laya hair care Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı At Kuyruğu Özlü Tuzsuz Biotin Ve Papatya Katkılı 500 Ml

249,90 TL

Ürün Bilgileri

laya hair care Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı At Kuyruğu Özlü Tuzsuz Biotin Ve Papatya Katkılı 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Laya Hair Care Satıcı Ünvanı: LARA HAİR CARE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608161479900001 Vergi Kimlik Numarası: 6081614799
    Bu ürün Laya Hair Care tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Laya Hair Care At Kuyruğu Şampuanı 500 Ml · AtkuyruğuBitki Özlü Şampuan ile her zaman istediğiniz sağlıklı, uzun saçlara kavuşun!Atkuyruğu, biotin, niasin, Japon gülü ve papatya gibi doğal içeriklerden oluşaneşsiz karışımımız, sert kimyasallar olmadan saçınızı ve saç derinizi besler.Ayrıca şampuanımız parabenler ve diğer sert maddeler içermez. Laya HairCare At Kuyruğu Şampuanı iledoğanın nimetlerinden en iyi şekilde yararlanın! · İÇİNDEKİLER:Aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, cocamide dea,equisetumarvense extract, polyquaternium 7, amodimethicone, c11-15 pareth-7, laureth-9,glycerin, trideceth-12,panthenol, aloe barbadensis leaf extract ,betula albaleaf extract,chammomilla recutita extract urtica dioica extract,humulus lupulusextract,arctium lappa extract,salvia officinalis leaf extract,camellia sinensisextract, lawsonia inermis extract,panicummilliaceumextract,niacin,biotin,sodiumchloride,parfum,methylchloroisothiazolinone,methylisothia olinone, citric acid,chloride, linalool,limonene · LayaHair Care At Kuyruğu şampuanı, saçın hızlı uzamasına yardımcı olur. Laya HairCare At Kuyruğu Şampuanı içerisindekiat kuyruğu, biotin, niacin, japon gülü, papatya ve nazik temizleyicilersayesinde saç dökülmelerini önler ve saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcıolur. Paraben içermez ayrıca sülfatsız ve tuzsuzdur. · KULLANIMI:Yeterli miktarda şampuanı ıslak saça masaj yaparak uygulayınız. 2 dakikabekletip iyice durulayınız. Gerekli durumlarda işlemi tekrarlayınız. Saçdökülmesini önleyerek daha sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. · Bu şampuan tüm saç tipleri için tasarlanmış ve üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver