Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp-dıstrıbutor Garantlı -bluetooth

5.389,98 TL

Ürün Bilgileri

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp-dıstrıbutor Garantlı -bluetooth

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarketPazar Satıcı Ünvanı: KÜBRA CANİKLİ ALICIKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3572535659000001 Vergi Kimlik Numarası: 2010485484
    Bu ürün MarketPazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Teyp Özellikleri Bluetooth
Geri Bildirim Ver

Kenwood KMM-bBT356 Oto Teyp Distribütör Garantili

Kenwood Kmm-Bt356 bluetooth oto teyp, LED ekran tasarımıyla dikkat çeker. Araçlardaki ses sistemlerine doğrudan entegre edilebilen oto teyp modeli, akıllı cihazlarla bağlantı kurmaya uygundur. Estetik tasarımıyla öne çıkan ürün, uzaktan kontrol edilebilen bluetooth bağlantısıyla daha donanımlı hâle gelir. LCD ekran özelliğiyle renk değiştirebilen oto teyp, dikdörtgen tasarıma sahiptir. Dilediğiniz tüm müzikleri çalmak için eşsiz bir kullanım deneyimi sunan ürün, aplikasyon desteğiyle daha donanımlı hâle gelir. Araçlardaki tüm ses sistemini tek bir cihazdan yönetmek için Kenwood Kmm-Bt356 oto teyp tasarımını kullanabilirsiniz.

  • Marka: Kenwood
  • Menşei: Endonezya
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teybin Özellikleri Nelerdir?

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teybin Özellikleri Nelerdir?

Kenwood Kmm-Bt356 bluetooth oto teyp, 255 segmentte 1,5 satırlık metin gösterimi gerçekleştirir. Dâhili bluetooth bağlantısı için 5.0 değerinde destek sunan oto teyp, çok renkli aydınlatma özelliğiyle ekranı daha gösterişli hâle getirir. Bluetooth yardımıyla doğrudan kontrol edilebilen anahtar sistemi, 13 Bant segmentinde EQ ve DTA desteği sunar. Ön kısımda USB ve AUX giriş portu bulunan oto teyp sisteminde, aynı anda maksimum 5 cihazlık bağlantı hafızası yer alır. Üretim yeri Endonezya olan ürün, Japon teknolojisiyle maksimum donanıma sahiptir. Oto teyp üzerinde aynı anda bluetooth bağlantısı kuran aygıtlar arasında değişiklik yapılarak ses akışının performansı artırılır. Bağlı olan akıllı telefonlar arasında geçiş yapmak için tek bir tuşa basılması yeterlidir. Kenwood bluetooth oto teyp ile müzik listesini dilediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz.

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp Kullanışlı mıdır?

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp Kullanışlı mıdır?

Farklı cihazlarla bluetooth üzerinden bağlantı kurabilen akıllı oto teyp, oldukça kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Kenwood Remote isimli aplikasyonla sistemli şekilde çalışabilen oto teybe, uygulama üzerinden komutlar verilebilir. Dijital zaman ayarı desteği bulunan akıllı oto teyp, USB girişleriyle cihaz ve hafıza kartını aynı anda algılar. Ön panelde yer alan giriş portları, İpod, flash bellek ve akıllı telefonların bağlantısı için uygundur. Cep telefonu üzerinden kablolu ya da bluetooth sistemini kullanarak Kenwood Kmm-Bt356 teybe talimat verebilirsiniz. MP3, WMA, AAC ve WAV dosyalarının oynatılmasını sağlayan akıllı oto teyp, 96kHz / 24 Bit kapasitesinde destek sunar. Cihazlarınızı şarj etmek ve medyaları oynatmak için gerekli tüm bağlantı seçeneklerini sunan Kenwood Kmm-Bt356 oto teyp, oldukça kullanışlı bir üründür.

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp Kaliteli midir?

Kenwood Kmm-bt356 Oto Teyp Kaliteli midir?

Kenwood Kmm-Bt356 bluetooth oto teyp, handsfree özelliğiyle oldukça kaliteli ve donanımlıdır. El değmeden tüm sistemi kontrol etmenizi sağlayan yeni nesil tasarımı, araç içindeki tüm noktalardan müzik çalara erişme kolaylığı sunar. LCD ekranında tüm şarkıların isimlerini detaylı şekilde sıralayan bluetooth oto teyp, müzik listesini kısa sürede bulmanızı sağlar. Kenwood Kmm-Bt356 bluetooth oto teyp ile SSD kart ya da flash bellekte yer alan oynatma listelerini kısa yoldan açarak aradığınız müzikleri hemen bulabilirsiniz. Mass Storage Class aygıtlarını destekleyen LED ekranlı oto teyp, araç içindeki diğer hoparlörlerin bas ve ses seviyelerini istediğiniz şekilde yönetmenizi sağlar. Yüksek performanslı çalışma sistemiyle yolculukları daha keyifli hâle getiren oto teyp tasarımı, Youtube ve Spotify gibi uygulamalardan müzik açma ayrıcalığı da sunar. Kenwood Kmm-Bt356 bluetooth oto teybin yorumlarını inceleyerek ürün hakkında yapılan olumlu ve olumsuz değerlendirmelerin tamamına ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden sipariş edeceğiniz oto teyp sistemi için güvenli ödeme seçenekleri arasında tercih yapabilir ve taksit fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.