Lady Speed Stick Powder Fresh Deodorant 39.6 Grr

189,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  189,90 TL
%5 indirim
2 x  180,41 TL
360,81 TL
%6 indirim
3 x  178,51 TL
535,52 TL
%7 indirim
4 x  176,61 TL
706,43 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lady Speed Stick Powder Fresh Deodorant 39.6 Grr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Comely Türkiye Satıcı Ünvanı: TAYFUN TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760573061
    Bu ürün Comely Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lady Speed Stick Powder Fresh Deodorant 39.6 gr Gün boyu taze ve kendinden emin hissedin. Serin, rahat ve güvenli kalın. Koltuk altı ıslaklığını azaltır. Kalıntı bırakmaz Çabuk kurur Tüm gün ekstra etkili koruma

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 40 ml
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Lady Speed Fresh Stick Powder

Günlük hayatın yoğun temposu sırasında kişisel bakım yapmak için zamanınız olmayabilir. Bu sorunun vazgeçilmez yardımcıları ise deodorant ve roll on çeşitleridir. Şehir hayatının stresi ve zorlayıcı koşullar, cildin nefes almasını engeller. Bu da koku sorununu ve terlemeyi beraberinde getirir. Terlemek doğal bir durum olsa da koku oluşumunu engellemek mümkündür. Lady Speed Stick gün boyu cildinizi tazeler ve her daim ferah hissetmenizi sağlar. Terleme sonucunda oluşan kokuya karşı savaşır ve etkisini uzun süre sürdürür. Günlük kullanıma uygun olan ürün, cildinize bakım yapan özler kullanılarak geliştirilmiştir. Cilt ile uyumu dermatolojik olarak test edilmiş ve kanıtlanmıştır. 

  • Miktar: 39,6 gr
  • 24 saat koruma
  • Tüm cilt tipleri için

Lady Speed Stick Powder Fresh’in Genel Özellikleri Nelerdir?

Lady Speed Fresh Stick Powder Fiyat

24 saat koruma sağlayan Lady Speed Stick Fresh, ter kokusunu maskeler. Tatmin edici bir kuruluk sağlamaya yardımcı olan roll on, doğal terlemeyi engellemeden bu etkiyi meydana getirir. Hassas ciltli kişiler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Koltuk altındaki pH dengesini bozmadan bakteri oluşumunu engeller. Alkol, paraben ve etanol gibi maddeleri içermeyen formülü ve pudralı yapısı ile ıslaklığı azaltır. Lady Speed Stick, terin istenmeyen etkilerini sosyal hayatınızdan çıkartır. Koltuk altınızı tahriş etmeden nemlendiren ürün, iz bırakmaz ve güvenli bir koruma sağlar. Cildinize dost bir ürün olan bu roll on, pratik aplikatörü ve ergonomik ambalaj tasarımı ile kolay kullanıma imkân tanır. Roll on, duştan çıktığınız zaman kullanabileceğiniz; tazeliğin gün boyu sürmesi ve günü konforlu geçirmeniz için ideal bir üründür.

Lady Speed Stick Powder Fresh Cilde Zarar Verir mi?

Lady Speed Stick roll on, cildinize zarar vermeden ve tahriş etmeden ter kokusunu önler. Ürün, hassas ciltli kişiler de dahil olmak üzere farklı cilt tiplerine sahip bireyler tarafından kullanılabilir. Ferahlatıcı bir kokuya da sahip olan roll on, stres ve ısı değişimi gibi nedenlerle ortaya çıkan tere karşı savaşır. Cildinize hassas bir dokunuş yaparak kalıcı ferahlık sağlar. Terlemek, doğal bir süreçtir ve vücudun sağlıklı olması için önem arz eder. Lady Speed Stick gibi ürünler ile hem gün boyu güzel kokmak hem de cilt sağlığını korumak mümkündür. Ferahlık hissi veren yapısı sayesinde tüm aktivitelerden önce veya sonra kullanılabilir. Yaşamınızı kolaylaştıracak etkili formülünün yanı sıra eşsiz kokusu ile parfüm severleri de cezbeder. Lady Speed Stick, ferahlatıcı kokulardan hoşlanan kişilerin severek kullanacakları bir üründür.

Lady Speed Stick Powder Fresh Kaliteli midir?

Kalitesi ve etkinliği dermatolojik testlerle de kanıtlanan Lady Speed Stick roll on, ıslaklık hissi ve rahatsızlık veren kokulara karşı mücadele eder. Özel formülü sayesinde temas ettiği bölgede bakteri oluşumunu engeller. Cildin doğal dengesini bozmaz ve terlemeyi tamamen önlemez. Lady Speed Stick roll on, yüksek tempolu günlerde kurtarıcınız olacak bir üründür. Özellikle sıcak yaz aylarında ve spor yaptığınız zamanlarda kullanarak maksimum kuruluk etkisinden faydalanabilir, kıyafetlerinizde ter izi oluşmasına engel olabilirsiniz. Pudralı yapısı sayesinde leke oluşumuna neden olmayan ürün, dilediğiniz yere götürebilmeniz için portatif bir yapıya sahiptir. Sızdırmayan ambalajı sayesinde güvenli bir kullanım sağlar. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Lady Speed Stick Powder Fresh yorumlarını inceleyerek cilt dengesini bozmadan ter kokularından kurtulmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.