Knmaster Xiaomi Mi Muadili Tds Su Kalite Test Kalemi Turkuaz

129,90 TL

Ürün Bilgileri

Knmaster Xiaomi Mi Muadili Tds Su Kalite Test Kalemi Turkuaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Elektronik Satıcı Ünvanı: KAAN BATIBEKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1347846221800017 Vergi Kimlik Numarası: 1500492355
    Bu ürün Kaan Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Cep tipi ve taşınabilir TDS metre ile suyunuzun kalitesini anlık olarak kolayca ölçebilirsiniz. · TDS (Total Dissolved Solids) Toplam Çözünmüş Madde: Su içinde çözünmüş halde bulunan ve basit filtrasyon yöntemleri ile tutulamayan mineralleri, katyonları, anyonları, ağır metal iyonlarını ve az miktarda organik maddeleri içerir. · TDS cihazı suda bir analiz yapmaz. Sadece su içindeki çözünmüş maddelerin değerini gösterir. Kullanım Talimatı: · Açma düğmesine basın, yavaşça suyun içine bırakın ve baloncuk olmamasına dikkat edin. (45 derece açı ile suya koyulması tavsiye ediliyor) · Sabit okuma(ortalama 3s) Eğer numara 999 Dan, büyük ise, *10 şeklinde gösterilir. · Kullandıktan sonra kalan su lekelerini silin ve cihazı kapatın Uluslararası İçme Suyu Standartları: · 0-20 yüksek saflığa sahip ideal içme suyu. İçilebilir · 20-50 genel saflık, zaman zaman su temizleme araçları kullanılmalıdır · 50-100 mineral suyu. Direk içilmeye uygun değil · 100-200 sert su. Yumuşatıldıktan sonra kullanılması tavsiye edilir · 200-400 kabul edilebilir günlük kullanım suyu · 400-500 kalitesiz su. Kullanılmaması tavsiye edilir · 500+ US EPA standartlarına göre, kirli su Ürün Özellikleri · Ağırlık: 28g · Ölçüm Aralığı: 0-9999PPM · Sıcaklık Aralığı: 0-80 · Hata Payı: ± 2%F.S. · Pil Özellikleri: 1.5V*2 (AG13 düğme pil) · Pil Kapasitesi: 160mAh · Çalışma Akımı: 3mA · Malzeme: Yüksek kaliteli plastik · Boyut: 150*16*16mm Paket İçeriği: · 1 adet TDS Su Kalite Ölçüm Kalemi Turkuaz (pil dâhil) Teslimat Bilgileri: · Hafta içi saat 17.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. · Cumartesi günü saat 12.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Dijital Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Knmaster Xiaomi Mi Muadili TDS Su Kalite Test Kalemi Turkuaz

İçtiğiniz suyun kalitesi, sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Suyunuzun içilebilir veya kirli olduğunu ölçmek için Xiaomi Mi muadili TDS su kalite test kalemi turkuaz yardımcınız olur. Anlık olarak kalite ölçümü yapan ürün ile aynı zamanda çözünmüş maddelerin değerlerini görebilme imkanına sahip olursunuz. Cihaz, kullanımının pratik olmasıyla ön plana çıkar. Açma düğmesine bastıktan sonra ürünü ölçüm yapacağınız sıvı içerisine yavaşça bırakabilirsiniz. Doğru sonuçlar alabilmek için 45 derecelik açıyla yerleştirmelisiniz. Sonrasında ölçüm sonuçlarını görebilir ve elde ettiğiniz verileri uluslararası içme suyu standartlarına göre değerlendirebilirsiniz. Yüksek kalitedeki plastik malzemeden imal edilen ürün ile dilediğiniz her an ölçüm yapabilirsiniz. 1.5 voltluk 2 adet düğme pil ile çalışır. 150 x 16 x 16 mm boyutundaki ürün oldukça ergonomik ve kullanışlıdır.

