1
Portatif Sistemler kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

LG On7 440w X Boom Bluetooth Taşınabilir Kablosuz Hi-fi Ses Sistemi

10.149 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.500 TL
Kargo Bedava
10.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LG On7 440w X Boom Bluetooth Taşınabilir Kablosuz Hi-fi Ses Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670649322
    Bu ürün TRV_TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 16.3 kilogram ağırlığındaki taşınabilir ses sistemleri, kalabalık yerlerde yeterli ses frekansı yayarak kaliteli müzik dinlenmesinde etkilidir. Bluetooth ile bağlantı kurarak akıllı cihazlara bağlanabilir.
  • LG ON7 XBOOM, 330 cm genişliğe sahiptir ve uzaktan kumanda ile yönetilebilir.
  • Hİ Fİ Bluetooth hoparlör, 1000 RMS dereceli güce sahiptir. Yüksek sese çıkabilme fonksiyonu ile geniş bir alanda müzik dinlenmesine yardımcı olur.
  • LG ON7 440W X BOOM Bluetooth taşınabilir Hİ-Fİ ses sistemi, renkli LED ışıklar, ritimle birlikte değişerek partilerinize daha fazla heyecan katar. Ayrıca farklı renklerde RGB kalitesine sahiptir.
  • LG ON7 440W X BOOM, Voice Canceller ile parça vokallerini azaltabilir ve Key Changer ile müziği sesinize göre ayarlama imkanına sahip olursunuz.

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

LG On7 440W X Boom Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi

Küçük ve güzel bar sahibiyseniz ya da evinizde arkadaşlarınızla doğum günü partisi düzenlemeyi planlayan bir gençseniz LG On7 440W X boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemi tam da size uygun bir üründür. Siyah renkli dış cephesi ve hoparlörlerin etrafındaki koyu kırmızı daireleriyle nefes kesici bir görünümü olan bu ürün, evinizde çok şık hava katar. Ses kalitesi yönünden de muazzam olan bu cihazın inanılmaz bir desibel gücü vardır. Donanımında bulunan eşsiz bas sistemi sayesinde evinizde adeta bir gece kulübü havası oluşturabilirsiniz. Bluetooth teknolojisi ve kolay taşınabilirliği sayesinde bu cihazı evinizin herhangi bir odasına yerleştirebilirsiniz. Doğala yakın ses veren bu cihazın donanımında Hi-Fi teknolojisi bulunur. Bluetooth özelliği sayesinde telefonunuzdaki şarkıları bu sistem üzerinden dinleyebilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantısı
  • Kolay taşınabilirlik
  • Hi-Fi ses teknolojisi

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Özellikleri

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Özellikleri

Ses kalitesi yönünden harika özellikleri olan bu cihaz sayesinde müzik dinlemenin zevkini başka bir boyuta taşırsınız. Toplam 440 W gücünde olan bu hoparlör sisteminden yüksek desibel ses alabilirsiniz. Bluetooth teknolojisine sahip olan bu cihaz; aynı zamanda USB, mic-in, CD ve guitar-in bağlantı yöntemlerini de donanımında bulundurur. Cihazın özel nitelikleri arasında üç yönlü ses donanımı bulunur. Ses kalitesi kadar görsel açıdan da muhteşem olan LG ses sistemi çok renkli aydınlatma moduna sahiptir. Siyah renkli olan bu cihazın derinliği 34,4, yüksekliği 78,5, genişliği ise 33 cm uzunluğundadır. Sunduğu bas gücüne rağmen son derece hafif olan bu cihaz, toplam 19,4 kg ağırlığındadır. Harikulade bir bas gücüne sahip olan bu cihazın hoparlör ünitesinin arkasında ek hava akışı sağlayan bir aparat bulunur. Bu sayede rahatlıkla kullanabilirsiniz.

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Kullanımı

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Kullanımı

Bas teknolojisi ile evde düzenlediğiniz partiye canlılık katan bu cihaz sayesinde arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Seçtiğiniz müziğin ritmine göre değişen renkli LED ışıkları olan bu cihaz, eğlencenize daha fazla heyecan katar. LG On7 Xboom 440 W Bluetooth kablosuz hoparlör siyah renginden dolayı oturma odanızda bir gece kulübü temasını uyarlamanız için uygun bir üründür. Gelişmiş donanımı sayesinde LG On7 440W X boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemini kullananlar, akıllı telefonlarını müziğin ritmiyle senkronize ederek partilerine eğlence katabilir. Ses sistemine bağladığınız akıllı telefonu havaya kaldırarak dinlediğiniz müziğin ritmine göre değişen ışıkların keyfini sürersiniz. Android işletim sistemli akıllı telefonu olanlar özel bir uygulama sayesinde ses efektlerini düzenleyebilirler. Ses sistemi ile senkronize çalışan bu Android uygulaması sayesinde DJ’lik yapabilirsiniz.

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Fiyatları ve Yorumları

LG Bluetooth Taşınabilir Hi-Fi Ses Sistemi Fiyatları ve Yorumları

Gece kulübünde müzik dinleyerek dans etmenin keyfini evinize taşımanızı sağlayan bu cihaz, özellikle gençler tarafından rağbet görür. LG On7 440W X boom bluetooth taşınabilir Hi-Fi ses sistemi yorumları görüntülendiğinde müşterilerin cihazın maksimum ses yüksekliği ve kalitesinden fazlasıyla memnun kaldığı sonucuna varılır. Ağırlığının hafif olması ve Bluetooth bağlantısı sayesinde kolaylıkla taşınabilen bu cihazı misafirliğe gittiğiniz bir dostunuzun evinde de kurabilirsiniz. Bu cihaz, akıllı telefonlara ek olarak tablet, bilgisayar ve akıllı televizyonlara da bağlanabilir. LG On7 440W X boom Bluetooth taşınabilir Hi-Fi Ses sistemi fiyatı hakkında bir değerlendirme yapıldığında cihazın üstün donanım ve pratik özelliklerine rağmen son derece cazip fiyatlı olduğu söylenebilir. Son teknoloji ekipmanlarıyla gece kulübü havasını evinize taşıyan bu cihazı avantajlı biçimde ve kısa sürede Trendyol'dan satın alabilirsiniz.