Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti

199 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
196,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,39 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKULSAATİ KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: OKULSAATİ KİTABEVİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0639072255800001 Vergi Kimlik Numarası: 6390722558
    Bu ürün OKULSAATİ KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kirpinin Zarafeti Muriel Barbery / Kırmızı Kedi Yayınevi Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 304
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786054927821
  • Yazar: Muriel Barbery
  • Çevirmen: Işık Ergüden
  • Paris'in merkezinde gösterişli bir apartmanda müzik resim ve felsefe meraklısı Rus edebiyatı ve Japon sineması tutkunu elli dört yaşında bir kapıcı kadın. Son derece zeki ve üstün yetenekli ama içe dönük ve yaş gününde intihar etmeyi planlayan on iki yaşında bir kız çocuğu. Utangaç bu iki özel insanı birleştir en bağ binaya yeni taşınan kibar Japon beyefendisi olacaktır. Sessiz insanların zengin iç dünyalarında gelişen göze çarpmayan güzellikleri yücelten sınıflar ve nesiller ötesi bir dostluğu konu edinen Kirpinin Zarafeti pek çok ülkede yayımlanmış milyonlarca okura ulaşmış zarif ve etkileyici bir roman. "Her şeyin özellikle de hayata dair mutlak olguların ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteren nefis bir kitap." Le Soir "Barbery hayatın küçük keyiflerini her şeyin Marcel Proust'un o sonsuz nostaljisi ile dengede olduğu muhteşem anları yakalamayı başarıyor." L'Express "Bütün büyük yapıtlar gibi bu hikâye de kalbinizi kıracak ama bazen hayatın bu hüzne değeceğini anlamanızı ya da hatırlamanızı sağlayacak." Chicago Sun-Times

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti

Farklı türde yazılan eserler keyifli vakit geçirebilmek için kişiler tarafından tercih edilir. Rutin okuma yapmayı seven ve kitaplığına yeni ürün dahil etmeyi seven kişiler için ilgi çekici romanlar da vardır. Kirpinin Zarafeti ismiyle bilinen eser de bunlardan biridir. Tasarımı ile farkını ortaya koyarak kitaplıkları süsler. Bunun gibi dış özelliklerinin yanı sıra romanın kurgusu ve olayların anlatılış şekli de öne çıkar. Seçilen kelimelerin ağır olmaması cümleleri anlaşılır kılar. Aşkı ve romantik olayları sıklıkla okuyacağınız eser içerisinde belirli bir ana olay etrafında gelişen çeşitli durumlar vardır. Tüm bunlar ise romanın ana hatlarını oluşturur. Ciltsiz olmakla birlikte çoğu kişi tarafından ince bulunur. Taşıması kolay ve okuması da bir o kadar keyifli olan kitaba siz de sahip olabilirsiniz.

  • Türkçe basım dili
  • Aşk - romantik roman türü
  • Ciltsiz tasarım

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Konusu

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Konusu

Kitaplar, farklı anlatım tarzları ile ortaya konulan ürünlerden biridir. Yazarların dünya görüşünü ve çeşitli olaylara karşı yaklaşımını içerir. Kitabın konusu belirli bir bakış açısı etrafında şekillenerek ortaya çıkar. Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti adlı eseri okura sunarken pek çok detaya dikkat eder. Beğeni toplayan özellikleri bir araya getirerek kitabın kendini göstermesine katkıda bulunur. Hem dış tasarım hem de anlatım tarzı ile birlikte geçen zamanı kaliteli kılar. Okuma yapma noktasında kişileri isteklendiren bu kitap kitaplığa da renk katar. Estetik tasarımı ile birlikte merak uyandırarak yapıtlara olan ilgiyi artırır. Muriel Barbery tarafından kaleme alınarak sunulan eser, okuma hızını artırma noktasında da destek olur. Bu gibi açılardan kişisel gelişime katkıda bulunarak zaman içerisinde okurların fayda elde etmesini sağlar. Siz de eseri temin edebilirsiniz.

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Romanı

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Romanı

Kitaplar belirli miktardaki sayfa sayıları sayesinde okurların hayatına belirli bir süre boyunca eşlik eder. Farklı noktalarda etkide bulunarak gelişim sağlamaya yardımcı olur. Okuma ve anlama kabiliyetini geliştirmeye yönelik alıştırma yaparken bu tarz kitaplardan yardım alınır. Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti kullananlar yapıtın bu gibi olumlu etkilerinden memnun kalır. 304 olarak ortaya konulan sayfa sayısı ile birlikte uzun süre boyunca okuma saatlerinde tercih edilir. Rutin olarak okuma yapıp günü verimli kılabilirsiniz. Paris'in merkezinde gerçekleşen çeşitli olayları kaleme alan yazar, kendi bakış açısını da olay örgüsüne katar. Belirli alanlarda yaptığı yönlendirmeler ile okuru ana fikre yaklaştırır. Yapıtı kaliteli kılan bu gibi detaylar ise tercih edilme nedenleri arasında bulunur. Dostluğu ve sevgiyi dile getiren, bunu yaparken de hoş kelimeler kullanan yazarın kitabına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Fiyatı ve Yorumları

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti Fiyatı ve Yorumları

Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti yorumları farklı kitle içerisinde yer alan çeşitli okurların düşüncelerini kapsar. Ürünü tercih etmeden önce tavsiyelerin yer aldığı bu bölüme bakarak etkili bir şekilde karar verebilirsiniz. Kapak kısmında yer alan çizim pek çok kişi tarafından sevilir. Kafa içerisinde bulunan sayılar ve harfler ise karmaşık şekilde yerini alır. Açık tonlarda bir yeşil rengin hakim olduğu kapak, iç açıcı görünümü ile birlikte kendini belli eder. Tüm bu özellikler ile Kırmızı Kedi Yayınları Kirpinin Zarafeti fiyatı karşılığında okura sunulur. Zarif ve aynı zamanda etkileyici bir üslup ile ortaya konulan eserin hedef kitlesi geniştir. Gençler ve yetişkinler tarafından talep edilebilir. Yaşanan olaylar farklı kişiler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanır. Hem kitaplığa hem de hayata renk katan eseri Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.