  • Düşük yanılma payı
  • Anlık ölçüm
  • Kolay kullanım avantajı

Anlık Ölçüm Yapan Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi

Anlık Ölçüm Yapan Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi

Su içeriğinin insan sağlığına uygunluğunun ölçülmesi zor olabilir. Knmaster Xiaomi Mi muadili TDS su kalite test kalemi turkuaz uygun boyutlarıyla kolay kullanım fırsatı sunar. Cep boya sahip bu ürün sayesinde dilediğiniz yerde ölçüm yapabilmeniz mümkündür. Su içerisinde çözünmüş halde bulunan ve bu sebeple basit filtrasyon teknikleri ile tutulamayan mineralleri, ağır metal iyonları ve bunlarla birlikte az miktarda da olsa bulunan organik maddelerin değerlerini ölçerek size sunar. Ürünü sıvı içerisine bırakırken baloncuk olmamasına dikkat edilmelidir. Uzun yıllar kullanabilmek için kullanım sonrasında üzerinde oluşan su lekelerini silerek cihazı kapatabilirsiniz. 0-20 değerleri içilebilir olduğunu belirtirken 500’den fazla değerler EPA standartlarına göre kirli olarak tanımlanır. Knmaster Xiaomi Mi muadili TDS su kalite test kalemi turkuaz yorumları ile ürünün işlevi veya müşterilerin deneyimleri gibi detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Kolay Kullanımlı Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi

Kolay Kullanımlı Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi

Birçok kişi tarafından sevilerek kullanılan Knmaster marka Xiaomi Mi TDS su kalite test kalemi, suyun kalitesini öğrenmek için size yardımcı olur. Kaliteli plastiklerden üretilen cihazın ölçümdeki hata payı düşüktür. Ürünü uzun yıllar değerlendirmek için kullanım talimatlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Pratik kullanım avantajı ve taşınabilir olması gibi özellikleri sayesinde kalite ölçümü yapmanız kolaylaşır. Knsmaster Xiaomi TDS su kalemi ile yaptığınız ölçüm sonucunda elde ettiğiniz rakamları ise uluslararası içme suyu standartları verilerine göre değerlendirebilirsiniz. 0-80 santigrat aralığındaki sıvıları, cihaz ile ölçebilirsiniz. 28 gram ağırlığındaki son derece hafif olan bu ürün ile su içerisinde çözünmüş halde bulunan maddelerin değerlerine dakikalar içerisinde erişebilirsiniz. Knmaster Xiaomi Mi muadili TDS su kalite test kalemi turkuaz kullananlar tarafından beğenilen bir ürün olarak ön plana çıkar.

Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi Turkuaz Fiyatları

Knmaster TDS Su Kalite Test Kalemi Turkuaz Fiyatları

Güçlü ölçüm performansı özelliğiyle ön plana çıkan Knmaster marka su kalite testinin hata payı oldukça düşüktür. Müşteriler tarafından Mi TDS su kalite test kalemi muadili olan bu ürünün pratik olduğu belirtilir. İki adet düğme pil yardımıyla çalışabilen bu kullanışlı ürün sayesinde suyunuzun içilmeye uygun olduğunu anlık bir şekilde öğrenebilirsiniz. Cihazı, ölçüm yapacağınız yere 45 derece açıyla yerleştirdikten sonra elde ettiğiniz verileri standartlara göre değerlendirebilirsiniz. Doğru sonuçlara ulaşabilmeniz için cihazı yerleştirirken baloncuk oluşmamasına özen göstermelisiniz. Akvaryum, içme veya çeşme suları gibi birçok ortamda dakikalar içinde sonuç alabileceğiniz bir üründür. Açma tuşuna bastıktan sonra cihaz ölçüm için hazır hale gelir. Bütçenize uygun, avantajlı Knmaster Xiaomi Mi Muadili TDS su kalite test kalemi turkuaz fiyatları için Trendyol’a göz atabilirsiniz.