KBY 1.sınıflar Için Hikaye Seti 1.sınıf Eğlenceli Çalışma Kitapları

Ürün Bilgileri

KBY 1.sınıflar Için Hikaye Seti 1.sınıf Eğlenceli Çalışma Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KİTAP Satıcı Ünvanı: KAZICI KARDEŞLER TEKSTİL ÜRN.KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT VE GIDA ÜRN.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541047109500017 Vergi Kimlik Numarası: 5410471095
    Bu ürün TREND KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.Sınıflar için hikaye seti+1.Sınıf Eğlenceli çalışma kitapları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti Eğlenceli Çalışma Kitapları

Oyun çağındaki, birinci sınıf öğrencilerine okuma öğretmek büyük emek gerektirir. Öğrencinin oyuna olan dikkatini kitaba çekmek için Ata Yayıncılık 1. sınıflar için hikaye seti eğlenceli çalışma kitapları seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, içerisinde öğrencilerin dikkatini çekecek; konulara ve görsel tasarımlara yer verilir. Eğlenerek öğrenme imkanı sunar. Canlı renklere sahip etkileyici görselleri sayesinde öğrencinin kitaba konsantre olabilmesini imkan sunar. 6 ile 9 yaş aralığında yer alan çocuklar için tasarlanır. 6 ile 9 yaş aralığında bulunan çocukların bilişsel duyuşsal gelişimlerine uygundur. Önemli değer ve becerileri öyküler aracılığıyla öğretici bir şekilde aktarabilir. Çocukların dikkatini çeken ürün, pek çok ebeveynin büyük beğenisini kazanır. Çok sayıda müşteriden tam not alır. Siz de çocukların büyük beğenisini kazanıp etkileyici tasarıma sahip kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Yüksek baskı çözünürlüğü
  • 40 adet kitap
  • Dikkat çeken tasarım

Dikkat Çeken Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

Dikkat Çeken Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

1. sınıf hikaye kitabı seti, dikkat çeken ve etkileyici bir tasarıma sahiptir. 6 ile 9 yaş aralığında yer alan çocukların seviyelerine uygun bir tasarımı söz konusudur. Ürün, yüksek çözünürlükte baskı özelliğine sahiptir. Bu niteliği sonucunda içerisinde yer alan görseller, son derece net ve canlı renklerden oluşur. Çocukların ilgi ve dikkatlerini çekecek tasarımı ile çeşitlerinden ayrılır. Ürün içerisinde 40 farklı kitaba yer verilir. Her bir kitap 16 sayfadan meydana gelir. İdeal sayfa özelliği sayesinde ürün, çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği kitap setleri arasında yer alır. Günlük hayattan olayların yer verildiği hikayeler pek çok çocuğun dikkatini çeker. Çocukların okumaya olan isteklerinin olumlu yönde değişmesine olanak sunar. Siz de dikkat çeken tasarıma sahip; canlı ve etkileyici görsellere yer verilen kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Beğeni Kazanan Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

Beğeni Kazanan Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

Dikkat çeken ürün içerisinde yer alan kitaplar dikkat çekici kapak tasarımına sahiptir. Etkileyici tasarımları sayesinde ürünler çok sayıda çocuğun beğenisini kazanır. Okumaya olan ilgi ve isteklerinin olumlu yönde değişmesine katkı sağlar. 6 ile 9 yaş aralığında yer alan çocukların psikomotor özellikleri göz önüne alınarak tasarlanır. Çocukların okuyabileceği yazı puntosuna sahiptir. Ata Yayıncılık 1. sınıflar için hikaye seti eğlenceli çalışma kitapları yorumları olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda müşterinin ihtiyacını ihtiyaçlarının karşılanmasına imkan sunar. Etkileyici ve dikkat çeken tasarım dolayısı ile ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de canlı renk ve görselliğe sahip olan; dikkat çeken tasarımları sayesinde çocukların beğenisini kazanan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. 6 ile 9 yaş aralığındaki çocuklar için üretilip hayattan hikayelere yer veren kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

Ekonomik Ata Yayıncılık 1. Sınıflar İçin Hikaye Seti

Beğeni kazanan ürün, içerisinde 40 farklı konuya sahip kitaba yer verilir. Kitap konuları günlük hayattan seçilip çocukların değer ve becerileri ile doğrudan bağlantılıdır. Eğlenerek öğrenme imkanı sunan kaliteli tasarıma sahip ürün, çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Özellikleri sayesinde çeşitlerinden ayrılan hikaye seti pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Ata Yayıncılık 1. sınıflar için hikaye seti eğlenceli çalışma kitapları fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün kaliteli sayfa tasarımı, yüksek çözünürlüğe sahip olan görselleri, dikkat çekici kapak şemaları fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan önemli faktörlerden birkaçıdır. Ürün, farklı ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de çocuğunuza okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsanız ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.