8
Yüz Peelingi kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

L'Oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı Yüz Peelingi 50 ml

750 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
6 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
889,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı Yüz Peelingi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keysiem Satıcı Ünvanı: KADİRCAN MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6250649574
    Bu ürün Keysiem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'Oréal Paris laboratuvarları, özenle seçilmiş 3 şekeri arındırıcı özelliğe sahip kivi tohumları ile birleştirdi ve cildi kurutmadan anında arındıran, canlı görünüm ve bebeksi yumuşaklık kazandıran peelingi geliştirdi. Siyah nokta karşıtı peeling ile KİVİ TOHUMLARI içeren formülü ile cildi pürüzsüzleştirir ve siyah noktaları gözle görülebilir derecede giderir. NANE YAĞI içeren formülü ile cildi yatıştırırken, cilt kusurlarının görünümünü azaltır. LİMON YAĞI içeren formülü ile cildi arındırır. %100 doğal kaynaklı 3 şeker (esmer, sarı, beyaz) içeren formülü ile cildi besler ve gözenekleri temizleyerek yoğun bir şekilde peeling yapar. ANINDA: Duru ve temiz bir cilt. 1 HAFTA KULLANIM SONRASI: Gözenek ve siyah nokta görünümünde gözle görülür azalma, yağdan arınmış bir cilt. GÜNDEN GÜNE: Canlı ve sağlıklı görünen, bebeksi yumuşaklıkta bir cilt.Haftada 3 kere temiz cilde kuru parmaklarla küçük bir miktar uygulayın. Göz çevresine gelmeyecek şekilde, ılık su ile yüzünüze yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Ilık su ile durulayın. Dudakları pürüzsüzleştirmek için dudak üzerinde de kullanılabilir. Ürünü uyguladıktan sonra kavanozu kapatın. Göz çevresiyle temasından kaçının. Temas halinde derhal bol su ile durulayın. Kuru yerde muhafaza edin. Yutmayın. Çatlamış dudaklarda kullanmayın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver