Kensa 4gb Mp3 Çalar Gri

189 TL

Ürün Bilgileri

Kensa 4gb Mp3 Çalar Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzzteknoloji Satıcı Ünvanı: TANER KARAKUZU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 5170546696
    Bu ürün Ucuzzteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 gb hafızalı Dijital ekranlı Radyo özeliği Tek kalem pille çalısır Siyah renk

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ekran
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hafıza 8 GB ve altı
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kensa Siyah MP3 Player

Kensa siyah MP3 player 4 GB hafızaya sahip bir müzik dinleme cihazıdır. Ürün, dijital ekrana sahiptir. Aynı zamanda radyo özelliği içeren bir alettir. Siyah renkli olan ürün, tek kalem pille çalışma özelliğine sahiptir. Ergonomik tasarımdaki model, avuç içi kadar kolay taşınabilir portatif bir cihaz olma özelliği taşır. Ekrandan dinlediğiniz müziğin adını görebilir ya da hangi radyo kanalında olduğunuzu takip edebilirsiniz. Ürün, 4 GB hafızaya sahiptir. Kensa MP3 batarya derdi olmadan tek bir pille çalışarak müşteriye kullanım kolaylığı sağlar. Müzik dinlemenin yanı sıra müşteriye ses kayıt cihazı imkanı da sunar. Ürün, USB’den cihaza müzik yükleme şansı yaratır. Dilediğiniz ve sevdiğiniz müzikleri USB cihazınızdan rahat bir şekilde MP3 çalara aktarabilirsiniz.

  • 4 GB hafıza
  • Ergonomik tasarım
  • Çoklu müzik kayıt seçeneği

Kaliteli ve Fonksiyonel Kensa MP3 Özellikleri

Kaliteli ve Fonksiyonel Kensa MP3 Özellikleri

Kensa MP3 çalar, Windows’un tüm sürümleri ile uyumlu bir şekilde çalışır. Cihaz, müzik çalar olmasının yanı sıra ses kayıt özelliği de yapar. Aynı zamanda ürünü harici bellek olarak da kullanabilirsiniz. Çok fonksiyonlu olan alet müşteriye birden çok özellik imkanı sağlar. Yüksek ses kalitesi sayesinde müşteriye son teknolojik bir ürünmüş gibi ses kalitesi sunar. Beğeni kazanan bu model ile müşteriler kendilerine dijital albüm hazırlama imkanı bulur. Müşteriler diledikleri müzikleri USB aracılığıyla cihaza yükleyebilirler. Aynı zamanda radyo dinleyip ses kaydetme imkanına sahip olurlar. Kensa MP3 player modelini şarja gerek duymadan tek pille çalıştırabilir ve uzun süre kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Dilediğiniz şekilde müzik dosyalarınızı 4 GB’lık bir alanda sıkıştırarak kullanabilirsiniz. Retro bir kullanım imkanına MP3 çalar ile son derece keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Şık ve Portatif Kensa MP3 Kullanımı

Şık ve Portatif Kensa MP3 Kullanımı

Beğeni kazanan bu ürüne bilgisayarınızda bulunan şarkıları, ses kayıtlarını ve radyo kanallarını yükleyebilirsiniz. Portatif ve taşınabilir olan müzik çaları şarj etme derdi olmadan çantanıza atarak ya da elinizde taşıyarak kullanabilirsiniz. Ergonomik ürün tasarımına sahip olan cihazın ağırlığı da azdır. Kensa siyah MP3 player yorumları genellikle ürünün kalitesine ve çok fonksiyonlu oluşuna dikkat çeker. Dijital ekranı sayesinde müşteriye dinlediği müziği takip etme ve radyo kanallarını görme imkanı sunar. Ürünü tüm bu özelliklerinin yanı sıra ses kaydedici olarak da kullanabilirsiniz. Ürünü ayrıca bir USB bellek göreviyle kullanmayı tercih edebilirsiniz. İnternetsiz ortamda ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihazın şarjı bitme derdi olmadan sadece pil değiştirerek kullanım imkanına sahip olursunuz. Ürün içerisindeki müzikleri 4 GB’lık alana sıkıştırarak depolar. Ergonomik ve pratik olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı ve Dayanıklı Kensa MP3 Fiyatları

Avantajlı ve Dayanıklı Kensa MP3 Fiyatları

Dikkat çeken bu ürüne 4 GB hafızası sayesinde fazla içerik yükleyebilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz şekilde kendi dijital albümünüzü oluşturabilirsiniz. Model, müşteriye internetsiz kullanım kolaylığı sağlar. Hem müzik yükleme hem de radyo seçeneği olan ürün, kolayca taşınabilir. Tek bir kalem pille çalışan cihazı aynı zamanda müzik seçeneğinin yanı sıra USB olarak da kullanabilirsiniz. LCD ekranı sayesinde takip etme ve dilediğinizde frekansı değiştirme şansına sahip olabilirsiniz. Seslerinizi kaydedip bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Yer kaplamayan tasarımı sayesinde cüzdanınıza bile sığdırabilirsiniz. Kensa siyah MP3 player fiyat olarak farklı müşteri grubuna hitap eder. İnternet olmadan müzik keyfi yaşamak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hem USB, hem ses kaydedici hem de müzik çalar özelliklerine sahiptir. Kaliteli ve ergonomik bir tasarıma sahip olan bu ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla kısa sürede sahip olabilirsiniz.