Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap( Tevrat,zebur, Incil)-türkçe

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap( Tevrat,zebur, Incil)-türkçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nkmkitap Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0000023318310562 Vergi Kimlik Numarası: 2270006508
    Bu ürün nkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutsal Kitap( Tevrat,zebur, Incil)-türkçe - CİLTLİ *

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap (Tevrat, Zebur, İncil) - Türkçe

Eski Ahit ve Yeni Ahit’i bir arada bulunduran Kutsal Kitap Hristiyan dini mensupları için önemlidir. Yaklaşık olarak 1500 yıllık bir dönemin anlatımını kapsayan bu eser birçok farklı sınıftan 40 kişi kadar bir yazar desteğinin ürünüdür. Bazı kesimlerce Babil dönemindeki baskılar nedeniyle yazılı ve sözlü söylemlerin derlenmesi ile kitabın hazırlandığına inanılır. Her dile çevrilen bu ürünü Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap (Tevrat - Zebur - İncil) - Türkçe olarak okumak mümkündür. İçerik olarak, dinlerin doğuşu Tanrı’nın söylemleri doğrultusunda anlatır. Aynı zamanda toplumsal kurallar, şiirler, mektuplar ve ilahi söylemler içerir. Modern toplumsal yaşamın da kaynağı niteliğindedir. Yıllardır insanlara iyi ve düzgün yaşam için ışık tutarken ahiret hayatında da rahat olabilmek için uyulması gereken kuralları aktarır.

  • Okuma kolaylığı
  • Kaliteli baskı ve ciltleme
  • Yalın ve akıcı anlatım

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitabı Mukaddes İçeriği

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitabı Mukaddes İçeriği

Kitab-ı Mukaddes Hristiyanlar için dini anlamda, Yahudilik dininin öğretilerini de kapsayan ve otorite olarak görülen bir metindir. Tanrı’nın gönderdiği ilahi öğretilerin yanında dönemlerin kralları, doktorları, çiftçileri gibi insanlar tarafından da eklenen yazıları da içerir. Tanrı’nın söylemek istediklerini eklemek için farklı kesimlerden insanları aracı kıldığına inanılır. İnsanın ilahi kattaki durumunu, yaratıcının insan hakkındaki fikirlerini, günahkar insanların dünyevi hayatları sona erdiğinde başına gelecekleri ve Tanrı’nın öğretilerine inanarak yaşayanların kazanacakları mükafatları anlatır. Dini açıdan temel kabul edilen Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap içeriğinde bulunan emirler bağlayıcı ve kutsaldır. İnananlara göre bilgeliğin ve güvenliğin temeli, bu kitabı okumaktan ve metnin öğretilerine uygun yaşamaktan geçer. İnsanların hayat yolculuklarında, yapması ve uzak durması gerekenleri gösteren bir rehberdir.

Akıcı Anlatımıyla Kitabı Mukaddes Bölümleri

Akıcı Anlatımıyla Kitabı Mukaddes Bölümleri

66 farklı kitabın birleştirilmesi neticesinde ortaya çıkmış olan bu eserde kanun, tarih, şiir, peygamberlik kitapları, biyografiler ve resmi mektuplar bulunur. İlk bölümünü 39 kitaptan oluşan, Tevrat ve Zebur’da yazılan kuralları barındıran Eski Ahit oluşturur. İçeriğinde Yahudiler tarafından Tora olarak isimlendirilen yasa kuralları, dönemin tarihsel olaylarını açıklayan tarih metinleri, özdeyiş ve şiir içerikli yazılar ve farklı peygamberlere indirilen kitaplar vardır. Diğer bölümü Yeni Ahit olarak ifade edilen İncil’dir. Bu kısım 27 kitaptan oluşur. Matta, Markos, Luka ve Yuhanna’nın kaleme aldığı Hz. İsa’nın yaşamının anlatılmasıyla başlar. Devamında Elçilerin İşleri, Pavlus’un mektupları, diğer mektuplar ve vahiy bölümlerini içerir. Tüm bu içerikleri barındıran ve kaliteli çeviri ile hazırlanmış olan Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap (Tevrat - Zebur - İncil) - Türkçe yorumları genellikle olumlu yöndedir.

Avantajlı Fiyat Seçenekleri ile Kitabı Mukaddes Yayınları

Avantajlı Fiyat Seçenekleri ile Kitabı Mukaddes Yayınları

Kitap, temelinde Eski Ahit ve Yeni Ahit’in birleşiminden meydana gelir. Kitabı Mukaddes Yayınları tarafından basılan ürün, sade bir tasarıma sahiptir. 13 x 21 cm standart boyutlardadır. Orijinal metnin eksiksiz birebir çevirisidir. 1392 sayfadan oluşur. Hz. İsa’nın doğumundan öncesini, Hz. İsa’nın yaşam döngüsünü ve Hz. İsa’nın yeniden dünyaya gelişini belirli bir düzen içinde anlatır. Din öğretisi bakımından temel olan bu metnin anlattıklarını okumak ve anlamak, edebi ve tarihi açıdan da önemlidir. Yazıldığı dönemin siyasi ve toplumsal tarihini içinde barındırır. Edebi açıdan, içinde bulunan eserler 9 temel sınıfa ayrılır. Dönemde ortaya çıkan edebi akımları inceleme ve öğrenme imkanı sunar. Bu özellikleri sayesinde gelecek nesillere her yönüyle yol göstericidir. Trendyol üzerinden Kitabı Mukaddes Yayınları Kutsal Kitap (Tevrat - Zebur - İncil) - Türkçe fiyatı ve özelliklerini inceleyerek satın alabilirsiniz.