Kütahya Porselen Majestic Forest 6 Parça Kayık Tabak

349,90 TL

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Majestic Forest 6 Parça Kayık Tabak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beros Satıcı Ünvanı: BEROS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166039146800015 Vergi Kimlik Numarası: 1660391468
    Bu ürün Beros tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütahya porselen majestic forest 6 parça kayık tabak siyah, beyaz ve altın renklerinin ahengini yansıtan koleksiyon, fonksiyonel parçaları sayesinde başka seriler ile de kombinlenebiliyor. Özgün sofralara şıklık ve prestij katıyor. 6 parça 18x13 cm kayık tabak ile oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen Majestic Forest 6 Parça Kayık Tabak

Sofraların vazgeçilmezi olan kayık tabak modelleri şık bir görünüm imkanı sunar. Meze, hamur işi, tatlı ve salata gibi birçok ürünün servis edilmesine yardımcı olur. Kütahya Porselen Majestic Forest model kayık tabaklar, eşsiz renklerin birleşimiyle satışa sunulur. Ürünün yapısı ince ve uzun olduğundan masada fazla yer kaplamaz. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Konforlu tasarımı sayesinde ise sofralarınızda pratik bir şekilde servis yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra tasarımında kullanılan renkleri ile masanızda harika bir uyum elde edebilirsiniz. Dayanıklı malzemeleri sayesinde uzun süre kaliteli kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de sofralarınızdan eksik etmeyeceğiniz Kütahya Porselen Majestic Forest 6 parça kayık tabak TAN06KS43011133 kodu ile aratarak kolaylıkla satın alabilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli kullanım imkanı
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

Şık Tasarımlı Kütahya Porselen Majestic Forest Kayık Tabak

Şık Tasarımlı Kütahya Porselen Majestic Forest Kayık Tabak

Şık tasarımlara sahip olan kayık tabak çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kütahya Porselen kayık tabak modelleri arasında bulunan Majestic Forest, siyah, beyaz ve altın renginin uyumuyla göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahiptir. Masalarınızın ahengini değiştirerek dekoratif bir görünüm elde edebilmenize yardımcı olur. Üretiminde insan sağlığını tehdit eden zararlı kimyasallar içermez. Bu sayede uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca toz ve kir tutmayan yapısı ile kolaylıkla temizleyebileceğiniz bir ürüne sahip olabilirsiniz. Bu sayede gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde ya da elinizde yıkayabilirsiniz. Porselen yapıya sahip parlak yüzeylerinin uzun süre dayanıklılığını korumasını sağlayabilirsiniz. Antibakteriyel özelliği ile birlikte sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de şık tasarıma sahip Kütahya Porselen Majestic Forest 6 parça kayık tabak modelini satın alabilirsiniz.

Kütahya Porselen 6 Parça Kayık Tabak Kullanımı

Kütahya Porselen 6 Parça Kayık Tabak Kullanımı

Kaliteli bir kullanım imkanı sunan kayık tabak modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kütahya Porselen 6 parça kayık tabak çeşitleri arasında bulunan Majestic Forest, dayanıklı malzemeleri sayesinde uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kalabalık misafirlerinize özel hazırladığınız çeşitli meze, börek, kızartma ve salataları kolay bir şekilde servis edebilirsiniz. Çatal ve bıçak kullanımına uygun dayanıklı yüzeyi sayesinde çizilmez ve yıpranmaz. Bununla birlikte uzun süre formunu kaybetmeden konforlu kullanım imkanı sunar. Kütahya Porselen Majestic Forest 6 parça kayık tabak kullananlar kaliteli yapısından ve şık renklerinden oldukça memnundur. Dayanıklı malzeme yapısı sayesinde gönül rahatlığıyla masalarında tercih ederler. Ayrıca sofralarında zevklerini yansıtarak mükemmel bir görünüm oluşturur. Siz de kaliteli bir kullanımın yanı sıra masalarınızda şıklığınızı konuşturmak istiyorsanız bu kayık tabak modelini tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Kütahya Porselen Majestic Forest Kayık Tabak

Uygun Fiyatıyla Kütahya Porselen Majestic Forest Kayık Tabak

Kütahya Porselen tarafından satışa sunulan Majestic Forest kayık tabak modeli 6 parça halinde satışa sunulur. Bu sayede müşterilerin beğenisini toplayarak sıklıkla tercih edilir. Kombinlenebilir görünümünden faydalanarak diğer tabak modelleriniz ile uyum oluşturabilirsiniz. Bu sayede pratik ve çok fonksiyonlu bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Ayrıca avantajlı fiyat kategorsinde satışa sunulduğundan ekonomik bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz. Kütahya Porselen Majestic Forest 6 parça kayık tabak fiyatlarını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Kütahya Porselen Majestic Forest 6 parça kayık tabak yorumlarını okuyarak ürünü daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan sorulara da müşteri yorumları sayesinde yanıt bulabilirsiniz. Rahatlıkla hem ekonomik hem de güvenli bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz.