Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler Ve Dilbilgisi

210 TL

Ürün Bilgileri

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler Ve Dilbilgisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUTLU YAYINEVİ LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: KUTLU YAYINEVİ BASIM YAYIM DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0599075381800001 Vergi Kimlik Numarası: 5990753818
    Bu ürün KUTLU YAYINEVİ LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korece Kelimeler ve Dilbilgisi Aslıhan R. Zorba / Kutlu Yayınevi Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 214
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 16 x 24
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786257200233
  • Yazar: Aslıhan R. Zorba
  • "Korece Kelimeler ve Dilbilgisi" Korece'ye sağlam bir temel atabilmek üzere öğretmen eşliğinde ve bireysel dil öğrenim sürecinde kullanılabilecek ders kitabıdır. Alfabe hece oluşturma okuma kuralları ayrıntılı bir şekilde anlatılmış olup Türkçe dil bilgisi ile benzer ve ayrı yönlerine dikkat çekilmiştir. Kitap aynı zamanda Kore dili öğrenen bireylerin sıkça karıştırdığı dil bilgisi kalıplarını da karşılaştırmalı olarak açıklanmıştır. Dil bilgisi ekleri anlatılırken konu ile ilgili kelimeler ünitelere eklenerek kelime bilgisini güçlendirmek amaçlanmıştır. Düzensiz fiiller oldukça detaylı bir şekilde incelenmiş kelimeler- dil bilgisi kalıpları cümle içinde örneklendirilmiş ve öğrencinin kendini deneyebileceği kısa sınavlar eklenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler Ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba 9786257200233 Trendyol'da

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi dil öğrenim sürecinde temel bilgileri öğrenmek amacıyla tercih edilebilecek bir yardımcı kitaptır. Korece, Türkçe’den farklı ve alfabesi nedeniyle oldukça zor öğrenilen diller arasında yer almaktadır. Korece Kelimeler ve Dilbilgisi kitabında öğrenim sürecini kolaylaştıran bilgilere yer verilmiştir.

 
  • Basit anlatım
  • Zengin içerik
  • Temel eğitim

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Özellikleri

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Özellikleri

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi basit anlatıma sahip eğitici kitaplar arasındadır. Aslıhan Zorba tarafından kaleme alınmıştır. Temel seviyede kullanılabilecek dil bilgisi kitapları arasında yer alır. Yani bu kitap kullanılarak Korece öğrenimi temelden daha ileri seviyeye taşıyabilmek mümkündür. Bireysel bir öğrenim sürecinde kaynak kitap kullanımı önemli bir konudur. Dile daha fazla maruz kalmak, kelime bilgisini artırmak ve akıcı bir öğrenim sağlamak için yardımcı kitaplar kullanılır. Korece Kelimeler ve Dilbilgisi kitabı da bu amaçla hazırlanmıştır. Temel seviyede dil bilgisine ve kelimelere yer verilmiştir. Dil bilgisi öğrenimi sağlandıktan sonra içerik sayesinde kelimelerle yapılan alıştırmalar kelime dağarcığını artırır. Bir diğer deyişle kelime anlamları Türkçe açıklamaları ile birlikte verilmekte ve kelimenin kullanıldığı Korece cümleler bulunmaktadır. Bu şekilde kelimeleri pekiştirmek mümkündür. Yabancı dil öğreniminde kelimelerin cümle içerisinde görülmesi, cümle içerisinde kullanılması önemlidir. Korece dil bilgisi kitabında da oldukça önemli olan bu alıştırmalara yer verilmiştir. Koreceye sağlam bir temelle başlamak isteyenler için çok uygun bir kaynaktır.

 

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Kullanımı

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Kullanımı

Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba tarafından kaleme alınmıştır ve bu kitap aldığı eğitime destek olarak kullanmak veya bireysel şekilde yeni bir yabancı dil öğrenmek isteyenler için uygundur. İlk olarak kitap içeriği alfabe eğitiminden başlar. Korece dilinde farklı bir alfabe kullanılmaktadır. Bu nedenle temel eğitimde alfabenin öğrenilmesi gerekir. Alfabe tam olarak öğrenildikten sonra ise hece oluşturma aşamaları başlar. Bu alıştırmalar da yine temelin sağlam şekilde kurulması için önemlidir. Belli bir süreç içerisinde çalışmaya devam edilirse dilin temele oturtulduğu görülür. Bunların dışında Korecede çok fazla kullanılan dil bilgisi kalıplarına, kelimelere ve benzeri unsurlara yer verilmiştir. Bu kalıplar hakkında bilgi sahibi olunması dilin konuşulması aşamasında da büyük bir yere sahiptir. Türk dili ve Kore dili arasındaki benzer yönlere de yer verilmesi farklı bir kitap olmasını sağlamıştır. Karşılaştırmalı olarak yer alan dil bilgisi unsurları dilin daha iyi kavranmasını sağlar. Öğrencilerin bilgilerini ölçmeleri için çeşitli testlerde yine dil bilgisi kitabında kullanılmıştır.

 

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Fiyatı

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi - Aslıhan R. Zorba Fiyatı

Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi fiyatı indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilebilir, bütçelere uygun seçimler yapılabilir. Korece Kelimeler ve Dilbilgisi kitabının fiyatı belirlenirken kitabın baskı özellikleri, sayfa sayısı ve içeriği etkili olmuştur. Kore dilinde sağlam bir temele sahip olmak isteyenler ve nereden başlayacağını bilmeyenler için uygun bir kitap olabilir. Korece için kaynak olan bu kitapta tüm genel kalıplara, dil bilgisinde yer alan önemli noktalara, sıklıkla kullanılan kelimelere yer verilmiştir. Temelden ileri seviyeye taşıyan bir içeriğe sahiptir. Basit ve Korece-Türkçe anlatımı kolay şekilde dil öğreniminin gerçekleştirilmesinde rol oynar. Tüm bilgiler kolaylıkla takip edilebilir. Kutlu Yayınevi Korece Kelimeler ve Dilbilgisi yorumları ve ürün değerlendirmeleri de kitap kalitesi hakkında kanıt niteliği taşır. Trendyol’dan ürünü ayrıntılı şekilde inceledikten sonra hemen satın alabilirsiniz.