Kitchenaid 5kek1222esx Stainless Steel 1.25 Litre Kettle

6.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.799 TL
Kargo Bedava
6.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kitchenaid 5kek1222esx Stainless Steel 1.25 Litre Kettle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Premium Sepet Satıcı Ünvanı: KIYANUS EV ALETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642004911000018 Vergi Kimlik Numarası: 6420049110
    Bu ürün Premium Sepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitchenaid 1,25L Su Isıtıcısı 5KEK1222 Stainless Steel-ESX

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kitchenaid 5kek1222esx Stainless Steel 1.25 Litre Kettle

5KEK1222ESX ürün kodu ile bu cihaz yetkili servis kurulumu gerektirmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz dayanıklı yapısı, estetik, şık tasarımı ve konforu kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Cihazı açıp tek tuşa basarak kısa sürede rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği sayesinde kaynama endişesi duymadan istediğiniz an sıcak su ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Paslanmaz çelikten dizayn edilen garantili ürün 1.7- 2 litre hacmiyle suyu geniş miktarda hızlı, rahat, güvenli şekilde kaynatabilir.

 
  • Pratik kullanım
  • Tasarruf amaçlı
  • Otomatik çalışma

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Özellikleri

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Özellikleri

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 litre kettle özellikleri cihazın geniş, dolu kapasitesi, damlamayı önleyen pürüzsüz, alüminyum kod ve ağzı ve rahat kullanımıyla dikkat çeker. Çelikten tasarlandığı için uzun süre paslanmadan, deformasyon problemi oluşturmadan zahmetsiz, hijyenik ve rahat şekilde kullanılabilir. Gizli rezistans özelliğine sahiptir. Pek çok tarifi kolay ve keyifli şekilde hazırlamanıza olanak sağlayan, hemen hemen her mutfakta bulunan su ısıtma performans gücü yüksek bir cihazdır. Evde, iş yerinde ve her yerde kullanımı ideal olup geniş hacmiyle çok miktarda suyu ısıtıp kaynatmanızı sağlar. 1 litre suyu ortalama birkaç dakika içerisinde kaynatabilen, geniş hacimli, dayanıklı ve estetik ürün mutfak işlerinizi oldukça kolay ve pratik şekilde halletmenizi sağlar. Geniş hacmiyle yolculuğa ara verdiğinizde lezzetli, sıcak içecekler hazırlamanız için idealdir. Kitchenaid Stainless Steel 1.25 litre kettle geniş kapasitesiyle suyun oldukça kısa sürede ısıtılmasına yardım eder. Az yer kapladığı için alandan tasarruf edersiniz. Görsel geri bildirim özelliğiyle suyun kaynadığını anında öğrenebilirsiniz.

 

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Kullanımı

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Özellikleri

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 litre kettle yorum ve değerlendirmeleri ürünün sağlam, dayanıklı, şık tasarımı, kullanım kolaylığı, dirençli kireç filtresi ve ergonomik kullanımını ortaya çıkarır. Suyun kaynadığını haber veren otomatik cihaz yemek, içecekler için kullanacağınız suyu kısa sürede hazır hale getirir. Mutfak işlerini oldukça kolaylaştıran ve dekorasyonunuzu tamamlayıcı ürünlerinden olan bu cihaz müşterilerin oldukça beğenisini kazanır. Renkli tasarım kalitesinin yanı sıra boyut ve çalışma modelleriyle de müşterilerin beklentilerine cevap verebilir. Küçük tasarımıyla ev, işyeri kullanımı için ideal olup pek çok tatlı, yemek, sıcak içecek ve tarifi kolay, hızlı ve rahat şekilde hazırlamanıza yardım eder. Çelik materyal malzemeden tasarlanmış olup tabanının altına ısıtma elemanları gizli bir şekilde dizayn edilmiştir. Su seviyesi göstergeleri, kablo için istif bölmesi, kaymaz ayakları ve çıkarılabilir kapak tasarımıyla oldukça yoğun ilgi görür.

 

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Fiyatı

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 Litre Kettle Fiyatı

Kitchenaid Stainless Steel 1.25 litre kettle fiyat kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Orijinalliği, marka kalitesine göre fiyatları farklılık gösterebilir. Ledli on/off tuşları suyun kaynadığını ve ne aşamada ısındığını gösterir. Sızdırmayı önleyen çıkarılabilir fitre özellikleriyle suyun hijyenik, kireçsiz, sağlıklı ve hızlı bir şekilde kaynamasını sağlar. Hızlı kaynatma performansına sahip olup yüksek su ısıtıcı kapasitesiyle ön plana çıkar. Gövde malzeme kalitesi yüksek cihaz, uzun süre emniyetli, pratik ve rahat şekilde kullanılabilir. 100 derece kaynatma imkanı sağlayan, arka aydınlatmalı bu cihazın kireç filtresi sayesinde hijyenik ve temiz su içme fırsatı yakalarsınız. İç malzemesi paslanmaz çelikten dizayn edilmiştir. Yüksek enerji sarfiyatı yapmadığı için tasarruflu kullanım deneyim yaşatır. 220 - 240 frekansa, 50/60 yükseklik, 262 milimetre genişlik, 178 milimetre derinliğe sahip olup mutfaklarınıza dekoratif şıklık kazandıran portatif bir üründür. İdeal boyutlarda tasarlanan prizin olduğu bölümlerde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bu ergonomik cihazı Trendyol’dan kolaylıkla analiz edebilirsiniz.