Kerastase Chromatique Riche Şampuan 500 ml 3474636494781

794 TL

Ürün Bilgileri

Kerastase Chromatique Riche Şampuan 500 ml 3474636494781

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Look Beauty Satıcı Ünvanı: LKB KOZMETİK KUAFÖR GÜZELLİK SALONU VE TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609105707000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091057070
    Bu ürün Look Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyalı ya da röfleli saçlar için renk koruyucu bir saç banyosudur Rengi korur ve saç dokusunu olağanüstü duruma getirir Renk solmasına karşı 40 gün boyunca renk koruma Saçı besler Akıcı ve yumuşak bir dokunuş kazandırır Ürün %100 orjinaldir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Chromatique Riche Şampuan ile Canlı Saçlara Merhaba

Kişisel bakım ürünleri içerisinde saç temizliği ve bakımı için en önemli ürün şampuanlardır. Doğru şampuan seçimi her saç tipi için farklılık göstermektedir. Paris merkezli bir kozmetik firması olan Kerastase tarafından üretilen Chromatique Riche Şampuan 500 ml saçları yumuşatarak temizler ve ferahlık hissi verir. Saç derisini, saç diplerini ve saçı onarma konusunda öncü bir marka tarafından üretilen Kerastase Chromatique Riche saç dokusunu besler ve gerekli yumuşaklığı vererek saçın doğal dengesini korumaya yardımcı olur. Yanlış şampuan kullanımı, boya gibi işlemler sonucunda saç dökülmesi, yıpranması, saç tellerinde sertleşme gibi problemler meydana gelebilmektedir. Öncelikle saçların eski haline gelebilmesi için saç tipinin ne olduğuna karar verilmeli ve mevcut sorun için hangi şampuanın kullanılması gerektiğine karar verilmelidir. Kerastase Reflection Chroma Riche sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • 40 Gün Renk Koruyucu
  • Saçı Besleyici
  • Yumuşaklık Katan Yapı

Kerastase Chromatique Riche ile Sağlıklı Saçlar

Özellikle kadınlar arasında yaygın olan saç boyama işlemi doğru bakım uygulanmadığı zamanlarda saça zarar verebilmekte ve yıpratabilmektedir. Boyalı saçlar daha sert ve taranması güç hale gelebilir ve hatta kırılan saç uçlarıyla birlikte sağlıksız bir görünüme sahip olabilir. Kerastase Chromatique Riche Shampoo içeriği dolayısıyla saça zarar vermez. Yanlış kullanılan, içeriği kontrol edilmeyen şampuanlar saçı olduğundan da kötü hale getirebilmektedir. Kolay taranmayan saçlar ise maalesef kırılmalara ve hatta dökülmelere yol açabilmektedir. Oysa Chromatique Riche Şampuan 500 ml saçı besler, yumuşatarak kolaylıkla taranmasını sağlar. Öte yandan, saç derisini temizleyerek ferahlık hissi sağlar. Saç derisinin temizliği ise çeşitli hastalıklardan korunmak ve sağlıklı bir görünüm elde etmek için oldukça önemlidir.

Kérastase Reflection Bain Chromatique Formülü

Boyama işlemi ya da röfle işlemi saça belirli kimyasallar verilerek saçın doğal renginden farklı bir renge dönüşmesini sağlamaktadır. Dolayısıyla saçlar bu kimyasallar nedeniyle doğal yapısını kaybeder ve yıpranmaya başlar. Sertleşmeler gerçekleşir ve bu sertleşmelerle birlikte sert tarama işlemiyle de saçların uçlarında kırılmalar olur. Kérastase Reflection Bain Chromatique Riche Shampoo 500 ml saçların yıpranmasının önüne geçecek bir içeriğe sahiptir. Saçların ihtiyacı olan yumuşaklığı sağlarken aynı zamanda da besler ve saçların dokusunu koruyarak bir onarım işleminde bulunur. Bu onarım işlemi esnasında boyalı ve röfleli saçların renklerinin daha kalıcı olmasını sağlar. Renk koruyucu saç banyosu özelliği gösteren kerastase chromatique riche renklerin solmasının önüne geçerek zaman geçse de saçın ilk boyanma anındaki gibi canlı renklerini muhafaza etmeye yardımcı olur.

Kerastase Chromatique Riche Shampoo Kullanımı

Şampuanlar saç derisinin kirden arınmasını sağlamakla birlikte saçın yıkama esnasında sahip olduğu yağı da temizlemektedir. Fakat bu saç derisinde bulunan yağın saçların sağlıklı olması için gerekli olduğu da bilinmektedir. Dolayısıyla saçı iki günde birden daha fazla olacak şekilde yıkamamak gerekmektedir. Chromatique Riche Şampuan 500 ml iki günde bir saç diplerine masaj yaparak uygulanmalıdır. Daha sonra saç uçlarına doğru şampuan kullanımı sonrasında ılık su ile saçlar şampuandan arındırılmalıdır. Bu kullanım şekline uyan kullanıcılar parlak, yumuşak, canlı saçlara sahip olduklarına ve saçlarının ihtiyacı olan nemi kazandığına, saç renklerinin korunduğuna dair Chromatique Riche Şampuan 500 ml yorum yapmaktadırlar. Bu ürün alanında 40 gün renk koruma başarısıyla tam not almaktadır. Trendyol'da yer alan Kerastase Bain Chromatique Riche ürününü satın almak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.