Limit Yayınları Cumhuriyet Dönemi Türk Ve Edebiyat El Kitapları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Cumhuriyet Dönemi Türk Ve Edebiyat El Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Limit Yayınları Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı El Kitabı Yazar: Feyzullah ÇELİKBAĞ - Mehmet SAYLAN Ebat: 13,5 X 19,5 Cilt Tipi: Flexi Kapak Sayfa Sayısı: 432 Elinizdeki kitap mesleğinde uzman, uzun yıllar öğretmenlikte tecrübe sahibi bir zümrenin oluşturduğu kaynaktır. Bilindiği gibi Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı konusu gireceğiniz sınavlarda önemli bir yer tutmaktadır. Sınavdaki 56 Türk Dili ve Edebiyatı sorusunun içerisinde Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatının ağırlığı bir hayli fazladır. Bu yüzden bu konu öğrenciler için ciddi bir önem taşımaktadır. Bu sebepten yazarlarımız bu eseri oluştu-rurken anlatılan konuların sınav mantığına yakın olmasına özen göstermiştir. Bilhassa bu eser 12. sınıf Türk Edebiyatı dersinde de öğrencilere önemli ölçüde kolaylık sağlayacaktır. Bu kitabın hazırlanmasında büyük bir gayret sarf eden yazarlarımız Feyzullah ÇELİKBAĞ ve Mehmet SAYLAN ayrıca tashih aşamasında katkıda bulunan Sedat SAYIN’a teşekkür ediyoruz. LİMİT YAYINLARI EDEBİYAT EL KİTABI Yazar: Feyzullah Çelikbağ - Mehmet Saylan Ebat: 15 X 21,6 Cilt Tipi: Flexi Kapak Sayfa Sayısı: 488 Limit Yayınları’nın önemli bir halkasını teşkil eden Edebiyat El Kitabı’nı, MEB’in yayım-ladığı son öğretim programındaki değişiklikler ve kazanımlar ile ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda sorduğu soruları dikkate alarak yeniden düzenledik. Edebiyat El Kitabı’nda, sizin için gerekli olan bilgileri açık, yalın ve kolay anlaşılır bir dille anlattık. Konuları, öğrenmenizi kolaylaştırmak amacıyla maddeler hâlinde anlattık. MEB’in metin merkezli öğretim anlayışına bağlı olarak metin örneklerine
  • sınavda çıkabilecek her sanatçıya, kavrama, terime ve edebiyat bilgisine
  • önem ve tür karşılaştırmalarına, Türk ve dünya edebiyatındaki ilklere, önemli eserlerin özetlerine yer verdik. Sanatçıların eserlerinin akılda kalması için “öykülü/yorum” yöntemini kullandık. Eski öğretim programında yer almayan “küçürek hikâye”, “blog”, “e-posta”, “tutanak”, “bilinç akışı”, “iç monolog”, “sözlükler”, “cenknâme”, “tapşırma”, “dramatik örgü” gibi yeni kavramlara ve ayrıca programa yeni alınan sanatçılara yer verdik. Türk Dili ve Edebiyatı dersinin “edebiyat” konularının yer aldığı Edebiyat El Kitabı, okuldaki sınavlarda ve üniversiteye giriş sınavlarında sizin için bir baş ucu kitabı ve temel kaynak olacaktır. Kitapta 9, 10, 11 ve 12. sınıfın “edebiyat” kısmında yer alan bütün konular yer almaktadır. Kitabımızın size faydalı olacağını temenni ediyoruz. Sınavlara hazırlık aşamasında sizlere büyük katkı sağlayacak olan Edebiyat El Kitabı’nın hazırlanmasında büyük emek sarf eden yazarlarımız Feyzullah Çelikbağ ve Mehmet Saylan’a teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver