Kivi Uğur Usta Tereyağlı Nefis Su Böreği Kaşar Peynirli 1 Kg

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kivi Uğur Usta Tereyağlı Nefis Su Böreği Kaşar Peynirli 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÖNEMLi NOT : İyi derecede ısıtıp sıcak tüketmeniz tavsiye edilmektedir.. normal fırında ısıtabilirsiniz ancak mikrodalga fırında ısıtmanız tavsiye edilmektedir... tavada iyi dercede ısınmadığı için tavada ısıtmanız tavsiye edilmez... iyi derecede ısıttıktan sonra içindeki peynir eriyecek yerken uzayan peynirle UĞUR USTA SU BÖREĞİNİN muşteşem lezzetinİN nefis tadına varacaksınız... Uğur Usta Tereyağlı Nefis Su Böreği Kaşar Peynirli 1 Kg Merkez Adana'mızın 1995 den beri baklava ve börek mesleği babadan oğla geçmiştir. Üretimini yaptığımız tadı dillere destan meşhur nefis su böreğimizi baklava gibi çıtır, künefe gibi uzayan ve börek lezzetini bir araya getirerek ürettiğimiz su böreğimizin efsane tadını artık tüm Türkiye'ye ulaştırıyoruz. Ürünlerimiz sipariş bazında günlük üretilip Taze bir şekilde özenle paketlenip sipariş başına 1 kilogram paketlenip gönderilmektedir. yemeden önce 1 kg böreği mikrodalgada yüksek derecede 10 dk ısıtarak sıcak tüketiniz ve bu muhteşem lezzeti keyifle yiyebilirsiniz.. AFİYET OLSUN
Geri Bildirim Ver