59,24 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
71,35 TL
3. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
75,61 TL
Kurumsal Fatura
72,69 TL
3 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115,54 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karina Yayınevi Açlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP TÜCCARI Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN GÖKCÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990457594
    Bu ürün KİTAP TÜCCARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Hızla tepeden aşağı indi, delikanlıya yaklaşırken yerden küçük bir kavun büyüklüğünde taş aldı, delikanlıya yaklaştığında genç uyanmış, ayakta duruyordu, gayet metanetli bir yüz ifadesiyle bir şeyler söylüyordu ama Zeynel Abdullah, kulağında kendi gürültülü nabız sesi nedeniyle hiçbir şey duymuyordu. Delikanlı ancak uğultu olarak duyabildiği şekilde konuşmaya devam ederken Zeynel yanına geldi ve elindeki taşla gencin başına tüm gücüyle vurdu, delikanlı, devrilen bir ağaç gibi hareketsiz bir şekilde Zeynel Abdullah’ın ayaklarının önüne yığıldı. Genç hiç hareket etmiyordu ve başının altından şaşırtıcı derecede çok kan, küçük, kırmızı bir gölet oluşturuyordu, Zeynel’in öfkesi dinmemişti, tam aksine bu tatlı öfke denizinde kendini tamamen kaybetmiş şekilde dizlerinin üzerine çömeldi ve tam alnının ortasına bir daha vurdu, bu güzel çocuğun alnı bu darbeyle içeri çöktü, bir daha vurdu, bu sefer darbe tam yüzünün ortasına geldi, çocuğun yüzünün olduğu yerde artık kan dolu bir çukur vardı. Zeynel Abdullah’ın öfkesi dinmiyordu, içi biraz soğuyup tekrar kuşların sesini duymaya başladığı anda elindeki taşı yere bıraktı, ayağa kalktı ve eserine dikkatlice bakmaya başladı. Başının altından akan kan, biraz önceki gibi yavaşça göllenmiyor, gittikçe hızlanan bir şekilde Zeynel Abdullah’ın ayaklarına doğru sanki bilinçli ve kendi kendine hareket eden bir varlık gibi ilerliyordu, kan hızlandıkça Zeynel, içinde daha önce hiç hissetmediği bir şey hissetmeye başladı, korkuyordu… Geri geri adımlarla kandan uzaklaşmaya çalıştı ama kan ondan daha hızlı ilerliyordu, iki üç adımdan sonra kan ayaklarına ulaştı, hızlanarak dizlerinden göbeğine, oradan göğsüne tırmandı Zeynel, bağırmak için ağzını açtığında kan boynunu geçti ve ağzını doldurdu. Zeynel Abdullah korkudan hareket edemiyor, ağzını dolduran kan yüzünden boğuluyordu…”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mehmet Serhan Ermiş
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver