KRCDerma Hair 360 Intensıve Haır Loss Shampoo -growth Factors Booster 150 Ml

230 TL

Ürün Bilgileri

KRCDerma Hair 360 Intensıve Haır Loss Shampoo -growth Factors Booster 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEĞİŞİM İTRİYAT Satıcı Ünvanı: DEĞİŞİM İLAÇ GIDA KOZMETİK İTRİYAT MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Vergi Kimlik Numarası: 2731095445
    Bu ürün DEĞİŞİM İTRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hair 360 gowth Factors Booster Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 150 ml
  • Saç dökülmesıne karşı etkili, saç tellerini güçlendirici ve besleyici bakım şampuanı
  • İçeriğindeki 4 güçlü patentli etken maddenin kombinasyonu ile oluşturulan formülü sayesinde saç tellerinin güçlenmesine ve kalınlaşmasına yardımcı olur
  • Sürekli ve düzenli kullanıldığında saçın dökülmesini durdurarak uzamasını tetikler ve etkin biçimde saç sıklığını arttırmaya yardımcı olur
  • Saça güçlü ve sağlıklı bir görünüm kazandırır
  • Aynı zamanda saçlarınızı ve saç derinizı yumuşak bir şekilde temizlerken besleyici özelliği sayesinde saçların kolayca taranmasını, canlı, sağlıklı ve parlak görünmesini destekler
  • Kullanım Şekli:Islak saçlara ve saç diplerine masaj yaparak tatbik edilir
  • Saçları köpürtüp 1-2 da dakika köpüklü beklettikten sonra durulanması önerilir
  • Her yıkamada 1 yada 2 kez tekrarlayınız
  • Her gün kullanıma uygundur

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Boy 100 - 200 ML
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Sıvı
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

KRCDerma Hair 360 Intensıve Haır Loss Shampoo 150ml

Saç dökülmesi, çevresel ve genetik faktörler nedeniyle kadın ve erkeklerde sık görülen bir problemdir. Yoğun saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilen Hair 360 şampuan düzenli kullanımda etkisini gösterir. Formülü sayesinde dökülmenin önüne geçerken saça bakım da yapar. Dökülmelerin büyük bir bölümü saçların yıpranması nedeniyle gerçekleşir. Bu ürün de yıpranmalara karşı tellerin güçlenmesine yardımcı olur. Pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo 150 ml - dökülme karşıtı şampuan, özel formülü ve yumuşak yapısıyla dikkat çeker. Etken maddeleriyle tellerin kalınlaşmasını sağlar. 360 derma şampuan, paraben içermeyen yapısı sayesinde sağlıklıdır. Tüm saç tipleri için uygun olan ürün, tellerin parlak ve hacimli görünmesine de yardımcı olabilir.

  • Dökülmeye karşı özel formül
  • Hacimli saçlar
  • Bakım yapan ve besleyen içerik

KRCDerma Hair 360 Intensive 150 ml Özellikleri

KRCDerma Hair 360 Intensive 150 ml Özellikleri

Saça canlı görünüm kazandıran KRCDerma Hair 360, dökülmeye karşı formüle edilen bir bakım şampuanıdır. Ürünün formülünde büyüme faktörü kürü bulunur. Growth Factor olarak da bilinen büyüme faktörü, tellerin güçlenmesine ve saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Doğrudan hedeflenen bölgeye etki eden bu kür, saçın yapısını koruması için gerekli olan diğer içeriklerin de etkisini artırır ya da hızlandırır. KRCDerma Hair 360 şampuan, saçı yeniden canlandırmayı hedefler. Bunu da bu güçlü formülüyle yapar. Ürünün içeriğinde ayrıca dört etken madde bulunur. Bu patentli maddelerin oluşturduğu güçlü kombinasyon tellerin kalınlaşmasını destekler. Yeni saç tellerinin gür çıkmasına yardımcı olabilir. Şampuan, içeriğinde bulunan vitamin desteği sayesinde yüksek oranda koruma oluşturarak dökülmelere engel olur. Hafif yapısı ve saçı güçlendiren formülüyle saç derisini yumuşak şekilde temizler.

KRCDerma Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo Kullanımı

KRCDerma Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo Kullanımı

KRCDerma Hair 360 Growth Factors Booster dökülen, matlaşan, zayıflayan ve yıpranan saçlar için çözüm olur. Deriyi temizleyen, saçın parlak görünmesini ve kolayca taranmasını sağlayan ürün, her gün kullanıma uygundur. İstenilen sonucun elde edilmesi için düzenli kullanıma dikkat edilmesi gerekir. Onarıcı bir formüle sahip olan şampuan ıslak saça uygulanır. Hafif bir masajla kafa derisine yedirilir. Uygulamanın ardından şampuanın kafanızda 2 dakika kalması yeterlidir. Ardından ürünü saçınızdan temizleyebilir ve ihtiyaç duyarsanız uygulamayı tekrarlayabilirsiniz. Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo bu kullanım şekliyle etkisini kısa zamanda gösterebilir. Yalnızca harici kullanım için uygun olan ürünün gözle temasından kaçınmanız gerekir. Temas halinde bol su ile ürünü temizlemeniz faydalı olur. Ürünün saklama koşullarına da uyabilirsiniz. Isı ve ışıktan uzakta, oda sıcaklığında uzun süre şampuanı kullanabilirsiniz.

KRCDerma Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo Fiyatları

KRCDerma Hair 360 Intensive Hair Loss Shampoo Fiyatları

Şampuan, dökülmeye karşı geliştirilen bir formüle sahip olsa da farklı faydalar da sağlar. Saçın temizlenmesi, bakımının yapılması, kolay taranması, hızlı uzaması ve tellerin kalınlaşması için onarıcı etkiye sahip olan bu ürün kullanılabilir. Mevcut dökülmeyi engelleyen ve tellerin zayıflamasına karşı yüksek oranda koruma sağlayan KRCDerma Hair 360 şampuan saç dökülmesini azaltmaya yardımcı 150 ml fiyatıyla da geniş bir kitleye hitap edebilir. Yetişkinlerde cinsiyet ya da yaş fark etmeden dökülme problemi yaşayan herkes bu ürünü kullanabilir. Şampuanın dermatolojik testlerden geçen güçlü formülü tüm saç tipleri için uygundur. KRCDerma Hair 360 kullanıcı yorumlarına bakarak da ürünün etkilerini görebilirsiniz. KRCDerma Hair 360 şampuan yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir, siz de ürünü kampanyalı fiyatlarla satın alabilirsiniz.