Led 50 Cm Amber Rengi Wallwasher (AYDINLATMA İLE DUVAR/ BOYAMA)

640 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL

Ürün Bilgileri

Led 50 Cm Amber Rengi Wallwasher (AYDINLATMA İLE DUVAR/ BOYAMA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ledmira Aydınlatma Satıcı Ünvanı: SEMİH MERT BÜRÜHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3573109996200001 Vergi Kimlik Numarası: 1930299464
    Bu ürün Ledmira Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ip 65 Yağmur suyu almayan kasa 220 volt Direkt Alüminyum kasa ve temperli camı sayesinde darbeye dayanıklıdır. Isıya ve soğuğa dayanıklıdır Ürünümüzün kutusunun çıkan ayak aparatlarıyla kolaylıkla montaj yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
  • Duy Tipi Led
Geri Bildirim Ver

Led 50 Cm Amber Rengi Wallwasher (Aydınlatma ile Duvar / Boyama)

Günümüzde aydınlatmanın vazgeçilmez olduğu bir gerçektir. Temel işlevi aydınlatma olsa da dekor ve aksesuar amaçlı kullanımı da tercih edilir. Özellikle son zamanlarda duvar ve oda süslemelerinde renkli led ışıkların kullanıldığı görülür. Bina aydınlatması olarak bilinen Wallwasher, duvara yansıtılan ışık sayesinde renkli ve aydınlık görülür. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu uygulama, yeni tip binalarda göze çarpar. Bu ürünlerden birisi de led 50 cm amber rengi Wallwasher, uzun süreli ve etkili bir kullanım sağlar.

 
  • Temperli camı her türlü darbeye dayanıklıdır.
  • Isı ve soğuğa karşı ekstra dayanıklı özelliği mevcuttur.
  • Kutu içerisinden çıkan ayak aparatları ile kolay kurulum sağlanır. Birçok alanda rahat bir şekilde kullanılabilir.

Led 50 cm Wallwasher Özellikleri

Led 50 cm Wallwasher Özellikleri

Duvar süslemede kullanılan amber rengi led ışık, kullanım kolaylığı sağlayan ve uzun ampul ömrü özelliklerine sahiptir. Yağmur ya da kar suyu almaz özellikte geliştirilmiştir. Bina dışı için uygun yapıdadır. Her türlü darbeye dayanıklıdır. Kolay montaj ve kurulum sağlanır. Amber renginin yanı sıra led ampul hafif ve kolay kurulabilir bir yapıya da sahiptir. 220 volt Ip65 özelliklerine sahiptir. Mekan ve bina aydınlatması için oldukça uygundur. Farklı renk tercihleri de mevcuttur. Darbelere dayanıklı olması da ömürlü kullanım sağladığı için maddi açıdan da avantajlı bir seçenek olarak kullanıcıların beğenisine ve kullanımına sunulur. Wallwasher amber rengi olarak da bilinen led ışık bina dışı aydınlatmalarda tasarım amacı ile kullanılabilmektedir. Bu özellikleri gerekli aydınlatmanın kolayca sağlanmasına ve etrafın yeterince aydınlanmasına yardımcı olmaktadır.

 

Led 50 cm Wallwasher Kullanımı

Led 50 cm Wallwasher Kullanımı

Wallwasher aydınlatma olarak da bilinen duvar aydınlatma ledinin kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Amber rengi oldukça güzel ve etrafı ideal ölçüde aydınlattığı için günlük olarak dükkanlarda ve evlerde kullanıma uygundur. Buralarda elektrik duyuna bağlı olarak diğer standart ampuller gibi kolayca kullanılabilmektedir. Ev, dükkân, okul gibi binaların dış aydınlatması için son derece uygun yapıda üretilmiştir. Bu da çok yönlü bir kullanım sağlar. Bunun yanı sıra led 50 cm amber rengi Wallwasher fiyat uygunluğu uzun ömürlü kullanım da sağlar. Binayı ve etrafını aydınlatmaya devam ederek adeta bir fener görevi görür. Ev ve iş yeri gibi yerlerin dışında da kullanımı mümkündür. Elektrik duyunun olmadığı bahçe, teras ve balkon gibi mekanlarda da kullanılabilmektedir. Yağmur gibi olumsuz hava koşullarında herhangi bir bozulma göstermeden çalışmaya ve aydınlatmaya devam etmektedir. İçerisinde çıkan ayaklar ile kolayca montajı sağlanabilir.

 

Led 50 cm Wallwasher Fiyatı ve Yorumları

Led 50 cm Wallwasher Fiyatı ve Yorumları

Bina aydınlatmasında kullanılan Wallwasher ledlerinin birden çok avantajı bulunmaktadır. Led 50 cm amber rengi Wallwasher kullananlar ürünün özelliklerinden ve kullanımından memnun kalmaktadır. Metal materyali yüksek dayanıklılık gücüne sahiptir. Bu da Wallwasher led ampulün daha ekonomik ve uzun kullanım ömrünün olmasını sağlar. Ek olarak etrafa yaydığı ışık ideal parlaklığı ile etrafı yeterli miktarda aydınlatırken gözü çok yormaz. 50 cm boyutu ile aydınlatma işlevini yeterince yerine getirmektedir. Led 50 cm amber rengi Wallwasher yorum ve değerlendirmelerine bakarak diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Led 50 cm amber rengi Wallwasher fiyat bilgisi ve detaylara Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz de bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.