Lava 26x30cm Metal Kulplu 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah

1.810 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.810 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.819,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.819 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Lava 26x30cm Metal Kulplu 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RedHorse Satıcı Ünvanı: EMRE ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550359371
    Bu ürün RedHorse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lava 26x30Cm Metal Kulplu 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah Genişlik: 31 cm Uzunluk: ( kulp ile beraber ) 45 cm Yükseklik: 5 cm İç Bölmeler: 14x12 - 14x12 - 14x25 Malzeme Kaplama: 1 kat emaye kaplama, 1 fırınlama. Malzeme Kalınlıkları: Taban: 5mm. Kenar: 4mm. KaplamaDöküm Parça Sayısı 1 Tava Ebatı 26 cm Tava Sayısı Tekli Türü Izgara Tava Ürün Rengi Siyah Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı SatışYok

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

Lava 26x30 cm Metal Kulplu 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah

Izgara tavalar sayesinde ısıtmalı, pişirmeli ve kızartmalı yemek çeşitleri yapılabilir. Ürünün tasarımında kullanılan yapışmaz malzemeler, yapılan yemeklerin tavaya nüfuz etmesine engel olur. Lava 26x30cm metal kulplu 3 bölmeli döküm demir ızgara tava siyah modeli 3 bölmeye sahip olduğu için farklı yemek çeşitlerinin aynı anda yapılmasını sağlar. Ürünün demir malzemeden yapılıyor olması, kalitesini ön plana çıkarırken uzun yıllar kullanılmasına da yardımcı olur. Eti ızgarada yapmayı seven kişiler, bu ürün sayesinde istedikleri gibi homojen bir pişirme sağlayabilirler. Döküm ızgara tavalar, sağlam oluşu özelliği ile mutfakta sıklıkla tercih edilen malzemeler arasında kendine yer bulur. Ürünün kolay temizlenebilme özelliğinin olması, yenilen yemeklerin ardından temizliğinin zahmetsiz bir şekilde yapılmasını sağlar. Ürünün 26 x 30 cm boyutlarda olması, farklı yemeklerin kolay bir şekilde yapılmasına yardımcı olur.

  • Kaliteli üretim materyali
  • Kolay temizlenebilir
  • Homojen pişirme sağlanır

Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah Faydaları

Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah Faydaları

Döküm tavalarda yapılan yemekler az yağ kullanılarak kolaylıkla pişirilebilir. Demir döküm tavaların iç yüzeyinin yapışmazlık özelliği sayesinde yemekler tavadan kolayca çıkarılabilir. Lava ızgara tava, ısıyı kendi içinde absorbe ederek daha uzun süre kullanılmasını sağlar. Bu sayede yemeklerin uzun süre sıcak tutulması sağlanır. Teflon tavalar, kendiliğinden etrafa yaydığı zararlı kimyasal nedeniyle pek tercih edilmezler. Döküm demir tava, insan sağlığına uygun bir ürün olduğu için yiyecek pişirilip kızartılabilecek bir malzemedir. Bu ürünün 3 farklı bölmesi olması ve her bölmesine farklı yemek çeşidinin konarak aynı anda ısıtılması sağlanır. Eşit ısıya sahip olan bu bölmeler, yemeklerin kısa zaman içerisinde eşit derecede ısınmalarını mümkün kılar. Demir döküm tavalar çizilme yapmaz. Ayrıca ürüne sahip olan kişiler kolay temizlenen bu ürün sayesinde hijyenik açıdan güvenle kullanım sağlayabilirler.

Kaliteli Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah

Kaliteli Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah

Farklı özellik ve kullanım şekillerinin olması sayesinde Lava markasının sunduğu bu ürün sıklıkla tercih edilir. Tavanın içerisine konulan yemekler, hızlı ısınan bu materyal sayesinde eşit olarak pişer ve lezzeti de korunur. Lava 26x30cm metal kulplu 3 bölmeli döküm demir ızgara tava siyah kullananlar yemeklerinin tavanın iç kısımlarına yapışmaması özelliği sayesinde oldukça mutlu olurlar. Normalde yemeklerin tavaya yapışmaması için fazla yağ tüketimi yapılır. Bu ürün sayesinde pişme esnasında yağ az atılsa dahi yemekler tavaya yapışmaz. Bu sayede yağdan tasarruf etmeniz de mümkün olur. Kolay bir şekilde temizlenebilen tava, bu özelliği taşıması sayesinde her türlü yemeğin yapılmasına olanak verir. Ürün, ocak üzerinde uzun süre kalması halinde yanmaz. Bu özelliği uzun yıllar kullanılmasını mümkün kılar.

Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah Fiyatı

Lava 3 Bölmeli Döküm Demir Izgara Tava Siyah Fiyatı

Müşterilerine vadettiği özellikleri harfiyen yerine getiren Lava 26x30cm metal kulplu 3 bölmeli döküm demir ızgara tava siyah yorumları arasında memnuniyet içeren pek çok paylaşım bulunur. Bu yorumlar, üretim materyali, ölçüsü ve kullanım kolaylığı ile ilgilidir. Demir ızgara tavanın fiyatının farklı bütçelere sahip kişilere uyacak aralıkta tutulması tercih edilmesindeki önemli hususların başında gelmesini sağlar. Lava 26x30cm metal kulplu 3 bölmeli döküm demir ızgara tava siyah fiyatının uygun olması ve sunduğu özellikleri eksiksiz sağlaması modeli öne çıkarır. Ocak üzerine konulduğunda boyutunun ideal oluşu, kullanım kolaylığını da beraberinde getirir. Kaliteli ve bütçe dostu olan Lava 26x30cm metal kulplu 3 bölmeli döküm demir ızgara tava siyah satın alarak ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz. Bu işlemi Trendyol’dan hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir, ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.