KORKMAZ Pro Mix Stand Mikser Siyah/Satin A470

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.299 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.721,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.645,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.665,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Pro Mix Stand Mikser Siyah/Satin A470

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZERDAHOME Satıcı Ünvanı: AVCI TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET PAZARLAMA TAAHHÜT VE DAHİLİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104008869200019 Vergi Kimlik Numarası: 1040088692
    Bu ürün ZERDAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1600 W gücü bulunan stand mikser 4700 ml kapasiteli doğrayıcı haznesine sahiptir. Mikserin gövde malzemesi dökümdür.
  • Azaltılmış titreşim özelliği bulunan Korkmaz Pro Mix model mikserin çırpıcı ve saydam kapağı gibi aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Mikserin hız ayarı yan tarafında bulunan hız düğmesi ile yapılır.
  • Hamur yoğurma aparatı ve balon çırpıcı aparatı olan Korkmaz Pro Mix stand mikserin sıçrama önleyici kapağı vardır. Mikserin fonksiyonları arasında çırpma işlevi, hamur yoğurma işlevi, karıştırma işlevi ve yoğurma vardır.
  • Spatulası olan ve yumuşak hamur yoğurma aparatı bulunan Korkmaz Pro Mix siyah/satin stand mikser sessiz çalışma özelliğine sahiptir. 11 kademeli hız kontrolü bulunan mikser mutfak tezgahında kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Döküm
  • Renk Çok Renkli
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Zamanlayıcı Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ 9060304A470-01 Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikser

Korkmaz Pro Mix siyah/satin stand mikser oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Sabit kullanım için tasarlanmış olan ürün görünümüyle mutfak dekorasyonuna katkıda bulunur. Mikser çok fonksiyonlu bir yapıdadır. Bu cihaz çırpma, karıştırma ve hamur yoğurma gibi pek çok işi pratik bir şekilde hâlledebilir. Otomatik çalışma şekli ve standı sayesinde Korkmaz Pro Mix ile hamur hazırlarken farklı işlerle de ilgilenebilirsiniz. Ürün 2 yıl garanti süresine sahiptir. Bu sürede üretim ve işçilikten meydana gelen tüm arızalarda markanın sağlamış olduğu teknik servis hizmetlerinden yararlanmanız mümkündür. Korkmaz Pro Mix mikserin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 1600 watt güç
  • 11 kademeli hız
  • 4700 ml hazne kapasitesi

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikserin Özellikleri

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikserin Özellikleri

Korkmaz Pro Mix siyah/satin stand mikser oldukça kullanışlı bir mutfak yardımcısıdır. Ürünle çeşitli karıştırma ve çırpma işlerini yapmak mümkündür. Mikser 4700 ml hacminde oldukça geniş bir kapasiteye sahiptir. Bu sayede tek seferde çok miktarda malzemeyi Korkmaz Pro Mix siyah/satin 1600W stand mikserle kolayca hazırlayabilirsiniz. Mikser dayanıklı malzemelerden üretilir. Ürünün gövde kısmında dökümden, karıştırma kabında ise Cr-Ni paslanmaz çelikten yararlanılır. Her iki malzeme de oldukça sert ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede mikser, kullanım sırasında oluşabilecek küçük çaplı darbelerden etkilenmez. Çelik karıştırma kabı aynı zamanda sıvı temasına karşı da dirençlidir. Ürün paslanmaz özelliği sayesinde rahatlıkla temizlenebilir. Mikserin dayanıklı yapısı üründen uzun süre sorunsuz şekilde faydalanabilmenizi sağlar.

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikserin Gücü Nasıldır?

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikserin Gücü Nasıldır?

Korkmaz Pro Mix siyah/satin stand mikser oldukça güçlü bir tasarıma sahiptir. Ürünün 1600 watt gücündeki motoru oldukça hızlı bir çalışma performansı sunar. Bu sayede söz konusu aletle pek çok tarifi kısa sürede hazırlamanız mümkün olur. Stand mikser 11 farklı hız ayarına sahiptir. Hazırlayacağınız tarife uygun olarak cihazın hız seviyesini kontrol edebilirsiniz. Ürünün sıçrama önleyen saydam kapağı hızlı modlarda bile etrafın kirlenmesini önler. Mikser özel vakum aparatlı bir tabana sahiptir. Bu taban tasarımı sayesinde cihaz tezgâh zeminine başarılı bir şekilde oturur. Böylece çalışırken az miktarda bir titreşim oluşturur. Ürün oldukça özel bir teknik tasarımla üretildiğinden hızlı programlarda bile oldukça az ses çıkarır. Mikser sessiz tasarımıyla günün geç saatlerinde bile rahatlıkla kullanılabilir.

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikser Kullanışlı mıdır?

Korkmaz Pro Mix Siyah/Satin Stand Mikser Kullanışlı mıdır?

Korkmaz Pro Mix siyah/satin stand mikser oldukça kullanışlı bir mutfak aletidir. Ürünün kendi başına sabit duran standı kullanımını oldukça konforlu bir hâle getirir. Korkmaz Pro Mix stand mikser balon çırpıcı, spatula ve hamur yoğurma aparatı olmak üzere 3 farklı aksesuarla birlikte gönderilir. Ürünün açılabilen tasarımı sayesinde bu aparatları dilediğiniz zaman kolay şekilde çıkarıp değiştirebilirsiniz. Balon çırpıcıyla içi hava dolu kabarık karışımlar hazırlamak mümkündür. Krema ve yumurta akı köpüğü gibi malzemeleri bu başlıkla çırparak istediğiniz yoğun kıvamı elde edebilirsiniz. Hamur yoğurma aparatıyla da pek çok tarif hazırlama imkânınız bulunur. Kurabiye, poğaça ve ekmek hamuru bu parçayla yoğrulabilir. Ürünün spatulasıyla hazırladığınız karışımları kolayca pişirme kabına aktarabilirsiniz. Mikser kolay şekilde temizlenebilir. Ürünün ayrılabilen araçları elde yıkanmaya uygundur. Dilerseniz Korkmaz Pro Mix siyah/satin 1600W stand mikser yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ardından Korkmaz Pro Mix mikseri Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.