krm kerem bebe 2'li Body Uzatma Aparatı

74,90 TL

Ürün Bilgileri

krm kerem bebe 2'li Body Uzatma Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerem Bebe Satıcı Ünvanı: ASLI GÜMRÜKÇÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1744773267800001 Vergi Kimlik Numarası: 4230530723
    Bu ürün Kerem Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu aparat sayesinde
  • bebeğiniz hızla, sağlıkla büyürken, bodylerin kapanmayan çıtçıtları yüzünden, rafa kaldırmak zorunda kaldığınız bodyleri kullanmaya devam edebileceksiniz. Üstelik farklı renk seçenekleriyle.. Gönderdiğimiz pakette
  • bebeğinizin sağlığı göz önüne alınarak, alerji yapmayan, nikel içermeyen çıtçıtlar, %100 pamuk kumaşlarla üretilen, boy 12cm, en 6cm olmak üzere, 8,5mm ve 9,5mm çaplı çıtçıt kullanılan 2 farklı aparat vardır. Sebebi ise, markalara göre çıtçıt ölçülerinin değişiklik göstermesidir. 8,5mm çaplı çıtçıt kullanan bazı markalar
  • E-Bebek, LCW, Aziz Bebe, Marks & Spencer vb. 9,5mm çaplı çıtçıt kullanan bazı markalar
  • H&M, Mothercare, Carter’s, Soobe vb.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Krm Bebe Uzatma Aparatı Ürünleri Trendyol'da!

Boy uzatma aparatları bebek sahibi ebeveynlerin çok tercih ettiği ürünlerdir. Bebeklerin hızlı büyümesi, bir süre sonra bodylerin de boyunun kısa kalmasına neden olabilir. Krm bebe 2'li body uzatma aparatı tam da bu ihtiyacı karşılayan bir üründür. İkili olarak satılan bu ürün sayesinde bebeklerinizin bodylerinin boylarını uzatabilirsiniz. Böylece bodyleri daha uzun süre kullanabilir, yenisini alma zahmetinden kurtulabilirsiniz. Bebeğinin bodylerini pratik bir şekilde uzatmak isteyen ebeveynler için bu ürün oldukça iyi bir seçenektir. Aparatların ikili şekilde satılması ve çıtçıtlarının her body ile uyumlu olması, ürünü kullanım açısından fazlasıyla avantajlı kılar.

  • %100 Pamuk Kumaş
  • Antialerjik Yapı
  • Nikel İçermeyen Çıtçıt

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatının Özellikleri Nelerdir?

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatının Özellikleri Nelerdir?

Krm bebe 2'li body uzatma aparatı hassas ciltlere uygun yapıda bir üründür. Bebeklerin ciltlerine zarar vermemesi için bu ürün, %100 pamuk kumaştan üretilir. Söz konusu ürün aynı zamanda anti alerjik bir yapıdadır. 2'li body uzatma aparatı bu açıdan da kullanımı avantajlı bir üründür. Paketin içerisinde bulunan iki aparatın da çıtçıtları kesinlikle nikel içermez. Krm bebe 2'li gri ekru body uzatma aparatının boyu 12, eni ise 6 cm'dir. Bahsi geçen aparatlarda biri 8,5 diğeri 9,5 cm olmak üzere iki adet çıtçıt kullanılır. Bunun nedeni ise farklı markaların ürettiği body ürünlerine uyumlu olmasıdır. İki ayrı renk seçeneğiyle size sunulan bu aparatlar sayesinde bebeklerinizin boyu uzasa bile tüm bodylerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatı Kullanışlı mıdır?

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatı Kullanışlı mıdır?

Krm bebe 2'li body uzatma aparatı ebeveynlerin günlük hayatta yardımına koşan temel parçalardan biridir. Bebeklik döneminde gün içerisinde çok fazla üst değiştirilmesi gerekir. Aynı zamanda bebekler çok hızlı bir şekilde boy atabilir. Bu iki durumda ebeveynler, fazla sayıda body almak zorunda kalabilirler. Söz konusu ürünler ise bu maddi külfeti ortadan kaldıran pratik aparatlardır. Krm bebe 2'li body uzatma aparatının birçok farklı markanın ürettiği body modeline uygun tasarlanan çıtçıtları bulunur. Değişik özelliklerdeki giysiler için bu kullanışlı aparatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Krm bebe 2'li body uzatma aparatı, kaliteli kumaş yapısı sayesinde bebeğinizin rahat etmesini de sağlar. Krm bebe 2'li body uzatma aparatı sayesinde, kısa süre kullanacağınız yeni ürünler için masraf yapmaktan kurtulabilirsiniz.

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatı Kaliteli midir?

Krm Bebe 2'li Body Uzatma Aparatı Kaliteli midir?

Krm bebe 2'li body uzatma aparatı, kullanışlılığı kadar kalitesiyle de öne çıkan bir üründür. İkili body uzatma aparatının kumaşı, bebeklerin hassas cilt yapısına uygun özelliktedir. Söz konusu aparatların üretiminde sadece doğal pamuk kullanılır. Bu özellik sayesinde bahsi geçen ürünler, bebekler terlediğinde bile kaşınma, kızarıklık gibi cilt problemlerine yol açmaz. Aynı zamanda antialerjik özelliğe sahip Krm bebe 2'li body uzatma aparatı, ebeveynlerin güvenle kullanabileceği kalitededir. Her aşaması hassas bebek cildi düşünülerek tasarlanan bu ürün, pamuk ve antialerjen yapısı sayesinde ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Krm bebe 2'li body uzatma aparatı, iki farklı çıtçıt boyutuyla da kalitesini pekiştirir. Çünkü farklı çaplarda çıtçıta sahip olması ürüne kullanım çeşitliliği kazandırır. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak isterseniz Krm bebe 2'li gri ekru body uzatma aparatı yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.