kubbe Kalça Ve Basen Şekillendirici Ve Dolgunlaştırıcı Şort Külot

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S/M
S/M
L/XL

Ürün Bilgileri

kubbe Kalça Ve Basen Şekillendirici Ve Dolgunlaştırıcı Şort Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kubbe Satıcı Ünvanı: GÖZDE YAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9410809205
    Bu ürün kubbe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüzde, kalçası normalden daha küçük veya şekilsiz olan kadınlar dış giyimlerinde istedikleri fiziki görünümü elde edememektedir. Dış giysilerinin basen bölgesinde boşluk oluşmakta ve giyside tadilata veya değişikliğe ihtiyaç duyulmaktadır. Farklı bir alternatif olarak, bu görüntüyü sağlamak amacıyla çeşitli çorap ve kumaş benzeri giysiler de kullanılmaktadır. Ancak bu giysiler istenilen kıvrımlı ve dolgun kum saati şeklini tam anlamıyla kazandıramamaktadır. Bu ürün kalça ve popo kısmı normalden az olan bayanların istedikleri popo görüntüsünü gerçeğe yakın bir şekilde dik ve dolgun bir görünüm sağlayarak elde eder. Basen bölgesinde ekstra dolgunluk ve kıvrım sağlayarak vücuda etkileyici bir görünüm kazandırmaktır. Ürünün amacı, kullanılan dolgu malzemesi sayesinde vücut şeklini kum saati gibi göstermektir. Ürünün bir diğer amacı, vücudun basen bölgesinde istenen dış görünümün sağlanarak kadınların daha özgüvenli hissetmelerine yardımcı olmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver