Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu

385 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAMAMANNE Satıcı Ünvanı: ŞİVA EĞİTİM ARAÇLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925042087100019 Vergi Kimlik Numarası: 9250420871
    Bu ürün TAMAMANNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral Şakir - Muhtişim Dedektifler Kral Şakir ile Muhtişim Dedektifler oyunu ailelerin ve çocukların en büyük eğlencesi olmaya aday! Faydaları: Çocukların beyinsel gelişimi ve görsel algı becerisini kuvvetlendirmeye yönelik olan oyunumuz hız, konsantrasyon ve dikkat konusunda da gelişimini destekler. Nasıl Oynanır ? :Her oyuncu birer oyun panosunu alır. 71 adet kart ortaya konur. Sırayla en üstte ki açılır. Açılan kartın üzerinde bulunan 8 adet görselden herhangi birini her oyuncu kartında bulmaya çalışır. İlk bulan ortada ki zile basar ve kartı alır. Kartlar bitene kadar oyun devam eder. Oyun sonunda elinde en çok kart olan oyunu kazanır. İçindekiler: - 8 adet büyük oyun panosu(board) - 71 adet oyun kartı - 1 adet basmalı zil Yaş Grubu: 6+ Yaş Ürün Ölçüleri: 24,5x27x5 cm Desi: 1,10

Ürün Özellikleri

  • Karakter Kral Şakir
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu

Çocukların vazgeçilmezi haline gelen Kral Şakir çizgi dizisi artık çeşitli oyun araç gereçleriyle de onları eğlendirmeye devam eder. Kral Şakir Muhtişim Dedektifler kutu oyunu yalnızca çocuklar için değil yetişkinler için de eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Televizyondaki kahramanları oyuna ortak etmek çocuklar için eğlenceyi iki katına çıkarır. Oynarken zihinsel gelişimi ve dikkati geliştirmeye yardımcı Muhtişim Dedektifler ile çocukların dikkat seviyesini arttırmaya yardımcı olabilirsiniz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacakları bu set sayesinde eğlenirken öğrenirler. Aynı anda birden fazla kişinin oynamasına imkan sağlayan oyun sosyalleşmeyi de sağlar. Çocuklarınızın oyun arkadaşları ile oyun kurmasına yardımcı olur. Küçük yaş grubu için de kullanışlı ve dikkat çekicidir. Bu oyunun özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • 6 yaş ve üzeri kullanım
  • Canlı ve kaliteli baskı
  • İletişim ve dikkat geliştirme

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Kullanımı

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Kullanımı

Birbirinden eğlenceli özelliklere sahip olan set hız, konsantrasyon ve dikkat konusunda da çocukların gelişimini destekler. Eğlenirken öğrenmeye dolayısıyla kaliteli vakit geçirmeye yardımcı olur. Eğitici set içeriği zeka gelişimi, dikkat arttırma, yaratıcılık, bütünleştirme gibi konularda öğrenme gelişimini destekler. Renkli dünyanın sakinleri Kral Şakir Muhtişim Dedektifler çocuklara kendilerine hitap eden dünyanın kapılarını açar. 8 adet büyük pano, 71 adet karakter kartı, 1 adet basmalı zil kutu içeriğinde bulunur. 6 ve üzeri olan çocukların oynaması için uygundur. Ebeveynlerin de severek katıldıkları Muhtişim Dedektifler oyunu kartlarında Kral Şakir kahramanları bulunur. Ufak yaştaki çocuklar için izledikleri kahramanları kendi dünyalarında bulmak eğlenceli ve dikkat çekici olur. Kutu içeriğinin çoklu oynamaya fırsat vermesi sosyal becerilerin ve iletişimin gelişmesine ayrıca katkı sağlar. Bu oyunu satın alarak çocuklarınızla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Özellikleri

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Özellikleri

Kral Şakir ile Muhtişim Dedektifler oyunu aileler ve çocuklar için ortaklaşa oynanabilecek keyifli bir aktivite deneyimi sunar. Çocukların zihinsel, beyinsel gelişimi ve görsel algı becerisini kuvvetlendirmek, onları dikkat konusunda yetkinleştirmek için yardımcı olur. Sevilen Kral Şakir kutu oyunlarının oynaması da oldukça kolaydır. Her oyuncu birer pano alır. 71 adet kart ortaya konur ve sırayla en üstte bulunan kart açılır. Açılan kartın üzerinde bulunan 8 adet görselden herhangi biri oyuncular tarafından panolardan bulunmaya çalışılır. İlk bulan kişi ortada bulunan zile bir defa basar ve kartı almaya hak kazanır. Kartlar bitene kadar oyun bu şekilde devam eder. Kral Şakir Muhtişim oyun sonunda elinde en çok kart olan kişi birincilikle kazanır. Siz de bu eğlenceli aktiviteyi satın alarak çocuklarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Fiyatları

Kral Şakir Muhtişim Dedektifler Kutu Oyunu Fiyatları

Birbirinden renkli ve kaliteli baskıya sahip Kral Şakir Muhtişim Dedektifler oyunu fiyatları farklı aralıklarda olabilir. Ürün çeşitlerine göre inceleme yapabilirsiniz. Aradığınız oyun hakkında yazılan ürün içeriklerini okumak size yardımcı olabilir. Detaylı bilgi için satın almadan önce müşteri yorumlarına da göz atabilirsiniz. Kartlar bireysel olarak da vakit geçirilebilecek şekilde kullanılabilir. Çocuğunuzun arkadaşları ile oyun kurmasına da yardımcı olur. Set içeriği birden farklı kullanım ile değerlendirilebilirler. Ufak yaştaki çocuklar için karakterlerin görselleri ilgi çekicidir. Ürün hakkında fikir sahibi olmak ve daha detaylı bilgi almak için tanıtım yazılarını okuyabilir Muhtişim Dedektifler kutu oyunu için yorumlar kısmına göz atabilirsiniz. Ürünün tüm çeşitlerini Trendyol’dan bütçenize uygu fiyatlarla satın alabilir, çocuklarınızla bu eğlencenin keyfini çıkararak eğitmek ve öğrenmek yolunda onlara yardımcı olabilirsiniz.