Kirve Bebek-çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti (SERTİFİKALI) Slip

124 TL
Beden: S
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Kirve Bebek-çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti (SERTİFİKALI) Slip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kirve Sünnet Dünyası Satıcı Ünvanı: CANOĞLU SAĞLIK MEDİKAL HİZMETLERİ VE GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201036992300016 Vergi Kimlik Numarası: 2010369923
    Bu ürün Kirve Sünnet Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2-5 Yaş: 5-12 Kilo arası kullanım içindir. 5-8 Yaş: 13-20 Kilo arası kullanım içindir. 8-12 Yaş: 21-36 Kilo arası kullanım içindir. XL (5-12 Yaş) : 37-49 Kilo arası kullanım içindir. %95 Pamuk %5 Elestane. Antialerjiktir. Hijyen koruma bandı bulunmaktadır. Çıtçıtlarda freenikel kullanılmıştır. Ürün sünnet sonrası kullanımda normal külot olarak kullanılabilir. Kasık bölgesine baskı yapmaması için özel teknik ve malzemeyle üretilmiştir. Sertifikalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
  • Ürün Tipi Düz
  • Koleksiyon İç Giyim
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Bel Normal Bel

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni95% Pamuk, 5% Elestane

Yıkama Talimatları

  • type 1
Geri Bildirim Ver

Kirve Sünnet Külodu Bebek / Çocuk Sertifikalı

Kirve bebek-çocuk sünnet külodu sünnet kıyafeti, erkek çocukların sünnet töreninde giymeleri için özel olarak tasarlanan iç giyim ürünüdür. Sünnet kilodu, sünnet töreninin önemli bir parçasıdır ve çocukların özel bir günlerinde rahat ve konforlu hissetmelerini sağlar. Konforlu kullanım özelliğine sahip olan bu kıyafet, çocukların rahat etmesini sağlarken ciltlerine zarar vermeden uzun süreli kullanım sunar.

  • Uzun ömürlü

  • Rahat

  • Kolay kullanım

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Özellikleri

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Özellikleri
Kirve bebek-çocuk sünnet külodu sünnet kıyafeti özellikleri arasında ön plana çıkan detay, cilt hassasiyeti sağladığı için sünnet olan çocukların bu süreçte acı hissetmelerini azaltmasıdır. Rahat kullanımıyla dikkat çeken sünnet külodu, özel olarak tasarlanan bu kıyafet, çocukların sünnet töreninde giyebilecekleri en uygun kıyafetlerden biridir. Kıyafetin özellikleri arasında rahatlık, şıklık ve dayanıklılık yer alır. Çocukların rahat etmelerini sağlayacak şekilde yapılan sünnet külodunun üst kısmı, geniş bir kesime sahiptir ve çocukların rahatça hareket etmelerine izin verir. Kıyafetin ön bölmesinin çıtçıtlı forma sahip olması iki farklı kullanımını öne çıkarır. İlk sünnet gününde çocuğun acısını azaltmak için çıkıntı oluşturulabileceği gibi daha sonra pamuklu kumaşı sayesinde kaşıntı hissi olmadan rahat kullanım sunar. Külodun pamuklu kumaştan yapılması çocukların cildini korur. Çocukların yaşlarına göre farklı beden ölçülerinde üretilen bu kıyafet, en özel günlerinde maksimum rahatlık ve kolaylık sağlar.

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Kullanımı

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Kullanımı
Çocukların cildine zarar vermeyecek şekilde seçilen sünnet kıyafeti, pamuklu kumaştan yapılmıştır ve çocukların cildine yumuşak bir dokunuş sağlar. Kıyafetin malzemesi, çocukların terlemelerini önler ve rahat bir giyim deneyimi sağlar. Kıyafet, genellikle beyaz ve pamuklu kumaştan üretilmektedir. Sünnet töreninin geleneksel rengi olmasının yanı sıra çocukların özel günlerinde şık görünmelerini sağlar. Kıyafetin temizliği, çocukların sağlığına zarar vermeyecek şekilde yapılmalıdır. Kıyafetin temizliği, elde veya makinede yıkanarak yapılabilir. Yıkama talimatlarına uyulması önemlidir. Ayrıca kıyafetin temizliği sırasında kullanılan deterjanların çocukların cildine zarar vermeyecek şekilde seçilmesi önemlidir. Oldukça basit kullanıma sahip olan bu kıyafet, çocukların çok fazla hareket etmesini gerektirmeyecek ve özellikle ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilecekleri bir forma sahip olduğu için sürekli giy, çıkar yapmayacakları şekilde tasarlanmıştır. Hem çocuklar hem de ebeveynleri için kolaylık sağlayan sünnet külodu, her yaştan sünnet çocuğunun rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Fiyatı

Kirve Bebek-Çocuk Sünnet Külodu Sünnet Kıyafeti Fiyatı
Sünnet külodu, erkek çocukların sünnet töreninde giyebilecekleri özel bir kıyafettir. Çocukların özel bir günlerinde rahat ve şık hissetmelerini sağlar. Kıyafetin özellikleri arasında rahatlık, şıklık ve dayanıklılık yer alır. Kıyafetin tasarımı, malzemesi, renkleri, boyutları ve temizliği, çocukların sağlığına zarar vermeyecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Sünnet çocuklarının ağrılarını azaltmak ve hassasiyet oluşumunu en aza indirgemek için tasarlanan sünnet külodu, sünnet kıyafetinin altına da giyilebilir olmasından dolayı rahatlık sağlar. Her kıyafetin altına giyilerek çocukların rahat etmesine yardımcı olur. Sünnet bölgesinin daha hızlı iyileşmesi ve enfeksiyon kapmaması için özellikle hazırlanan bu kıyafet, nefes alabilen kumaş yapısı sayesinde ekstra hassasiyet gösterir. Kirve bebek-çocuk sünnet külodu sünnet kıyafeti yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sunar. Kirve bebek-çocuk sünnet külodu sünnet kıyafeti fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.