KZ Zsa Ad Dd Driver Bass Kulak Içi Kulaklık Kırmızı

1.159 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

KZ Zsa Ad Dd Driver Bass Kulak Içi Kulaklık Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknostore Satıcı Ünvanı: TEKNOSTORE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045845700011 Vergi Kimlik Numarası: 8360458457
    Bu ürün Teknostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KZ ZSA AD + DD Driver Bass Kulak İçi Kulaklık sahip olduğu bir armatür ve bir dinamik sürücü ile oldukça kaliteli bir ses ve müzik performansı sunmaktadır. Ayrıca müzik dinlerken bass ses performansı konusunda güzel deneyim yaşamak istiyorsanız KZ ZSA sizin tercih edebileceğiniz bir üründür. Altın kaplama jack girişi sayesinde ses iletimi kesintiz ve daha sorunsuz gerçekleşir. Çıkarılabilir pin girişleri ile isterseniz bluetooth modülü sayesinde kablosuz kulaklık olarak da kullanabilirsiniz. Lakin bluetooth modülünü ayrıca satın almanız gerekir. Alüminyum alaşımdan üretilmiş olan KZ ZSA oldukça dayanıklı ve ergonomik bir yapıdadır. Ürün ÖzellikleriFrekans Aralığı: 7Hz-40000HzHassasiyet: 101dBEmpedans: 18?Sürücü: 8mmBağlantı: 3.5mm JackKablo Uzunluğu: 1.25mAğırlık: 19±5gFonksiyonlar:Çağrı CevaplamaŞarkı DeğiştirmeHD Mikrofon Kutu İçeriği1 x KZ ZSA AD + DD Driver Bass Kulak İçi Kulaklık2 x Yedek Kulaklık BaşlığıKullanma KılavuzuKZ ZSA Kulaklık Hangi Cihazlar İle Uyumludur?KZ ZSA, 3.5mm porta sahip olan tüm iPhone ve Android telefonlar ile uyumludur. KZ ZSA Kulaklık Kaç Sürücüye Sahiptir?KZ ZSA, 8mm genişliğinde dinamik, bir adet dengeli armatür sürücüye sahiptir.KZ ZSA Kulaklık’ın Fonksiyonları Nelerdir?KZ ZSA kablo gövdesi üzerinde bir adet fonksiyon butonu ve mikrofon mevcuttur. Dahili mikrofon sayesinde sesli görüşmeler yapabilir, buton sayesinde çağrılarınızı yönetebilir ve müzik çalar kontrollerini sağlayabilirsiniz. Çağrı cevaplamak için butona bir defa kısa basılmalıdır, çağrıyı duraklatmak için görüşme esnasında butona bir defa kısa süreli basılması yeterlidir. Çağrıyı reddetmek ya da sonlandırmak için butona uzun süre basılmalıdır. Çağrıyı reddetmek için butona uzun süre basılmalıdır. Müzik dinleme esnasında butona bir defa basarak şarkıyı duraklatabilir, art arda hızlıca iki defa basarak bir sonraki şarkıya geçilebilir. Bir önceki şarkıya geçmek butona üç defa dokunmak gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver