Leap Natural Doğal Bez Bebek-doğal Oyuncak Bebek-kız Bebek-el Yapımı Bebek-bordo Elbiseli Bebek-waldorf Bebek

1.400 TL

Ürün Bilgileri

Leap Natural Doğal Bez Bebek-doğal Oyuncak Bebek-kız Bebek-el Yapımı Bebek-bordo Elbiseli Bebek-waldorf Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEAP NATURAL Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU LEAP KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608129951000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081299510
    Bu ürün LEAP NATURAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kilis Doğal Oyuncak Bebek Atölyemizin üretici ve girişimci kadınları tarafından doğal ham maddelerden el yapımı olarak üretilmiştir.Doğal Oyuncak Bebeklerimizin yüzleri, çocukların hayal güçlerinin gelişmesini desteklemek amacıyla olabildiğince sade bırakılmıştır. Bebeklerin tüm kıyafetleri çıkarılabilir ve tekrar giydirilebilir. Saçları açılıp toplanabilir ve örülebilir. El yapımı oldukları için yüzlerinde %5 oranında küçük farklılıklar olabilir. Elde yıkama önerilir. Geri dönüştürülebilir özel kutusunda, üretici kadınların hayat hikâyesi kartıyla beraber gönderilir. Boy: 37 cm. En: 12 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver