Lady Lou Harry Potter Cübbe, Gryffindor Pelerin, Hogwarts Hediyelik Cüppe

529,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 6-7 Yaş
6-7 Yaş
8-9 Yaş
9-10 Yaş
10-11 Yaş
11-12 Yaş
12-14 Yaş
13-14 Yaş
15-16 Yaş
16-17 Yaş
7-8

Ürün Bilgileri

Lady Lou Harry Potter Cübbe, Gryffindor Pelerin, Hogwarts Hediyelik Cüppe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aryada tekstil Satıcı Ünvanı: ARYADA TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086049948900001 Vergi Kimlik Numarası: 0860499489
    Bu ürün Aryada tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HARRY POTTER GRYFFİNDOR PELERİN KALIBI VE KUMAŞLARI 1. SINIF ÇALIŞILMIŞTIR ÖZEL TASARIM BİR ÜRÜNDÜR ARMASI BASKI DEĞİL, NAKIŞTIR. UNISEX- ÖZEL TASARIM ÜRÜNDÜR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliamid
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Lady Lou Harry Potter Cübbe, Gryffindor Pelerin, Hogwarts Hediyelik Cübbe

Mezuniyet töreni denildiğinde akla ilk gelenlerden olan cübbe, büyükten küçüğe her öğrencinin hayallerini süslüyor. En güzel cübbe modelleri arasında yer alan Lady Lou Harry Potter cübbe Gryffindor, cübbe şıklığını Harry Potter detayı ile bir araya getiriyor. Öğrencilerden ve ailelerden tam not almayı başaran Lady Lou Harry Potter cübbesi, her yaştan kitlenin mezuniyet töreninde tercih edilebilir.

 
  • Poliamid kumaş kullanılarak üretilen cübbe, uzun yıllar dayanıklılığını koruyor.
  • Beden itibariyle 15 ve 16 yaş aralığına hitap ediyor.
  • Özel tasarım olduğu bilinen Harry Potter cübbesi, birinci sınıf çalışma sonucunda üretiliyor.

Lady Lou Harry Potter Cübbe Özellikleri

Lady Lou Harry Potter Cübbe Özellikleri

Mezuniyet törenlerinin vazgeçilmezi olan Lady Lou Harry Potter cübbe gryffindor, özel tasarım yapısıyla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli cübbe modelleri arasında yer alan Lady Lou Harry Potter cübbe, hem yaz hem de kış aylarında kullanılabiliyor. Poliamid materyalden elde edilen Lady Lou harry potter gryffindor cübbe, uzun süre ilk günkü formunu koruyor. Siyah asilliğinin göz alıcı bordo tonları ile buluştuğu ürün üzerinde arma ve rozet detayları olduğu görülüyor. Ürün unisex bir diğer ifade ile hem erkek hem de kız öğrencilerin kullanabileceği şekilde tasarlanıyor. Sağlıklı malzeme kullanılarak üretilmesinden dolayı Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe, kullanıcıların cilt yapısında herhangi bir olumsuz duruma neden olmuyor. Cilde dost malzemelerden elde edilen cübbe, 15 ve 16 yaş bireylerin bedenlerine uyum sağlıyor. Harry Potter hayranları tarafından büyük beğeni toplayan Harry Potter cübbe detaylarında baskı yerine nakış tercih ediliyor. Nefes alabilen kumaşı ve şık duruşuyla Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe, mezuniyet coşkusuna eşlik ediyor.

 

Lady Lou Harry Potter Cübbe Kullanımı

Lady Lou Harry Potter Cübbe Kullanımı

Mezuniyet töreni için sıklıkla tercih edilen Lady Lou Harry Potter cübbesini sevdiklerinize hediye etmeniz de mümkün oluyor. Ürünün hitap ettiği kullanıcıların 15 ve 16 yaş aralığında olduğu görülüyor. Harry Potter cübbesinin kumaş ve kalıp yapısı incelendiğinde sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden elde edildiği anlaşılıyor. Uzun yıllar dolabınızın vazgeçilmezi olacak Lady Lou Harry Potter cübbesi, bordo ve siyah kısımlardan oluşuyor. Gryffindor arması ve 2 adet rozet detaylarının yer aldığı ürün, mezuniyet elbisenize uyum sağlıyor. 15-16 yaş aralığına uygun olarak tasarlanan Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe, tam kalıp olarak öne çıkıyor. Cübbe yapısı incelendiğinde ürünün diz ve ayak bileği arasına denk geldiği görülüyor. Ürünü satın alırken bedeninize uygun tercih yapmanız halinde konforlu ve rahat kullanım vadediyor. Mezuniyet elbisesi üzerine giyeceğiniz Harry Potter cübbesi, gece boyunca rahat hareket etmenizi sağlıyor.

 

Lady Lou Harry Potter Cübbe Fiyatı ve Yorumları

Lady Lou Harry Potter Cübbe Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile öne çıkan Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe, siyah ve bordo tonlarını üzerinde barındırıyor. Özel tasarım ürün olarak bilinen cübbe, unisex olarak üretiliyor. Kız ve erkek öğrenciler tarafından kullanılabilen üründe özel tasarım nakış baskı yer alıyor. Şık ve kaliteli ürünleri kullanıcılarla buluşturan Trendyol, hem bütçenize hem de zevkinize hitap ediyor. Ürün, Harry Potter sevenlerin ilk tercihi olmayı başarıyor. En uygun fiyatlı cübbe modellerinden olan Lady Lou Harry Potter cübbe Gryffindor, Trendyol’da sizleri bekliyor. Dilerseniz Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Lady Lou Harry Potter Gryffindor cübbe yorumları ve değerlendirmelerinden yola çıkarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz.