Kayra Kadın Kolları Cepli Kaz Tüyü Mont Camel A8 27002 KA-A8-27002

Ürün Bilgileri

Kayra Kadın Kolları Cepli Kaz Tüyü Mont Camel A8 27002 KA-A8-27002

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Manken Ölçüleri: Boy:177 Göğüs:82 Cm / Bel:62 Cm / Basen: 91 Cm Manken Üzerindeki Ürünün Bedeni: 38 Ürün Boyu: 135 Cm Kumaş Bilgisi: %100 Polyester / Astar: %100 Polyester, Iç Dolgu: %50 Kaz Tüyü(Gıdık) %50 Kaz Tüyü(Sırt) Kış Sezonu Için Tasarlanan Birbirinden Iddialı Kaz Tüyü Montları Soğuk Hava Ve Rüzgar Hızının Minimuma Düşmesini Sağlayarak Sizi Sıcak Tutar. Ofisten Gezmeye Her Yere Uygun Kombinler Oluşturacağınız Kaz Tüyü Montun
  • Cep Detayları Portatif Şapkası Çıkarılabilir Kürk Detayı Rahatlık Ve Zamansız Şıklığa Son Dokunuş Ile Kayra Imzasını Atarak Stilinize Uyarlar. Bu Ürünün Üretim Aşamasında, Hiçbir Canlıya Zarar Verilmemesi Için Titizlikle Çalıştık. Ürünlerimizde Kullanılan Kürklerin Suni Olmaları Konusunda Özen Gösterdik. Kullandığımız Tüm Kaz Tüyü, Gıda Endütrisinin Yan Ürünü Olarak Ortaya Çıkan Tüylerden Dönüştürüldü Ve Size Ulaştı. Bu Hassasiyetle, Hayvan Refahını Sağladığına Dair Sertifikası Bulunmayan Hiçbir Işletme Ile Çalışmamaktayız. Hassasiyetinizi Anlıyor Ve Paylaşıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver