Ks Games Çekirdek Zeka Harf Bul Oyunu 04.11.ss49.0014

122,32 TL

Ürün Bilgileri

Ks Games Çekirdek Zeka Harf Bul Oyunu 04.11.ss49.0014

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSİNN Satıcı Ünvanı: KARAOĞLU KIRTASİYE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0519091351900001 Vergi Kimlik Numarası: 5190913519
    Bu ürün OFİSİNN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çekirdek Zeka Harf Bul OyunuÇocuklar Harf Bul oyunuyla Kuran harflerini severek ve eğlenerek öğrenecekler.Türkiye'de ilk ve tek, oyun oynarken Kuran harflerini öğrenmeyi sağlayan patentli bir oyundur.Çekirdek Zeka Harf Bul Oyunu Faydaları-Çocukların belleğini artırarak güçlü bir hafızaya sahip olmalarını sağlar.-Harf Bul oyunu aynı zamanda bir hız oyunudur. Oyun içinde hızlı karar vermeleri gerekir. Oyun oynayarak hız becerisini kazanan çocuklar, bu özelliği yaşamlarında da uygulayabilir, hızlı düşünüp doğru kararlar verebilirler.-Grupla oynanınca daha zevkli bir hale gelen Harf Bul oyunu, çocukların sosyalleşmesini sağlayarak, onların arkadaş edinmesini kolaylaştırır.-İletişim kurmanın gerektirdiği bir oyun olduğu için, çocuklar kendini ifade etme becerisini kazanırlar.-Dikkat ve odaklanmayı güçlendirerek dikkat eksikliğini azaltır, çocukların derslerine ödevlerine odaklanma süresini artırır. Harf Bul Oyunu Amacı: Görev kartlarındaki harf ve şekilleri, zemine koyulan oyun kartlarından doğru ve hızlı bir şekilde bulmaktır. Doğru şekli bulan oyuncu karttaki puanı alır. Oyunun sonunda en çok puanı toplayan oyuncu oyunu kazanmış olur. Kutu İçeriği:Oyun Kılavuzu8 adet sekizgen oyun kartı1 adet sekiz köşeli yıldız84 adet görev kartı1 adet zil?2 - 6 Oyuncu Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur. Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver