Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı

150 TL

Ürün Bilgileri

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kumaş Fırsatı Satıcı Ünvanı: RUMELİ İNTERAKTİF MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735072814400012 Vergi Kimlik Numarası: 7350728144
    Bu ürün Kumaş Fırsatı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk kodu: 14 Paraşüt kumaş, kaban, parka, yağmurluk, asker ve polis üniformalarında kullanılır. Paraşüt kumaş, uyku tulumlarında, kamplarda kullanılan çadırlarda, motorsiklet koltuk kılıflarında, yelkenlerde, paraşüt ve balonlarda kullanıma uygundur. Diğer kumaşlardan ayıran en önemli özelliği dayanıklılığıdır. Su itici özelliktedir. Endüstriyel alan bunların en başında gelmektedir. Dayanıklılığın önemli olduğu her sektörde kullanılabilmektedir. Doğada zorlu koşullarda kullanım sağlanması amacıyla kamp araç gereçlerinde, doğa sporuyla ilgili malzemelerde de paraşüt kumaş tercih edilmektedir. Bunlarda rüzgar, yağış, soğuk geçirmeyen özellikteki üretimler kullanılmaktadır. 1 adet 1 metredir. Verilen fiyat 1 metre fiyatıdır. Örnek olarak, 1 adet eklediğinizde 1 metre, 3 adet eklediğinizde tek parça halinde 3 metre kumaş gönderilecektir. En: 150 cm, Gramaj: 140 gr /m2, Kumaş İçeriği: Polyester

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Boyut/Ebat 100 x 150
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı

Dayanıklılığın önemli olduğu alanlarda kullanabileceğiniz Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı rengiyle ürünlere canlılık katar. Motorun sele kısmında, kamp çadırların yapımında, teknelerin yelken kısımlarında ve daha nice alanlarda tercih edebileceğiniz ürün dayanıklılığı ile dikkat çeker. Dışarıdan gelecek havayı, tozu ve kiri markanın sunduğu ürün ile önleyebilirsiniz. Su itici özelliği bulunan ürünü kullanarak yapılan çadırlarda kalarak 4 mevsim kamp yapabilirsiniz. Fazla sıcağı ve soğuğu Kumaş Fırsatı markasının bünyesinde sunulan ve kırmızı renkte olan bu ürünle engelleyebilirsiniz. Bu sayede ortamın ısısını koruyabilir, enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Markanın bu modeli aynı zamanda resmi üniformalarda, yağmurluk yapımında ve parka üretiminde tercih edilir. Isı ve sıvı geçirgenliği bulunmayan, iç şartları muhafaza eden ürün kalitesi ile uzun dönemler faydalanabileceğiniz eşyalar tasarlayabilirsiniz.

  • Polyester
  • Dayanıklı kumaş
  • Su geçirmez

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Özellikleri

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Özellikleri

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş kırmızı renkte ve 1 metre boyutu ile size sunulur. Paraşüt yapımında tercih edilen ürün dayanıklı materyaller yaparken de kullanılabilir. 100 cm’e 150 cm olarak size ulaştırılan ürün ideal hacme sahiptir. 140 gram ve polyester yapıdaki eşyadan dilediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz. Modelin parçalara bölünmesini istemediğiniz takdirde istediğiniz boyut tek parça halinde size ulaştırılır. Paraşüt Kumaş motosiklet ve bisiklet gibi araçların oturma bölümlerinde kullanılır. Bu sayede dış mekanlarda kalan araçların yağmur ve karlı havalarda nem çekmesini önleyebilirsiniz. Yağmurlu bir günün ardından motosikleti kullanmak istediğinizde sele kısmı rahatsızlık verebilir, kıyafetinizi ıslatabilir. Fakat dayanıklı materyallerden üretilen, sıvı itici özelliğiyle dikkat çeken bu malzeme sayesinde konforlu bir araç kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Modelin dayanıklılığı sayesinde yırtılma, yıpranma gibi durumların önüne kolay bir şekilde geçebilirsiniz.

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı Fiyatı

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı Fiyatı

Endüstriyel alanda kullanılan materyallerin kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli ürünlerin fiyatları ise geniş bir skalaya yayılır. Nitelikli ürünleri avantajlı fiyatlardan satın almak için de Kumaş Fırsatı markasının malzemelerini tercih edebilirsiniz. Geniş bir kitlenin beğenisini kazanan, müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı fiyatı makul tutarak, bu kaliteyi herkesin deneyimlemesini hedefler. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürün ile yelken, paraşüt, gezi balonu ve kamp çadırı gibi önemli eşyalar hazırlayabilirsiniz. Bununla beraber su ve ısı geçirmesini istemeyeceğiniz kaban, yağmurluk gibi kıyafetler tasarlanabilir. Ürünün boyutuna ihtiyaçlarınıza göre karar verebilirsiniz. Hafif materyalden tasarlanan ürün materyallere ve kişileri ayrıca bir yük oluşturmaz. Ürün, polyesterden üretildiği için terlemelerin önüne geçilir. İçerideki havayı muhafaza etmesinin yanı sıra nefes alan bir malzeme olmasından uzun dönemler faydalanabilirsiniz.

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı Yorumları

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı Yorumları

Naylon ve ripstop gibi isimlerle de bilinen paraşüt materyali geniş bir kullanım alanına sahiptir. Yanmaz, hava geçirmez ve elektriğin birikmesini önleyen özellikleri ile dikkat çeken Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Kırmızı yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar ürünü öncesinde deneyimleyen müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Sadece endüstri alanında değil giyim sektöründe de kullanabileceğiniz ürünü satın alarak özel kıyafet diktirebilirsiniz. Materyal darbelere karşı dayanıklı olduğu için elinizde veya çamaşır makinesinde pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Asgari düzeyde kırışan ürünü dilerseniz ütülemeden kullanabilirsiniz. Terletme yapmadan kullandığı için kendinize özgü kırmızı bir yağmurluk yapabilir, soğuk havalarda sıcak ve kuru bir gün geçirebilirsiniz. Model aynı zamanda su çekmediği için kısa sürede kurur. Bu özelliğinden faydalanarak dilediğiniz zaman kullanıma hazır bir kıyafete sahip olabilirsiniz. Materyale Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.