Lets L-6512 12'li Jumbo Mum Boya 12 Renk

199 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lets L-6512 12'li Jumbo Mum Boya 12 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bir Kitap Bir Kahve Kırtasiye Satıcı Ünvanı: VOLKAN TEMMUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3170458908
    Bu ürün Bir Kitap Bir Kahve Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lets l-6512 jumbo mum boya 12'li *13mm üçgen gövde *parlak,canlı ve örtücü renkler *bal mumundan üretilmiştir *kırılmaya karşı dayanıklı *yüksek kalite standardında üretilmiştir *eli ve çevreyi kirletmez *sağlık testlerinden geçmiştir

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li

Lets jumbo mum boya 12’li tüm üretim süreçlerinde güven ve sağlık odaklı prensibi benimsemiştir. Türkiye'de 2008 yılından beri sağlıklı ürün çeşitleri ile çocukların ve gençlerin yaratıcılığına katkıda bulunmaktadır. Ürünlerinin tamamı hammadde elde etme aşamasından nihai ürün tamamlanma sürecine kadar her aşamada kalite kontrolleri yapılmaktadır. Tüm üretim süreçleri Türkiye ilgili bakanlıklar ve Avrupa Birliği standartlarına uygun ve sertifikasyonlarla belgelendirilmiştir.

 
  • Doğal ve organik hammadde
  • Toz ve iz bırakmaz yapı
  • Uzman teknisyenler tarafından üretim

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Özellikleri

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Özellikleri

Lets Jumbo mum boya 12'li set çocukların kullanımı için uzman eğitmen ve teknisyenler tarafından hazırlanan bir üründür. Bu ürün yapılan özel AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirilerek satışa sunulmuştur. Yaş grubuna uygun özellikler sunması bakımından öne çıkan bu ürünlerin hammaddesi tamamen organik ve doğal içeriklidir. Yerli üretim olması ve çocukların sağlıklarına olumsuz etki bırakmaması yönü ile öne çıkar. Lets jumbo mum boya çocuklar için sağlıklı ve teması güvenli ürünlerdir. Duvar ve mobilyalara sürüldüğünde deterjanlı bezle silinebilir ve iz bırakmaz. Çocukların yaratıcılık ve keşfetme konusunda duyduğu haz sonucu boyaları farklı yüzeylerde denemek isteği olmaktadır. Yıllar önce tüketicilerden gelen boyaların giysi ve duvarlar üzerinde iz bırakmasından duyulan memnuniyetsizlik mektupları üzerine duvarlar ve giysiler üzerinde iz bırakmayan, kolayca silinip yıkanınca çıkabilen boyalardır. Bu güven ve memnuniyet sonucu her yıl yaklaşık 3 milyar boya kalemi firma tarafından üretilmektedir.

 

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Kullanımı

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Kullanımı

Küçük çocuklara resim yapmayı öğretmek, keyif almasını sağlamak için iyi bir başlangıç aracıdır. Çocuklarda tüm yaş gruplarına uygundur. Ancak 3 yaş altındaki çocuklar, özellikle oral dönemi tamamlamamış çocuklar parça koparıp yutmaya meyilli olduğu için bu dönemde kullanılması tavsiye edilmez. 3 yaşın üzerindeki tüm çocuklar için uygundur. Oral dönemi tamamlayan çocuklar anne refakatinde kullanabilir. Ele yüze temasında hiçbir sakınca yoktur. Çocukların tutması kolay olan bu ürünün kullanımı da oldukça pratiktir. Keskin uç riskini en aza indirgemek amacıyla kalemlerde künttür kullanılmaktadır. 12 farklı renk seçeneği ile sunulan tükenmez ve kurşun kalem seçenekleri toksik değildir. Bu özellikler, öğrenciler, gençler ve hatta profesyonel sanatçılar tarafından bile yaygın olarak tercih edilmesine sebep olmuştur. Lets l 6512 jumbo mum boya 12'li seçenekleri ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunar. Ürün kalitesi ile beraber ambalaj ve tasarımda da aynı hassasiyet ile üretilir.

 

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Fiyatı ve Yorumları

Lets L-6512 Jumbo Mum Boya 12'li Fiyatı ve Yorumları

Boya kalemleri arasında yer alan balmumu içerikli ürünlerin pigmentleri zamk gibi kuru bir bağlayıcı ürün ile karıştırılarak elde edilir. Yağ ve balmumu karışımı ile elde edilen balmumu ürünü yağlı pastel içerikli ürünlerden farklı özellikler taşır. Lets l 6512 jumbo mum boya 12'li yorumları incelenerek sağlıklı karar verilebilir. Parafin mumu ve bal mumu ürünü kullanılabilir özelliğinden destek alınarak doğru sıcaklık uygulanarak ısıtılıp soğutma işlem adımlarından geçirilmektedir. Sonrasında boya pigmentleri eklenir ve ürün kullanıma hazır hale dönüştürülür. Tamamen doğal ve organik bal mumu ile toz pigmentlerinin birçok rengini üretmek için ya ayrı ayrı renkler kullanılır ya da pigmentleri karıştırarak farklı renk tonları elde edilir. Lets l 6512 jumbo mum boya 12'li fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu sağlıklı ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.