KINGCAMP Katlanabilir Mini Kamp Sandalyesi - Çocuklar için - İç Mekan, Dış Mekan, Yaşam Bahçesi, Veranda

8.689 TL

Ürün Bilgileri

KINGCAMP Katlanabilir Mini Kamp Sandalyesi - Çocuklar için - İç Mekan, Dış Mekan, Yaşam Bahçesi, Veranda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Kamp Mini Kamp Sandalyesi:** Yeni stil mini kamp sandalyesi, özgürce oturmak ve uzanmak için tasarlanmıştır. Askıları çocukların mükemmel yatma açısını bulabileceği şekilde ayarlanabilir. Uzun ipler ve ağaçlar olmadan vahşi doğada sallanabilirsiniz. Yeni stil mini sallanan sandalye! **Çocuklara Uygun Boyutlar:** KingCamp kamp sandalyesi katlanabilir sallanan sandalye, çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır. 63 x 49 x 69 cm boyutlarındaki koltuk, çocukların sırtını tam olarak destekleyen geniş, yüksek arkalıklı bir yapıya sahiptir. Açık hava kamp sallanan sandalyesi, çocukların daha rahat ve güvenli bir şekilde oturması için tasarlanmıştır. **Sağlam İnşaat:** Sıradan çelik çerçevelerin aksine KingCamp mini kamp sandalyesi salıncağı, yüksek mukavemetli 6063 alüminyum alaşımı ve kalın çeliğin birleşiminden yapılmıştır, bu da onu daha güçlü ve daha hafif kılar. Üçgen çapraz destekler ekstra stabilite sağlar. Daha güvenli! 80 kg'a kadar yük kapasitesi. **Optimum Konfor:** Dayanıklı, yastıklı örgü kumaş bu lüks kamp sandalyesini sadece yumuşak ve rahat değil aynı zamanda nefes alabilir hale getirir. Yastıklı yastıklar çocuğun kafasını destekler. Sert kol dayama yerleri rahattır ve çocukların içeri girip çıkmasını kolaylaştırır. **Katlanabilir ve Taşınabilir:** Hızlı montaj ve katlama için entegre çerçeve. Sadece 2,2 kg ağırlığındadır ve kolay taşıma ve saklama için bir taşıma çantasıyla birlikte gelir. Katlanabilir mini kamp sandalyesi, kamp yapmak, plaj, konserler, spor etkinlikleri veya kendi bahçenizde dinlenmek için mükemmeldir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Pembe
  • Kapasite Tek Kişilik
  • Model Çocuk Kamp Sandalyesi
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver