesli mesajlar menüsüne gidilebilir. Hızlı arama özelliği bulunur. Sürekli konuşulan ve iletişimde olunan numaraları kolay bir şekilde arama fırsatı sunar. 1 ila 9 sayısına kadar her tuş için birini kaydetme imkanı tanır. TM902 Karel telefon modeli, tek tuşla rehbere girmeden aranmak istenen kişiyi kolayca arama şansı tanır. Acil durumlarda da oldukça fayda gösteren bir durumdur. Ek olarak telefon numarasını tuşlama konusunda vakit harcanmasının önüne geçer. Zamanda tasarruf edilmesini sağlar. Numara ezbere bilinse de sürekli görüşülen kişiyi hızlı bir şekilde arama avantajı ön plana çıkar. Karel TM902 siyah duvar tipi analog telefon fiyatları uygun aralıklarda karşınıza çıkar. Trendyol üzerinden ürünü inceleyip avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.