Lambiri Fugalı Koyu Meşe Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Lambiri Fugalı Koyu Meşe Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SerMimar Satıcı Ünvanı: YAĞMAHAN İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928044494400001 Vergi Kimlik Numarası: 9280444944
    Bu ürün SerMimar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİR PAKET FİYATIDIR VE BİR PAKETTE 10 ADET 20 CM X 3 METRE LAMBİRİ BULUNUR. 20 CM X 3 METRELİK 10 ADET LAMBİRİ 6 METREKARE ALAN KAPATIR.
Geri Bildirim Ver

Lambiri Fugalı Koyu Meşe Plastik PVC Duvar-Tavan/10'lu 6 Metrekare

Koyu meşe tonlarında tasarlanan PVC lambri modelleri, iç ve dış mekânlarda etkili kullanım sunmaktadır. Teras, çatı katı, ev içi dekorasyon ve bahçe gibi açık alan dekorasyonları için tercih edilebilen lambri modelleri farklı ölçü seçeneklerine sahiptir. Koyu meşe ağacı görünümde hazırlanan ve rengiyle dekoratif bir görüntü elde eden fugalı PVC lambiri tasarımıyla tüm yaşam alanlarında şık bir tasarım elde edilebilir. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan plastik lambri modelleri uzaktan bakıldığında gerçek ahşaptan ayırt edilemez. Kullanışlı ve uzun ömürlü tasarımları sayesinde, her ortamda kullanıma uygun olan koyu meşe lambri modellerini uygun fiyatlarla sepetinize ekleyebilirsiniz. Metrekare başına uygun şekilde tasarlanan ölçüleriyle her alanda kolaylıkla uygulanabilen PVC lambri setini sepetinize ekleyebilirsiniz.

  • Koyu Meşe Ahşap Görünüm
  • Sudan Etkilenmeyen PVC Malzeme
  • Pratik Uygulama

Sudan Etkilenmeyen Koyu Meşe PVC Lambri Tasarımı

Sudan Etkilenmeyen Koyu Meşe PVC Lambri Tasarımı

Suya karşı dayanıklı şekilde tasarlanan plastik PVC lambriler, duvar ve tavanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Hafif yapısı sayesinde yüzeylerde ağırlık yapmadan tutunmaktadır. Plastik olması ve sudan etkilenmeyen PVC malzemesi sayesinde tüm alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Rutubet oluşan tavan ve duvarlarda, ısıya karşı yalıtım yapıldıktan sonra PVC lambri kaplaması uygulanabilir. Dekoratif bir görünüm sağlayan ve rutubetin oluşturduğu kirliliği ortadan kaldıran PVC kaplamalar aynı zamanda ısı yalıtımının gücünü artıracaktır. Isı dengesini korumak ve iç mekanlarda rutubet oluşumunu azaltmak için sudan etkilenmeyen lambiri fugalı koyu meşe plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre - 6 metrekare paketlerini tercih edebilirsiniz. Duvar ve tavan yüzeyindeki temel malzemeye tam uyumluluk gösteren fugalı plastik lambiri fiyatları özel kampanyalar sayesinde daha uygun hale gelecektir.

Uzun Ömürlü ve Dayanıklı PVC Lambri Modelleri

Uzun Ömürlü ve Dayanıklı PVC Lambri Modelleri

Plastik PVC malzemesi tüm dış etkenlere karşı dayanıklılık oluşturmakta ve lambrileri daha uzun ömürlü kılmaktadır. Farklı renk ve model seçenekleri arasında, en fazla tercih edilen tasarımlardan biri olan koyu meşe, ortamda gerçek ağaç görünümü oluşturacaktır. Koyu meşe ahşap görüntüsüyle, gerçek ahşaplardan ayırt edilemeyen lambri tasarımları, dayanıklı ve uzun ömürlü PVC malzemelerle geliştirilmiştir. Lambiri fugalı koyu meşe plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre - 6 metrekare indirim fırsatlarını takip ederek uzun ömürlü ve dayanıklı olan PVC lambri paketlerini sepetinize ekleyebilirsiniz. Özel fiyat seçenekleriyle toplamda 6 metrekare bir alanı tam olarak kaplayan lambri paketinde 10 adet PVC parçaya yer verilmiştir. İhtiyacınız olan boyutlarda ürünü sepetinize ekledikten sonra lambiri fugalı koyu meşe plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre - 6 metrekare satın al seçeneği ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ahşap Görünümlü Estetik PVC Lambriler

Ahşap Görünümlü Estetik PVC Lambriler

Koyu meşe ahşap renginde hazırlanan PVC lambri tasarımları duvar ve tavanlarda ahşap kaplama görünümü oluşturacaktır. Koyu meşe tonlarında hazırlanan ve ahşap desenleriyle ön çıkan PVC plastik lambri tasarımları her ortamda sorunsuz şekilde kullanılabilir. Paket halinde satılan ve her pakette 10 adet ürün bulunan lambiri fugalı koyu meşe plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre - 6 metrekare kampanya fırsatlarını takip ederek ihtiyacınız olan miktarı uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. 1 pakette yer an lambriler toplamda 6 metrekarelik bir alanı kaplamaya yetecektir. Kullanacağınız alanın toplam ölçülerini dikkate alarak ihtiyacınız olan miktarda lambriyi sepetinize ekleyebilirsiniz. Lambiri fugalı koyu meşe plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm X 3 metre - 6 metrekare yorum bölümünü inceleyerek ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.