KOLPED Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet (3 KUTU)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KOLPED Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet (3 KUTU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dryandsoft Satıcı Ünvanı: ÖZBEY HİJYENİK ÜRÜNLERİ AMBALAJ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668015693900014 Vergi Kimlik Numarası: 6680156939
    Bu ürün dryandsoft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet (3 Kutu)

Yaz aylarında, sıcaklık artışı insanları pek çok şekilde etkiler. Sıcak ve nemli havalarda istemeden de olsa terlenir. Terlemek, çoğu zaman hoş olmayan görüntüler oluşturur. Kolped koltuk altı pedi ter emici yapraklar 42 adet ile bu görüntüden kolay ve pratik biçimde kurtulabilirsiniz. Renkli, gri, beyaz ve siyah kıyafetlerinizde oluşan ter lekelerinin çözümü bu seçenekle son derece basit bir hale gelir. Vücut ile uyumlu anatomik yapısı sayesinde, kötü bir görüntü oluşmaz. Pamuklu ve kaliteli yumuşak üst yüzeyi ile kullanırken sizi rahatsız etmez. Teri emen ve koku oluşumunu engelleyen, emici iç tabaka özelliği ile fazlasıyla işlevsel bir üründür. Yaz aylarında bu ürün ile kötü koku ve ter görünümünü önleyebilirsiniz.

  • Yumuşak, pamuklu üst yüzey
  • Vücut ile uyumlu anatomik yapı
  • Koku ve sıvı geçirmeyen alt tabaka

Kaliteli Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet

Kaliteli Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet

Havalar ısındığı zaman terleme gibi durumlar da daha fazla oluşur. Sık terleyen kişiler, bu görüntü ve kokudan çoğu zaman rahatsız olur. Bunu gidermek için üretilen Kolped koltuk altı pedi, çok kullanışlıdır. Pedi kolunuz ve kıyafetiniz arasına yapıştırarak kullanmanız gerekir. Ped kısmını vücudunuza denk gelecek şekilde kullanabilirsiniz. Yapışkanlı kısmı da kıyafetinize yapıştırdığınızda; teri yüksek oranda içine hapseder. Kullanım sırasında koku oluşmaz. Emici iç tabakası vardır. Koku ve sıvı geçirmeyen alt kısmı ile de kıyafetinizde leke veya iz kalmaz. Yüksek kaliteli bu ürün, yumuşak dokusuyla günü güzel ve tersiz atlatmanıza yardımcı olur. Dermatologlar tarafından, sağlığa zararlı olmadığı ve mikrop oluşturmadığı bilinir. 3’lü paket halinde, 42 adet olarak satılır. Nefes alan yapısıyla, gün içinde sizi rahatsız etmez. Bu seçeneği güzel günlerde kıyafetlerinizle terlemeden, lekesiz ve izsiz kullanabilirsiniz

Cazip Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet

Cazip Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet

Gün içerisinde çok terliyorsanız ve bu durum kıyafetlerinize sıklıkla yansıyorsa, Kolped koltuk altı pedi ter emici yapraklar 42 adet (3 kutu) ile sıkıntınızdan kurtulabilirsiniz. Yaz kış farketmeden terleme ve kıyafetlerde oluşan lekeler rahatsız edici olabilir. Ayrıca güzel kokunun, kıyafetlerde kalıcı olmasını istiyorsanız; bu seçenek kurtarıcı olarak öne çıkar. Pek çok özelliği ile sağlığınızı düşünen ve alerjik reaksiyon yaratmayan bu ürünün sayısız avantajı bulunur. Beyazlarda oluşan ter lekeleri, yaz aylarının felaketi olabilir. Bunu, 24 saat koruma sağlayan Kolped ile önlemek mümkündür. Sıvı ve kokuyu içine hapseden dokusuyla sizi sıkmadan, terinizin kıyafetinize geçmesini önler. Şekli ile de koltuk altınıza sıkıntısız oturur. Gün içerisinde hareket ederken, varlığını unutturacak kadar rahat bir yapıdadır. Sıkıntı yaşamadan, kıyafetlerinizde iz ve leke bırakmayan bu ürünü kullanabilirsiniz.

Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet Fiyatı

Kolped Koltuk Altı Pedi Ter Emici Yapraklar 42 Adet Fiyatı

Kolped koltuk altı pedi ter emici yapraklar 42 adet (3 kutu) fiyatı, ürünün tüm özellikleri gözden geçirilerek belirlenir. Performansı ile fiyatı birbiriyle uyumludur. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Uniseks bir seçenektir. İsteyen herkes ürünü kullanabilir. Kaliteli dokusu ve güzel kokusu ile öne çıkan ürün, aynı zamanda sağlıksal açıdan da kendinizi iyi hissedeceğiniz düzeyde tasarlanır. Kolay kullanım rahatlığı ile sizi kendine çeker. Ürün, sayıca fazla ve avantajlıdır. 3 kutu size uzun bir süre yeterli gelir. Kıyafetlerinizde ter görüntüsü, lekesi ve kokusu taşımamak için bu ürünü tercih etmelisiniz. Hayatınızı kolaylaştıran ve sizi terden kurtaracak bu ürün, yaz kış kullanabilmeye müsaittir. Cazip fiyatı ve donanımlı özellikleri ile ürünü, güvenceyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Bu sayede hem avantajlı hem de konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Kolped koltuk altı pedi ter emici yapraklar 42 adet (3 kutu) yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.