KRAKEN Ultrasonik Yıkama Cihazı Dijital 12lt + Sepet

22.203,52 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: L
L

Ürün Bilgileri

KRAKEN Ultrasonik Yıkama Cihazı Dijital 12lt + Sepet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derinshop Satıcı Ünvanı: DERİNTECH DENİZ VE DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ TİCARET EĞİTİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0646020514200011 Vergi Kimlik Numarası: 6460205142
    Bu ürün Derinshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 LT DİJİTAL KONTROLLÜ ULTRASONİK YIKAMA CİHAZI + SEPETTank ebatları : ~300 x 240 x 200 (mm) Makine ebatları : ~315 x 255 x 325 (mm) Tank kapasitesi : ~12 ltTank su hacmi : ~9 lt Tank : 304 Paslanmaz Saç Teknik Özellikler:Gerilim : 220V. Monofaz Ultrasonik frekans : 36 kHz Ultrasonik güç : ~250 Watt(maks) Isıtıcı kaynağı/tipi : Elektrik / Özel silikon ısıtıcı / Susuz çalışmaya karşı korumalı Isıtıcı gücü : ~600 W Toplam güç : ~850 W Zamanlayıcı : Dijital mikroişlemci kontrollü Termostat : Dijital mikroişlemci kontrollü Aksesuarlar:Kapak : Yıkama esnasında ısı kaybını ve sıvı buharını engeller Sepet : Yıkacak ürünlerin kazan içine düzgün yerleşmesini sağlar (OPSİYONEL) Su tahliye vanası : Tank içindeki suyun istenildiği zaman tahliyesi için kullanılır. İmalat standartları ve sistemin genel özellikleri:Çok hassas lazer kesim ile üretimKullanıcı ergonomisine göre tasarımOrtalama 38.000 saat çalışma ömrüne sahip kristaller (ultrasonik titreşimi üreten komponent)Aşırı yüklere karşı korumalı ultrasonik jeneratörTarafımızdan hazırlanacak yıkama sepetleri sayesinde yıkanacak ürünleri en verimli şekilde kazan içerisine yerleştirilirÖzel üretim rezistanslar uzun vadeli kullanım sağlarMikroişlemci kontrollü elektronik panel1-59 dakika arasında zamanı programlayabilme özelliği25-75°C arasında sıcaklığı programlayabilme özelliğiEn son set edilen değerleri otomatik olarak kalıcı hafızaya yazar ve elektrikler kesilse dahi veriler korunurİkişer dijitli ekran kalan süreyi ve sıcaklığı uzak mesafelerden rahatça okumayı sağlar ve kullanıcıya bilgi verirTahliye musluğu ile tank içerisindeki tüm sıvı kolay bir şekilde dışarı atılırİmalat sırasında CE belgeli dünya markaları tercih edilir2 Yıl süre ile garantiElektronik Panel özellikleriA. Güç AÇ / KAPA butonu.B. Ultrasonik temizlemenin başlatılmasını ve durdurulmasını sağlar. Ek olarak zaman istenilen değere ayarlandıktan sonra bu butona basılması ile beraber ekrandaki değeri hafızaya alır. C. Zamanlayıcının değerini gösterir. Asgari 1 dakika, azami 59 dakikaya kadar ayarlanabilir. D. Zamanlayıcı değerlerini ayarlamak için UP (Artırma), Down (Azaltma) olarak kullanılır. E. Dijital termostat değerini gösterir. Asgari 25°C, azami 75°C değerleri arasında çalışır. F. Termostat değerini ayarlamak için UP (Artırma), Down (Azaltma) olarak kullanılır. Ultrasonik Temizleme Cihazlarının Avantajları : Teknolojisi ucuz ve daha az zahmetli bir temizlik sağlar.Ulaşılması / erişilmesi zor olan kör delikleri, yarık ve çatlakların temizlenmesini sağlar.Birçok sektörde geniş kullanım alanına sahiptir. (Scuba, Mücevher, Otomotiv, Elektronik, Optik vs.)Ultrasonik temizleme, elle yapılan temizleme işlemine göre 16 kat daha etkilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver